Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Princesa****
23 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Princesa****

Algemene waardering8,6
Ligging8,5
Service8,5
Eten8,7
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,5
Redelijk hotel
Theo
2012 augustus - 2012 augustus
met partner
3 september 2012
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Voor de 2e keer naar Princesa geweest, kamers redelijk, eten was minder dan de vorige keer (beperkte keuze). Nederlandse zender op televisie ontbrak nu ook, voor de rest vriendelijk personeel, wij zullen zelf niet meer terugkeren naar dit hotel !!!

Super hotel met een geweldige keuken
2011 juli - 2011 augustus
met partner
9 augustus 2011
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Geweest van 25/7 tot 8/8 met (tiener) zoon. Formidabel hotel; zeer vriendelijk personeel. Een fantastische en gevarieerde keuken. Wel in deze periode voornamelijk Spaanse gezinnen met jonge kinderen. Echter animatie was toch niet aan ons besteed dus was dit geen punt.

Heel goed
Philip Els Dylan en Lenny
2011 juli - 2011 augustus
met jonge kinderen
5 augustus 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn een week in Benidorm geweest in de Princesa.Het is daar heel goed meegevallen, mooie kamers, lekker eten , jammer dat het kinderbadje een beetje afgelegen ligt en niet veel zon door de bomen.Er waren altijd zetels vrij aan het zwembad. Wel heel druk aan de liften tussen 9u30 en 10u30. Wachttijd 20 min.
Maar we zouden zeker terug gaan naar daar.Het is een aanrader!

is het eten er goed en warm
BLANCKAERT vraagt:
15 juni 2011

wij zijn gepensioneerd maar wij zijn nog maar 65 jaar is dat hotel een aanrader is het goed van eten is het ver van zee is het proper en ziten er geen kakkerlakken wij zoeken zo een hotel waar we alle jaaren naar toe kunnen gaan dan ik hoop dat er ons iemand wat kan zegen over dit hotel zijn ook de kamers goed
alvast bedankt

theo antwoordt:
21 juni 2011

beste blanckaert,

dit zijn de antwoorden op je vragen:
-eten is goed, alleen beperkt.
-kakkerlakken zijn er niet.
-kamers zijn keurig.

blanckaert antwoordt:
21 juni 2011

bedankt voor de mededeeling
zal wel leuke vakantie worden denk ik in benidorm is het altijd plezant

All Inn
Daisy vraagt:
27 mei 2011

Weet iemand hoe het gaat bij het All inclusive in dit hotel. Je kunt in Nederland boeken voor volpension en ter plaatse voor 10.00 per dag All in boeken. Heeft iemand ervaring, ik hoor het graag.
Alvast bedankt.

All Inn ervaring
Daisy vraagt:
27 mei 2011

Hallo heeft iemand een ervating met het All Inn? Zou ter plaatse 10 euro per persoon kosten.
We horen het graag we gaan er in juli naar toe.
alvast bedankt.

Een vraagje over hotel Princesa
bauters jacgueline vraagt:
5 april 2011

Kan er mij iemand zeggen of ze daar kakkerlakken hebben gezien in dit hotel want in Spanje zijn er veel.

Van opstal antwoordt:
25 mei 2011

Mag Ik het mail adres van U hotel

Princesa A benidorm.

mooie vakantie gehad
Luc en Chantal
2010 - 2010
met partner
29 november 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn van 10 tot 16 november naar dit hotel geweest en voor ons is dit heel goed meegevallen.Mooie kamers en heel goed weer gehad,wij haden tot 15u de zon op het terras en daarna een wandeling van 10min.naar het strand.Lekker eten en veel variatie in het restaurant.Animatie was ook in orde,eigelijk kan ik enkel maar goede dingen zeggen over dit hotel.Enkel spijtig dat er zoveel hoogbouw is in Benidorm,maar het mooie weer maakt veel goed en de lekkere Leffe bij Mario is ook aan te raden.

GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!
2010 - 2010
met oudere kinderen
11 november 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

beste hotel waar ik ooit kwam!Douchen a volante eten zoveel je wilt!Elke avond animatie zwembad bar fitnessruimte,.......kortom een perfect hotel voor mensen met kinderen!!!!Aan het buffet veel varriatie van vegaburgers tot paella zeker te proberen waard prijs/kwaliteit waardig!

topper in oktober 2010 geweest
C. H.
2010 oktober - 2010 oktober
met een groep
5 november 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Super hotel, wij gaan zeker terug
alles was super, van eten tot en met de animatie er werd spaans en engels gesproken

Geef hier uw beoordeling van Hotel Princesa****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Princesa****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-30 15:50:19
0.309 sec

*