Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Duitsland > Beieren > Berchtesgaden > Bezienswaardigheid Adelaarsnest (Kehsteinhaus)

Bezienswaardigheid Adelaarsnest (Kehsteinhaus)
7 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 5.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Bezienswaardigheid Adelaarsnest (Kehsteinhaus)

Algemene waardering5,7
Ligging t.o.v. pistes-
Service-
Eten-
Kamers-
Kindvriendelijkheid-
Prijs/kwaliteit-

Heeft u Adelaarsnest (Kehsteinhaus) bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
JPVH
2012 juli - 2012 juli
alleenreizend
16 juli 2012
Algemene waardering
2

Persoonlijk vind ik het beneden alle peil dat een zo zwaar beladen oord nu wordt uitgebaat (uitgebuit) als een restaurant; eigenlijk meer een voetbalkantine.
15,5 EU /persoon om met een bus een kwartier te rijden om dan op een campingterras terecht te komen vind ik beneden alle peil. Wanneer men de ware geschiedenis van dit Adelaarsnest in detail kent is het bezoek één grote desillusie. Mijn raad: blijf er buiten en geef dat geld uit aan één van de betere geïllustreerde boeken daarover.

prijs
bulcke gino vraagt:
19 juni 2011

ik vind nergens een toegangsprijs

lopen
h.Wiggers. vraagt:
12 februari 2011

kun je er ook naar het keilsteinhaus wandelen

marlies
2010 augustus - 2010 augustus
met vrienden
28 augustus 2010
 

In het Kehlsteinhaus is nu een restaurant gevestigd en dit is toch wel een tegenvaller.
Uitzicht op de berg is prachtig evenals de tocht met de bus.


Waardering:5

Hier word je toch stil van.
Frans Snijders
met partner
5 april 2010
Algemene waardering
9

Ben 2 maal boven geweest eerste maal veel mist dus niets te zien eigenlijk wel angstig je ziet niet waar je bent.
De tweede maal was indrukwekkend met een giganties uitzicht ik kan dan ook wel begrijpen dat hitler daar maar een enkele keer geweest is hij had n.l. hoogtevrees gelukkig zie je er niets van hitler daar moet je voor naar beneden bij de bushalte is een gigatisch groot informatiecentrum van de gehele tweede wereldoorlog.Word je boven stil hier word je nog stiller.
Laten we hopen dat dit nooit meer gebeurd alhoewel er zijn toch altijd weer landen waar het wel gebeurt.
.

met oudere kinderen
22 november 2009
Algemene waardering
1

Het kan zomaar zijn dat het Kehlsteinhaus zich midden in de wolken bevindt. En dan zie je geen moer en heb je er niks aan! Er wordt daarvoor niet gewaarschuwd.

Boscart Patrick
met partner
25 april 2009
Algemene waardering
9

Unieke ervaring, doch wat duur om te bestijgen wanneer je boven komt in de mist. Moet zeker een uniek uitzicht geven op de omgeving!!

h.van antwerpen
met oudere kinderen
11 augustus 2008
Algemene waardering
10

Als de plek niet zo'n beladen geschiedenis had, zou men het tot de werelwonderen kunnen rekenen!
Heel spectaculair!

P.Pieper
1 oktober 2007
Algemene waardering
8

Het is een beetje 'luguber', maar wij waren er zeer van onder de indruk.
Het Kehlsteinhaus of ook wel genoemd Adelaarsnest is een theehuis op een top van een berg van 1834 meter hoog, en Hitler kreeg het kado voor zijn 50ste verjaardag.
Met een bus wordt je de Kehlsteinstraße opgereden. Omdat men met de Kehlsteinstraße niet helemaal de top van Kehlstein kon bereiken, besloot men voor het laatste gedeelte een tunnel en een lift te bouwen. Deze gaat 124 meter omhoog. De lift wordt tot heden gebruikt.
Het is een hele rare ervaring. Je stapt een lift in en zodra je uitstapt sta je op een top van een berg met een schitterend uitzicht. Daar kom je ook voor. Het huis is niets bijzonders, dus zoek een mooie dag uit. Je ziet ook nergens iets van Hitler terug, men wil tot elke prijs vermijden dat het een bedevaartsoord voor hedendaagse nazi’s en aanverwanten zou worden, het is meer het idee.

Geef hier uw beoordeling van Bezienswaardigheid Adelaarsnest (Kehsteinhaus)

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging t.o.v. pistes
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Bezienswaardigheid Adelaarsnest (Kehsteinhaus)

Het weer vandaag in Berchtesgaden:

min: 2 °C

max: 12 °C

Wind: Z-2

14 daagse weersverwachting

Foto's Bezienswaardigheid Adelaarsnest (Kehsteinhaus)



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-25 02:35:12
0.31 sec

*