Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Munamar*****
283 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Munamar*****

Algemene waardering8,3
Ligging9,3
Service8,5
Eten8,0
Kamers7,8
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,1
Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Gewoon een goed hotel.
Ellen, Albert, Rick, DeeDee, Lotte en Tony
2013 juni - 2013 juni
met oudere kinderen
15 juni 2013
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Algemene waardering
8

Net twee dagen terug van een weekje Munamar.
Het is een school en leuk hotel. Het eten is erg goed.
Aardige bediening.
Enigste minpuntje is dat er geen animatie is, zo af en toe een Engelse man die een paar liedjes zingt.
Er zijn veel Engelse en Russische mensen in het hotel,waar niets mis mee is.
Als je een uitje wilt, bv boot tocht of Haman of Jetski, boeken bij "Jan"die in een kiosk staat tegenover Munamar.
Gewoon die hotel boeken....en genieten.

Viel tegen voor 5*
S.Tunc
2013 mei - 2013 mei
met partner
23 mei 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 5
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

De kamers zijn klein maar netjes, weinig kastruimte. Schoonmaak goed,om de dag schone lakens. Al het eten en animatie vind plaats in Munamar Beach,ong.2 min.lopen. Alleen drank is ook in Recidence te krijgen. Veel Engelsen en Russen die om 10 uur in de ochtend aan het bier/cocktail zitten. 16+ hotel,geen animatie. Alleen 's avonds engelse gitarist. Het eten is ronduit slecht,geen smaak weinig variatie alles voor engelsen. Heb in allerlei hotels gezeten waar de keuze stukken beter was. Zelfs geen fruit terwijl dat toch op de markt aanwezig was. Meer mensen klaagden hierover. Hostess was ook niet echt behulpzaam. Wij arriveerden onze 2e vakantiedag. Toch moesten wij de laatste dag om 12 uur van onze kamer af ondanks dat het hotel niet vol was en wij pas om half 7 's avonds vertrokken. Na ontbijt geen recht meer op all-inclusieve. Uiteindelijk tot lunch A.I

hoe kom je aan 5 sterren?
Diana vraagt:
7 oktober 2012

hoe beoordeeld een reisburo een 5 sterren hotel? want dit hotel is het niet waard.

geen 5 sterren waardig,hooguit 3,5
Diana
2012 september - 2012 september
met partner
7 oktober 2012
 

Wij zijn 6 oktober terug gekomen vanuit hotel munamar, maar gaan er nooit meer naar toe.Animatie is redelijk, puur engels en polen cq russen.Je moet in een rij staan om een drankje te halen achter een touw,lijkt wel de kleuterschool. kamers slecht, losse stopcontacten,vies tapijt, slechte schoonmaak.eten vreselijk eentoning.ijskast werk niet,deuren hangen los van de kasten. En dit voor 5 sterren? pffff Als je een andere kamer wilt omdat je met zeezicht hebt geboekt moet je bij betalen al staan er om deze tijd van het jaar heel veel kamers leeg. personeel spreekt totaal geen engels,ook niet aan de receptie.Dus voor ons nooit meer, en wij zijn geen zeurpieten maar voor 3200 euro in een 5 sterren hotel verwacht je toch wel iets meer.

Goed Hotel met uitstekende ligging.
v rijt
2012 juli - 2012 augustus
met oudere kinderen
6 augustus 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn er met oudere kinderen heen geweest, en waren erg tevreden. De ligging is perfect!!! je hebt altijd plaats op een bed aan het strand,en het terras bij hotel is erg gezellig. Er is in de plaats ook genoeg te doen voor een mooie dagtrip.

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

heel goed hotel vriendelijk personeel
vanbrabant raoul
2012 mei - 2012 mei
met partner
24 juni 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

wij waren in mei in munamar residence alles is vernieuwd de kamers zijn mooi en proper maar klein met weinig kastruimte er is geen tuin wel twee mooie zwembaden met ook schaduw mooi strand voor de het hotel het eten is heel goed de ligging is perfect icmeler is wel het mooiste stukje turkije wij gaan zeker nog terug

is er een spektakel s'avonds?
van hole carine vraagt:
23 juni 2012

is eer een tuin waar men in de schaduw kan zitten met lig of zitstoelen?

hoe groot zijn de kamers?
van hole carine vraagt:
23 juni 2012

kunnen we geen foto's bekijken vn d slaapkamers?duidelijker dan nu te zien is!!

over het hotel munamar
van hole carina vraagt:
23 juni 2012

is er animatie in het hotel?
is er een tuin in of ronddom het hotel?

Hotelinformatie
Ymie vraagt:
6 juni 2012

Hallo,
Wij gaan van 15 aug.t/m 29 aug 2012 naar dit hotel.
Icmeler zijn we eerder geweest en vinden dit een heel leuk plaatsje.
Wie gaan nog meer in deze periode en wie kan mij vertellen hoe het hotel is?

Geef hier uw beoordeling van Hotel Munamar*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Munamar*****



Andere Hotels in Içmeler (bij Marmaris) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-25 14:59:30
0.631 sec
vakantie