Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Torba (bij Bodrum) > Hotel Kervansaray Bodrum*****

Hotel Kervansaray Bodrum*****
586 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Kervansaray Bodrum*****

Algemene waardering8,0
Ligging8,0
Service7,8
Eten7,2
Kamers6,9
Kindvriendelijkheid7,9
Prijs/kwaliteit7,9

Heeft u Kervansaray Bodrum***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Super Spa!
Johanna
2014 mei - 2014 mei
met vrienden
11 juli 2014
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wat een heerlijke vakantie was dit!
De spa is een absolute aanrader. Zeker de massages. Ik heb veel massages gehad, waaronder in Thailand, maar de massages in Kervansary waren toch echte de beste. Ik heb mij laten masseren door Cahit (naam even onthouden!).

Het eten is goed, het resort is mooi en de kamers zijn ruim voldoende.
Het hotel is minder geschikt voor mindervaliden.

Ik ga in september weer terug, ik kan niet wachten!

een heel tof hotel
vertommen rosina
2013 mei - 2013 mei
alleenreizend
29 mei 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ik ben verleden jaar hier geweest in begin oktober en alles viel zo goed mee dat ik nu vrijdag 31mei terug ga voor 10 dagen .Eten, kamer, fitness ,zon alles top en nu zullen de kamers ook gerenoveert zijn dus ik ben kon tent om er terug te zijn

Toppe
Thea Wiersma
2013 mei - 2013 mei
met partner
28 mei 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Prachtig hotel kan me niet vinden in de slechte beoordelingen ligt het ook niet aan je zelf? Je kan beter thuis blijven overal is wel eens wat maar ze maken de verwachtingen meer dan waar

Een aantal vragen...
Guppy vraagt:
14 mei 2013

We willen een verblijf boeken bij Kervansaray maar hebben nog een aantal vragen:
1. wat is het verschil tussen een villagekamer en standaard kamer, hebben ze ook een balkon en hoe is de ligging?
2. zijn er koffie/thee faciliteiten op de kamer?
3. staat er douchegel, shampoo & conditioner in de badkamer?
4. krijg je alleen kip/kalkoen of ook vleesgerechten?
5. is er ook wifi op de kamer?

Jos antwoordt:
15 mei 2013

Kies een ander hotel, vergane glorie,
Verouderde badkamer, schimmel, onaangename lobby (roltrap stinkt naar olie)
Bijna geen plaats buiten om iets te drinken,
Er zijn veel betere hotels dan dit

Zeker voor herhaling vatbaar
Edwin Veel
2013 april - 2013 mei
met jonge kinderen
12 mei 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Ligging van hotel is , goed uitzicht op de baai en zee uitstekend . Service is uitstekend met alles vriendelijk behandeld en personeel staat met een brede lach voor je klaar om al je wensen te voldoen . Eten was soms wat aan de lauwe kant maar de ruime keuze maakte veel goed . Kamer zag er goed uit kon alleen wel wat vaker de stofzuiger zien voor de rest werd alles mooi verzord .
Zeer kindvriendelijk hotel wat voornamelijk ook komt door een ANIMATIE team dat voor de kinderen heel veel deed en ook de ouderen aan de praat wist te houden .
Prijs kwaliteit ligt hierbij dan ook in evenwicht .

mooi hotel
catharina chiers
2012 september - 2012 september
met vrienden
13 oktober 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ben juist terug van kervansaray.Ging er met wat schrik naar toe na al die negatieve beoordelingen maar wat een meevaller.Kamers zijn inderdaad aan verniewing toe dagelijks verse handdoeken vloer werd niet elke dag gekuisd maar anders heel goed en groot.Eten was lekker en de ligging van het hotel is prachtig.Goede animati zou zeker nog terug gaan.Leuke vakantie gehad.

goed te doen
Janny de Greef
2012 september - 2012 september
met partner
28 september 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Kamers zijn gedateerd maar redelijk schoon.Wel erg harde bedden. Elke dag schone handdoeken, koffie en thee op de kamer. Zeer vriendelijk personeel, helaas is hun taalkennis minimaal maar met handen en voeten kom je ver genoeg.
Elke middag om 16.00 uur een versnapering gebracht, zowel bij het zwembad als op het strand.Probleemloze handdoekenservice voor de strandbedjes.
Super hammam en massage.
Eten keus genoeg. 's Lands wijs 's lands eer, niet alles even warm maar wel erg lekker.
Aankomende winter wordt er gerenoveerd.

Nooit meer
Mm
2012 augustus - 2012 augustus
met partner
25 augustus 2012
Ligging: 8
Service: 3
Eten: 6
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
4

Ik verblijf op dit
Moment in deze hotel het is echt een slechte hotel onvriendelijke personeel onverzorgde hotel kamers eten niet warm baklava wel warm wat niet hoort als het donker is heb je helemaal
Geen zicht op je drinken of snacks ze
Zijn zo gierig dat ze geen verlichting plaatsen op de tafels geen airco in het hotel buiten kan je niet eten door de bijen binnen geen airco slechte bedden ik krijg samen met mijn partner rugpijn er word slecht schoongemaakt zelfde kussenhoes in een woord dit is zkr geen 5 sterren waard

Beter dan verwacht
J&K
2012 juni - 2012 juni
met partner
21 juni 2012
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Net terug van dit hotel en vonden het zeker niet slecht gezien alle voorgaande kritiek.
Hadden kamer met zeezicht zoals gevraagd, alle dagen verse handdoeken en goedwerkende airco.
Er was ruime keuze van eten, het een al wat beter dan het andere maar er viel zeker niet over te klagen. Het restaurant zelf dat was eerder een refter en zeer ongezellig. Als je echter buiten op het terras kon zitten dan was het de max
Personeel was vriendelijk.
Zeer mooie ligging in een baai
Hotel is wel wat verouderd maar heeft toch nog zijn charme vanwege de zeer moderne architectuur
Aan de prijs die wij betaald hebben zijn we zeker niet bedrogen en is het voor herhaling vatbaar.
Ik zou het ook geen 5 sterren meer geven, eerder 4.
Aan te raden is de hamman met massage en zeker het visrestaurant.
Het Italiaans restaurant bleek ook zeer goed te zijn maar daar zijn we niet geweest.

Een flop
Grootouders
2012 mei - 2012 mei
met jonge kinderen
1 juni 2012
Ligging: 7
Service: 3
Eten: 1
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
3

Wij zijn voor de vijfde maal ter plaatse geweest met een kleinkind, het viel dik tegen : vuile kamers, slecht en koud eten, niets van variatie, obers in restaurant met vuile kledij en er werd nergens fatsoenlijk gepoetst ! Zoals de vorige commentaren : schrap dit aub uit jullie reisboeken !

Geef hier uw beoordeling van Hotel Kervansaray Bodrum*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Kervansaray Bodrum*****



Andere Hotels in Torba (bij Bodrum) met beoordelingen

Matig

Vogue Bodrum***** | 4,2

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-25 12:37:23
0.41 sec
vakantie