Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Okurcalar > Hotel Barbaross Pashas Beach****

Hotel Barbaross Pashas Beach****
21 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Barbaross Pashas Beach****

Algemene waardering8,4
Ligging7,6
Service8,7
Eten7,9
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid9,6
Prijs/kwaliteit8,5

Heeft u Barbaross Pashas Beach**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Barbaross Pashas Beach**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Badhanddoeken
Lis vraagt:
24 april 2014

Weet iemand of er een badhanddoeken service is? En zo ja of hier kosten aan verbonden zijn. Alvast bedankt

een geweldige vakantie gehad
Kelly Janssen
2013 juli - 2013 juli
met jonge kinderen
5 augustus 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Een heel schoon hotel!!! We zijn 13 dagen geweest en wel 4 keer ons bed geheel verschoond, eten werd nauwkeurig gecontroleerd op temperatuur en hoe lang het er stond. Voldoende variatie maar na 13 dagen verlang je toch weer naar je eigen eten. Heel kindvriendelijk ook voor de hele kleine kinderen. Wij zijn met ons dochtertje van 3 jaar geweest ze vond het geweldig de mini disco is TOP!!! Leuke zandtekeningen maken bij Tatto Yöksel hele vriendelijke man voor 1 euro kreeg je popcorn en nog veel meer. Een hele geslaagde vakantie!!!

Tatto Yökseldegroetjes van Familie Janssen uit Geleen!!!

Fantastische vakantie gehad
Hwj hannisse
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
27 juli 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Schoon hotel,eten goed,park mooi aangelegd,wij hadden een prachtige kamer met 2 grote balkons
Eten kan je eigenlijk de hele dag door,van 07.00 ontbijt/midnightsnack 23.00/24.00
Zwembad was gewoon schoon
Restaurant en snackbar...schoon en lekker eten
Kinderen hebben zich prima vermaakt...13 en 17
Zeker een aanrader.....
Enigste min punt is het strand...kiezels
Neem dus waterschoenen mee

Goed, heerlijk genoten daar!
vd Klundert
met jonge kinderen
16 juli 2010
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Net terug van een vakantie in Pasha's. Hebben daar een prima tijd gehad!

Aardig personeel, super leuk animatie team en hotel prima verzorgd. Eten was ook goed en volop keuze! Zeker voor mensen met kinderen een prima keuze!!!

Vraag over familiekamers
amanda vraagt:
7 februari 2010

Kan iemand mij vertellen waar de familiekamers liggen. Hoop niet dat dit aan de straatkant is, maar aan de zwembadkant.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Barbaross Pashas Beach**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

weer fantastisch , holland open je ogen
Peter van der Velden
met jonge kinderen
21 augustus 2009
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

het was weer uit de kunst net als vorig jaar.

tip: boek dit resort via duitsland en vlieg vanaf dusseldorf dat scheelt je minstens 400 euro per gezin.
bij reisburo hagemann in Wyler net over de grens bij nijmegen.

TOP resort
met jonge kinderen
19 augustus 2008
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

een mooi resort,mooie kamers goed restaurant s'morgens zeer ruim ontbijtbuffet lunch vele keuze oa kebab patat hamburgers vele soorten rauwkost en dit was alleen maar bij de snackbar bij het zwembad in het restaurant s'middags nog een ruimere keuze, zwembaden 3 st 1 met 2 superglijbanen,1 kinderbad met3 kleine glijbanen,en een groot bad hier geen gestoei om een bed er zijn voor iedereen bedden genoeg,strand op 50 meter met pier in zee om te zonnen ,avondeten is TOP vele keuze in vis vlees bbq salades vele soorten fruit met bediening aan tafel ,personeel vriendelijk en goed georganiseerd
De animatie is fantastisch de hele dag door vele sportmogelijkheden en s'avonds mooi en GOED vermaak, ,tevens turkse theetuin met mogelijkheid om aan de waterpijp te gaan s'avonds vanaf 22.00 uur vele mini snacks en leuke turkse muziek en lekkere banken om te relaxen


volgend jaar weer naar PASHA's

Reggy van Haaren
met jonge kinderen
25 juni 2008
Ligging: 6
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Wij zijn net terug uit Side, erg lekker warm nu 35 graden.
Ligging van het hotel was erg mooi, mooie aangelegde tuin, zwembaden super. Het eten was iets minder, veel van het zelfde erg vet en veel in olie klaargemaakt. Kamer was prima goede airco en fijne douche. Alleen voor de lange Hollander te kleine bedjes hahaha. Verder veel Duitsers en Russen, wij waren de enige Nederlanders maar dat vonden wij geen probleem. Personeel is aardig. Dicht bij is het plaatsje Malavgat maar dat is nog een 20 min. met de Dolmus, Side ligt nog verder weg dat is wel jammer, in de omgeving van het hotel heb je niks, dus als je wilt winkelen dan zou de daar naar toe moeten.
Verder hebben we een pima tijd daar gehad.

Raki
met oudere kinderen
4 maart 2008
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 6
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Heerlijk hotel, heel dicht bij het strand, goed verzorgd, super schone kamers, eten was goed verzorgd maar moet wat algemener, het is nu te gericht op russen...
om nog even op andere mensen hier onder mij terug te komen...
Plastic bekers zijn normaal bij het zwembad, lijkt mij niet verstandig als ze glazen uitdelen want je hoeft je glas maar te laten vallen en de scherven zitten overal!
Super hotel..heerlijk om te relaxen!!

c.bakker
23 oktober 2007
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Mijn man ging in de VUT, dus even een weekje met de kinderen en kleinkinderen (1-3-6-8 jaar) op vakantie. We hadden geen beter hotel uit kunnen zoeken. Het personeel is erg aardig. Het animatieteam voor de kinderen was heel vrolijk en leuk, het eten prima, dus een dikke pluim!! Een aanrader voor een vakantie met kinderen.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Barbaross Pashas Beach****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Barbaross Pashas Beach****

Het weer vandaag in Okurcalar:

min: 23 °C

max: 31 °C

Wind: Z-2

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Barbaross Pashas Beach****



Andere Hotels in Okurcalar met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-16 15:24:36
0.151 sec

*