Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Tunesië > Tunesië > Monastir en Skanes > Hotel Saadia***

Hotel Saadia***
172 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Saadia***

Algemene waardering6,6
Ligging6,3
Service6,7
Eten5,8
Kamers5,6
Kindvriendelijkheid7,2
Prijs/kwaliteit7,0
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Saadia*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

En we gaan zeker voor een derde keer !!!
2012 juni - 2012 juni
met partner
12 september 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

In 2007 in Saadia geweest, in 2012 weer !
Wij gaan echt niet terug als het zo slecht zou zijn als sommigen beweren ! Prijs-kwaliteitverhouding zonder meer prima ! Verwacht geen 5-sterren als je maar voor 3 hoeft te betalen !! Het animatieteam is geweldig !!! Al het personeel is uitermate vriendelijk en hulpvaardig, zeker als je af en toe "een dinar laat vallen" ! En waarom ook niet ? Het zijn geen slaven !!!! En wat is nu 50 dinar (25 euro) in 15 dagen als je voor diezelfde 15 dagen maar goed 1000 euro (all. incl.) hoeft te betalen ??

Zeer slechte hotel
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
18 augustus 2012
Ligging: 7
Service: 4
Eten: 1
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

Ik ben van 12 tot 19 Juli geboekt samen met zoon 14 en dochter 12 jaar in deze horror hotel. Binnen 24 uur van aankomst had ik al en klacht ingediend bij Mo de reisleider ik kon er echte niet tegen.Waar moet je beginnen. De kamers waren zeer slechte onderhoud en niet eens schoongemaakt. Tijdens onze 3 dagen verblijf waren de kamers/bedden niet een keer opgemaakt.De eten was niet normaal heb veel gereisd ivm met werk maar heb nooit en slechter hotel meegemaakt. En zeer groot afrader.

Hotel Saadia in Monastir nooooit meer!!!!!!!
Soumaya
2012 juli - 2012 juli
met jonge kinderen
25 juli 2012
Ligging: 4
Service: 1
Eten: 1
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
1

Ik ben net terug uit dit horrorhotel, werkelijk alles is slecht en niet onderhouden aan dit hotel inclusief het personeel, ik heb nog nooit meegemaakt dat de kamers selectief worden schoongemaakt alleen als je er om vraagt/smeekt, schoonmaak zijn basisvoorzieningen dat hoor gewoon te gebeuren nou bij Saadia niet. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen, lees het bericht van Samira daar ben ik het volledig mee eens, en wat wij ook hadden is dat achteraf bleek dat er larven in het zwembad zaten, de ogen van mijn zoontje waren gezwollen en helemaal rood, dat kreeg hij na een duik in het zwembad van Saadia. Wij zijn overgeboekt en in het andere hotel was alles goed. Dit is een zware afrader.

Verschrikkelijk smerig hotel
Samira
2012 juli - 2012 juli
met jonge kinderen
23 juli 2012
 

Ik zou samen met mijn twee zoons in de periode van 12 juli tot 19 juli 2012 in hotel Sun en Fun Saadia verblijven.Echter bij aankomst wilde ik gillend het hotel verlaten. We kwamen 's nacht in het hotel aan.Toen we voor het eerst naar onze kamer liepen, en ik het trappenhuis en de lange, donkere, stinkende, vieze gang met smerige vloerbedekking zag en rook, dacht ik vrijwel meteen; dit is foute boel. Nadat we de kamer inkwamen, bleek dit voorgevoel inderdaad te kloppen. Het was echt schrikken. Hier een aantal punten: smerige penetrante geur, een combinatie van urine, mufheid en rioollucht;
een lekkage, hierdoor een plas water in de kamer; vieze ranzige vloer,schimmel in de badkamer en slaapkamer; vieze gore kussens met vlekken/kringen, haren op de lakens en in de badkamer van de vorige gasten.
Verder werd er iets gezegd in de trant van, niet zeuren, je betaald voor wat je krijgt. Sorry hoor!!! Maar ik heb niet betaald om in een zwijnenstal te komen zitten, terwijl er wordt gepretendeert dat het een 3 sterren hotel is!! Dit alles de volgende dag aan Mo(reisleider) aangegeven. Er waren meerdere personen totaal niet tevreden met hetgeen ze aantroffen. De volgende dag,zijn wij over geboekt samen met nog 2 andere gezinnen naar hotel Houda. Een aantal dagen later werden er nog 5 gezinnen vanuit hotel Saadia overgeboekt naar hotel Houda. Dat zegt meer dan genoeg, lijkt me. Btw, er is nog zoveel meer te vermelden over hotel Saadia, maar dan wordt het een boekvorm. I

dit nooit meer
natalie
2011 september - 2011 september
met partner
27 september 2011
Ligging: 3
Service: 5
Eten: 2
Kamers: 2
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
4

hotel saadia is een heel slecht hotel , de kamers lijken net bouwvallen het eten is niet te eten bijna 2 weken aan de diaree geweeest we kregen gewoon bedroven eten dat was echt niet normaal ook zatten er heel veel polen. het rook elke dag naar de riool en werden helemaal gek van de vliegen, mensen ik raad het echt af om naar dat hotel te gaan

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Saadia*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

sauna en afstand tot strand
Monique vraagt:
12 mei 2011

ik ga in juli met mijn dochtertje voor 11 dagen naar dit hotel. In de omschrijving staat dat er een sauna en hammam bij zitten, ik hoor hier niemand over. Kan iemand mij vertellen hoe of wat?
Bovendien zegt de ene dat het 15 min. lopen is naar het strand en de ander zegt dat het meteen aan het strand ligt. Graag hier ook een duidelijk antwoord over.

ikje antwoordt:
6 juli 2011

ik ben er enige jaren terug geweest, en sauna en hammam gedaan, en ook massage gekregen.
is klein, maar zeker voldoende, proper, en zeer deugddoende massage.
niks op aan te merken.

het is zeker geen 15 minuten lopen,
neem een minuut of 10 maximum, een kleine wandeling, heel goed te doen.

Hennie Willems antwoordt:
18 augustus 2011

wij zijn net een weekje terug en de afstand naar het strand is ongeveer 3 minuten lopen.

Lees nog 1 antwoord
Ligging en waardering hotel Saasda
Jacqueline vraagt:
4 april 2011

Wij vertreken op 22 mei voor 10 dagen naar Hotel Saadia. Is er iemend al geweest in 2011, ik maak mij wel een beetje zorgen over het hotel.

gerrit antwoordt:
12 april 2011

hoi ik ben er oktober voor 15 dageb geweest een erg goed hotel eten erg goed echt een aanrader ga er dit jaar weer terug fijne vakantie

best te doen.
vandebril rudy
2005 december - 2005 december
alleenreizend
12 januari 2011
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 6
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

voor zijn prijs een prima hotel. uitstekende service en beleefd personeel. zowel dag als avond animatie voor jong en oud. thuis eet je ook niet elke dag het beste en het duurste. aanrader!!!!!!

Prima hotel!!!!!!
Christine
2010 september - 2010 oktober
met vrienden
18 oktober 2010
Ligging: 5
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
7

Voor het eerst naar Tunesie en zeker niet voor de laatste keer. Het hotel is oud maar gezellig het personeel uiters vriendelijk en behulpzaam en het eten naar verhouding(westerse maatstaven) prima. De kamers zijn aan een likje verf toe maar alles was keurig schoon en dat vind ik het belangrijkste. Oke geen tv en ook geen koelkastje op de kamer..so what!!! Naar verhouding voor wat ik betaald heb voor deze reis een toppertje en ik ga zeker terug.

super schoon, super service!!!
Frank de Vos
2010 september - 2010 oktober
met vrienden
15 oktober 2010
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

Net terug en 15 heerlijke super dagen beleefd. Eten was redelijk, service geweldig en alles was schoon. Ik begrijp de negatieve reacties hier niet en kan me er absoluut niet in vinden. Een fooitje doet helemaal wonderen. Voor een 3* is dit hotel echt super en ik ben van plan er op zeker weer terug te komen. Verwacht je meer, betaal dan ook meer maar kraak dit hotel met zijn personeel dan niet af. Ik kan alleen maar zeggen dat het allemaal misschien oud en achterstallig onderhoud heeft, maar gewoon verder een geweldig hotel is.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Saadia***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Saadia***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-23 20:15:38
0.197 sec
vakantie