Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Içmeler (bij Marmaris) > Hotel Fantasia De Luxe Marmaris****

Hotel Fantasia De Luxe Marmaris****
102 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Fantasia De Luxe Marmaris****

Algemene waardering8,3
Ligging9,3
Service8,1
Eten6,7
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid5,9
Prijs/kwaliteit8,0

Heeft u Fantasia De Luxe Marmaris**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Fantasia De Luxe Marmaris**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

enkel gebouw is goed
2012 juli - 2012 juli
met partner
16 juli 2012
Ligging: 9
Service: 3
Eten: 2
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

het eten was niet lekker, weinig variatie, personeel spreekt met moeite engels, zelfs niet aan de receptie.
het hotel is prachtig gelegen, ideaal ook als je geen kinderen wil in je hotel, rustig strand en handdoekenservice is ok. maar management trekt nergens op, slordig personeel in restaurant. de haman is een ander management en dat was ok.
Geen mogelijkheid meer om te douchen in het hotel bij laat vertrek, gelukkig mochten we in hamam douchen zonder betaling.
Volgens reactie's van vorig jaar is het hotel veel achteruit gegaan.

Dit inderdaad nooit meer !
Vandervoort
2012 juni - 2012 juni
met partner
25 juni 2012
Ligging: 8
Service: 4
Eten: 1
Kamers: 4
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
4

Het restaurant is in de periode eind juni gewoon rampzalig , regelmatig was het eten gewoon op ! Het eten op zich was ook slecht klaargemaakt ; de bar was ramzalig , eentonige muziek , cocktails wel op de kaart maar de bar kon ze niet maken , de kamers werden ongeveer proper gemaakt , minibar werd niet aangevuld . Het enige dat wel in orde was waren de prijzen . De obers waren slordig gekleed . De directie die aanwezig was had het blijkbaar niet in de hand !

uitstappen
vandenbulcke martine vraagt:
18 december 2011

dat het hotel goed is hebben we al door, weet iemand welke uitstappen er te doen zijn in de buurt???

kinderen ?
sjak vraagt:
30 oktober 2011

hallo iedereen, ik lees dat het niet geschikt is sterker nog, dat kinderen onder de 16 jaar niet zijn toegestaan Ook lees ik dat er een kinderbad is. Snap het nu niet mer helemaal. Komen en zijn er nu wel of geen kinderen
Ook wil ik graag weten bij welke reisorgaisator dit te boeken is...iedere organisator die vermeld is gaat het niet bij lukken (op de computer)

annet antwoordt:
31 oktober 2011

hallo sjak, er zijn in fantasia geen kinderen onder de 16 meer toegestaan,het kinderbad dateert nog vd periode dat het nog wel was toegestaan. de laatste 3 jaar zijn er dus géén kinderen meer.

vandenbulcke martine antwoordt:
19 december 2011

welke uitstappen zijn er in de buurt?

supermarkt in de buurt
jacole vraagt:
30 augustus 2011

Weet iemand of er in de buurt supermarkt of winkeltje is waar je shapoo en douchegel kunt kopen? dan moeten we het niet mee sleuren.
bedankt

annet antwoordt:
31 augustus 2011

ja hoor, 10 meter verderop zit er een supermarktje,naast marti hotel.

Chantal antwoordt:
8 september 2011

Er is ruim voldoende douchegel, shampoo, handzeep...voorzien in de badkamer van je hotel, zelfs aan papieren zakdoekjes geen gebrek.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Fantasia De Luxe Marmaris**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Super hotel, uitstekend voor "rust-vakantie"
2011 april - 2011 april
met partner
13 augustus 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Voor ons was het de beste vakantie ooit, super hotel, super vriendelijke mensen, super netjes, fantastische ligging, altijd plaats op strand, hotel enkel gescheiden van strand door heel mooie boulevard die autovrij is. Geen lawaai van kinderen, geen gekrijs, geen geween. Gewoon de top voor een "rust-vakantie".

matrasjes zwembad en strand
Nicole vraagt:
10 augustus 2011

wij gaan 15/9 naar hotel Fantasia. weet er iemand of er matrasjes zijn aan het zwembad en het strand.

Chantal antwoordt:
12 augustus 2011

Ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice en ook niet onbelangrijk : altijd plaats genoeg!

Topper
M. Wanrooij
2011 - 2011
met partner
17 juli 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Hotel voor volwassenen (geen kinderen),rustig voor iedere gast een ligbed +parasol a.h strand met veel tussenruimte. Aanrader neem in het begin van de vakantie een Turks bad in het Spa Center v.h.hotel.Verwennerij,niet duur. Zwemkleding hotelkamer.Drankjes+eten worden op het strand gebracht. Weinig NL, Veel oudere beschaafde mensen(Engels)maar ook Turske mensen, va.50-85 jr.Soms rustige animatie.

We komen zeker terug
Rosie en Bep
2011 april - 2011 mei
met vrienden
12 mei 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

We zijn net terug van 15 dagen Fantasia
Een fantastisch hotel, prachtige ligging, prima service.
Fijn privéstrand, gezellige boulevard voor langs het hotel, mooie terrassen en zwembad
We kunnen geen minpuntje opnoemen, zeker voor herhaling vatbaar
Het hotel is pas gerenoveerd en er is nieuw manegement.
Het is kleinschalig en er komen voornamelijk mensen vanaf middelbare leeftijd, meest engelsen

bedden
Nicole vraagt:
13 december 2010

Weet iemand of het in de kamer 2 afzonderlijke bedden zijn ?
Mag men drinken meenemen naar de kamer?

Chantal antwoordt:
15 december 2010

Wij hadden afzonderlijke bedden en namen altijd flessen water mee naar de kamer. Verder zijn er in de onmiddellijke omgeving meer dan voldoende gelegenheden om iets te gaan drinken.
Hou er rekening mee dat het hotel vanaf volgend seizoen in half-pension aangeboden wordt. Leuk om uit eten te gaan maar de meeste restaurants in de buurt hebben 's middags een heel beperkte kaart.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Fantasia De Luxe Marmaris****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Fantasia De Luxe Marmaris****

Het weer vandaag in Içmeler (bij Marmaris):

min: 20 °C

max: 30 °C

Wind: W-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Fantasia De Luxe Marmaris****



Andere Hotels in Içmeler (bij Marmaris) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-19 19:50:12
0.189 sec

*