Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Tenerife > Los Cristianos > Appartement Cristian Sur***

Appartement Cristian Sur***
81 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Cristian Sur***

Algemene waardering8,2
Ligging7,9
Inrichting7,6
Hoeveelheid ruimte8,4
Kindvriendelijkheid7,6
Prijs/kwaliteit8,0
Cristian Sur
Rita De Backer vraagt:
9 januari 2012

Is er een haardroger aanwezig?

Is er in de nabijheid een labo voor bloedcontrole ?

Mvg Rita

Niet voor herhaling vatbaar.
Nienke
2010 november - 2010 november
met partner
28 november 2010
 

Ons appartement met 2 verdiepingen had een zeer oude keuken en badkamer. De badkamer stonk vaak.We sliepen en gebruikten de badkamer op de 1e verdieping de eerste dagen. We kregen kakkerlakken in de badkamer. Er werd direct actie ondernomen. Na 2 dagen hadden we de kakkerlakker overal op de 1e verdieping. Weer kwam er direct iemand sprayen. Voor de zekerheid lieten ze de spray achter.Hierna zijn we boven gaan slapen en douchen.

Zeer aanbevolen
Fam. van Dijk
2009 november - 2009 december
met partner
13 november 2010
Ligging: 8
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

het was zeer goed, en de verzorgsters waren zeer vriendelijk.
Wij gaan 22 November weer tot 20 December.
Zeer aan te bevelen

Prima appartementencomplex
familie oostdijk
met oudere kinderen
21 mei 2010
Ligging: 8
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

De appartementen beneden en 1 hoog zijn de twee-kamer appartementen, waar je prima met z'n drieën terecht kan. Verdieping 2 en 3 vormen samen de drie-kamer appartementen (deze hebben dus 2 verdiepingen). Alles erg schoon. De schoonmaakster kwam om de 2 dagen. Lekker ontbijt op terrein in de 'bar'. Zoals veel in dit plaatsje erg Engels georiënteerd. Pas op voor zog. Spaanse restaurants: als je een Engelse kok of eigenaar treft is het eten heel erg vet!
Prima zwembad met badmeester (voor de kleintjes). Supermarkt bij complex. Vraag naar goedkopere SPAR supermarkt. Verder erg rustig. Wij waren er in de meivakantie.

hoop nog eens terug te komen
a.van slooten
met partner
16 februari 2010
Ligging: 8
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

van 1 feb. tot 12 feb, hier geweest. Voor de tweede keer. Nu appartement aan de straatkant. Door de tussenruimte met de andere appartementsgebouwen is het gehorig.Schoonmaak prima. Voorzieningen goed. Adequaat optreden na overlast van herrie makende spaanse jongens. (werden zonder pardon verwijderd) Kom graag nog eens terug. Heerlijk gegeten oa. bij Nauta. Atlanticus en nog andere restaurantjes in de plaats.

De plek bepaalt je vakantie
Oen
met vrienden
15 december 2009
Ligging: 8
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Tenerife=engels. Het complex is mooi, maar gehorig. De hele week hoorden we de (engelse) buren thuiskomen, ruzie maken en 's middags overgeven... tot er nieuwe buren kwamen! Er was rust om 4.30u, na 3 telefoontjes met de reception. Er loopt een bewaker, maar deze lossen het liever pratend op. Alleen hadden onze buren teveel drugs en alcohol op, dus praten ging niet meer.

De volgende ochtend een nieuw appartement gekregen, niet meer aan de straatkant, maar aan zwembadkant. Dit is meer tussen de vaste bewoners en ouderen. Dit is een prima stek om te boeken! Maar volgende keer weer Fuerte of nog liever Lanzerote... Aanrader: Italiaans restaurant Rimini aan de overkant, ook afhalen!

Nooit meer Christain Sur
Robert
met oudere kinderen
11 december 2009
Ligging: 5
Inrichting: 3
Hoeveelheid ruimte: 3
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
5

Verschrikkelijk apartementencomplex. Vechten om een ligstoel als ze van de ketting gaan 's ochtends. Moest op een bedbank slapen met een lengte van 1.75cm(ben zelf 1.98). Wel mooi aangelegde tuin rondom complex, maar apartementen liggen tever van fatsoenlijk strand en van het centrum van Los Cristianos. Veel geratel van koffers van reizigers die 's nachts aankomen of weggaan

niet perfect, toch voor herhaling vatbaar
rietje
met partner
14 november 2009
Ligging: 8
Inrichting: 6
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

hadden geluk, kwamen om 10.00 uur aan en konden meteen in appartement: zwembadzijde maar geen zon op balkon.
op zaterdag en woensdag geen schoonmaak en zeker geen handdoekwissel. aankomst vrijdag en schone handdoeken op zondag, maandag en donderdag (op woensdag bij receptie zelf schone wezen vragen en gekregen met opmerking dat handdoekwissel maar 2x per week was.
bedlinnen 1x verschoond, vloer werd (niet goed) geveegd: veel haren enz. bleven achter. bij vertrek appartement langer houden kost 35 euro: wij kozen voor de gratis bagage-opslag met doucheruimte. Veel goede en goedkope restaurantjes bij de boulevard en ook v.a. complex rechtsaf: eerste restaurantje op de hoek. goede uitvalsbasis.

Tja iets anders gekregen dan geboekt!!
Jetske
met partner
11 november 2009
Ligging: 7
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Wij hadden geboekt voor Cristian Sur maar kwamen terecht in Tenerife Sur omdat de kamers vol zaten. tenerife Sur is ook wel mooi maar als je op deze site kijkt dan scoort Cristian Sur beter. Het schijnt van dezelfde organisatie/eigenaar te zijn. Bij Tenerife Sur zaten we op de 3e verdieping, idd geen lift maar het is wel te doen. Douchen was een drama. Bijna of geen water of gloeiend heet of steenkoud. Geen koffieapparaat, kapotte ventilator. Maar de kamers waren ruim en we hadden een mooi uitzicht op het zwembad. mini koekepannen waat net 1 eitje in past. Maar het restaurant is erg goed en niet duur. We gaan zeker weer maar willen dan ook echt Cristian Sur. Heerlijke temp. 25-30 gr. Qua kosten is Cristian Sur duurder. Maar we hebben (nog) niet moeilijk gedaan over het betaalde bedrag.

heerlijk
Henk
met vrienden
3 november 2009
Ligging: 9
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

wij zijn nu voor de 14e keer geweest.
De service is perfect als er wat is word je direct geholpen,erg vriendelijk personeel.


zwembad word dagelijks schoon gemaakt en goed onderhouden

Diversen keren wezen eten bij linares in het centrum erg lekker.

Volgend jaar zien ze ons weer terug kijken er nu al naar uit.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Cristian Sur***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Appartement Cristian Sur***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-01 13:24:39
1.23 sec

*