Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Munamar*****
283 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Munamar*****

Algemene waardering8,3
Ligging9,3
Service8,5
Eten7,9
Kamers7,8
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,2
Gewoon een goed hotel.
Ellen, Albert, Rick, DeeDee, Lotte en Tony
15 juni 2013
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Algemene waardering
8

Net twee dagen terug van een weekje Munamar.
Het is een school en leuk hotel. Het eten is erg goed.
Aardige bediening.
Enigste minpuntje is dat er geen animatie is, zo af en toe een Engelse man die een paar liedjes zingt.
Er zijn veel Engelse en Russische mensen in het hotel,waar niets mis mee is.
Als je een uitje wilt, bv boot tocht of Haman of Jetski, boeken bij "Jan"die in een kiosk staat tegenover Munamar.
Gewoon die hotel boeken....en genieten.

Viel tegen voor 5*
S.Tunc
23 mei 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 5
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

De kamers zijn klein maar netjes, weinig kastruimte. Schoonmaak goed,om de dag schone lakens. Al het eten en animatie vind plaats in Munamar Beach,ong.2 min.lopen. Alleen drank is ook in Recidence te krijgen. Veel Engelsen en Russen die om 10 uur in de ochtend aan het bier/cocktail zitten. 16+ hotel,geen animatie. Alleen 's avonds engelse gitarist. Het eten is ronduit slecht,geen smaak weinig variatie alles voor engelsen. Heb in allerlei hotels gezeten waar de keuze stukken beter was. Zelfs geen fruit terwijl dat toch op de markt aanwezig was. Meer mensen klaagden hierover. Hostess was ook niet echt behulpzaam. Wij arriveerden onze 2e vakantiedag. Toch moesten wij de laatste dag om 12 uur van onze kamer af ondanks dat het hotel niet vol was en wij pas om half 7 's avonds vertrokken. Na ontbijt geen recht meer op all-inclusieve. Uiteindelijk tot lunch A.I

hoe kom je aan 5 sterren?
Diana vraagt:
7 oktober 2012

hoe beoordeeld een reisburo een 5 sterren hotel? want dit hotel is het niet waard.

Goed Hotel met uitstekende ligging.
v rijt
6 augustus 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn er met oudere kinderen heen geweest, en waren erg tevreden. De ligging is perfect!!! je hebt altijd plaats op een bed aan het strand,en het terras bij hotel is erg gezellig. Er is in de plaats ook genoeg te doen voor een mooie dagtrip.

heel goed hotel vriendelijk personeel
vanbrabant raoul
24 juni 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

wij waren in mei in munamar residence alles is vernieuwd de kamers zijn mooi en proper maar klein met weinig kastruimte er is geen tuin wel twee mooie zwembaden met ook schaduw mooi strand voor de het hotel het eten is heel goed de ligging is perfect icmeler is wel het mooiste stukje turkije wij gaan zeker nog terug

is er een spektakel s'avonds?
van hole carine vraagt:
22 juni 2012

is eer een tuin waar men in de schaduw kan zitten met lig of zitstoelen?

hoe groot zijn de kamers?
van hole carine vraagt:
22 juni 2012

kunnen we geen foto's bekijken vn d slaapkamers?duidelijker dan nu te zien is!!

over het hotel munamar
van hole carina vraagt:
22 juni 2012

is er animatie in het hotel?
is er een tuin in of ronddom het hotel?

Hotelinformatie
Ymie vraagt:
6 juni 2012

Hallo,
Wij gaan van 15 aug.t/m 29 aug 2012 naar dit hotel.
Icmeler zijn we eerder geweest en vinden dit een heel leuk plaatsje.
Wie gaan nog meer in deze periode en wie kan mij vertellen hoe het hotel is?

welke kamers zijn rustig
vanbrabant raoul vraagt:
18 november 2011

welke kamers zijn rustig dus niet aan straatkant

Frans en Gerda Meijer antwoordt:
13 april 2012

Aan de zeekant, niet aan de zwembandkant, dus achterzijde van het gebouw bij de hoofdingang.

Dus zeezichtkamers boeken

Geef hier uw beoordeling van Hotel Munamar*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Munamar*****



Andere Hotels in Içmeler (bij Marmaris) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-23 03:13:21
0.296 sec

*