Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Beldibi (bij Kemer) > Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****

Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****
56 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****

Algemene waardering8,8
Ligging8,3
Service8,6
Eten8,8
Kamers8,3
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,5

Heeft u Renaissance Antalya Beach Resort & Spa***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
dansen en voeding
ida lens vraagt:
11 oktober 2012

hoe vaak kunnen we stijldansen.ik eet geen witte(sucrose)suiker koemelk en alleen glutenvrij brood.( kan ik e.v. zelf meenemen als ik dat wel eet kom ik onder de uitslag te staan wat zeer pijnlijk is

prachtig rustig echt topklasse zoals de amara kete
jan hendrickx
2012 augustus - 2012 september
met partner
2 september 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

prachtig en rustig klassehotel van de mariott keten we gaan dit jaar reeds voor de 3e keer en gaan zeker terug

SUPER HOTEL!!!!!!!!!!!!
Vermaut-Bombeeck
2012 augustus - 2012 augustus
met jonge kinderen
6 augustus 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Komen al voor de derde keer,en blijven zeer tevreden. Personeel heel vriendelijk,eten zeer uitgebreid. Heel veel aandacht voor de kinderen. Badkamer verdient misschien een renovatie!!

sport
A.Heuveling vraagt:
7 februari 2012

is er ook een veldje waar je kan voetballen

goed maar te duur voor aangeboden kwaliteit
Mario en Anna
2011 oktober - 2011 november
met partner
28 november 2011
Ligging: 5
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

We gaan niet zeveren: het hotel doet haar best om de gasten het naar hun zin te maken. Het eten is gevarieerd genoeg en goed, doch hebben al beter gezien op reizen in Turkije voor een paar honderd euro minder.Hygiëne kon iets beter.A la carte zijn wel super.Buiten het hotel is er niets te doen, spijtig. In voor-en najaar minder zonuren door grote berg (schaduw) achter het hotel (geen vermelding in de boekjes).We hadden een suite met groot terras, standaardkamers hebben echt een miniterras. Resort op zich mooi onderhouden en mooie tuin. Het strand stelt niet veel voor (rotsen). Het was fijn, maar niet opnieuw voor ons en o ja: indien geen kattenliefhebber= wegblijven, die beesten zitten overal, zelfs in het restaurant (binnen)

HEEEEEEEL LEUK HOTEL
piet
2011 september - 2011 oktober
met vrienden
3 november 2011
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Het was een goed hotel eten goed de andere eet gelegenheden waren ook zeer goed 's avonds was er
ook goede muziek mooi park alleen buiten hotel was het rustig niet veel te doen

Aanrader
Kokee DJ
2011 - 2011
met een groep
26 oktober 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Lekker een week met de family naar dit mooie en ruim opgezette hotel
We waren met 11 personen in de leeftijd van 6jr tot 65 jr en ik kan zeggen dat iedereen een hele leuke en mooie week heeft gehad
Het is eigenlijk belachelijk dat er ook maar iemand kretiek kan kan hebben op dit hotel en haar service want ik denk niet dat je in heel Turkeye een betere kwalitiet prijsverhouding kan vinden

het beste onder de zon
alexander
2010 oktober - 2010 november
alleenreizend
21 oktober 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

in dit hotel is sfeer en stijl, zelfs de russen die van betere komaf zijn dan de meeste andere 5*
hotels gedragen zich, de liefhebber en ervaren 5*
hotel bezoeker ziet en merkt dat er iets byzonders
is in dit hotel, de bouw en afwerking is zeer mooi.
Van stijldansen tot het gezellige restaurant het is allemaal van hoge kwaliteit, maar eigenlijk zien meestal de ervaren reizigers het allemaal.
Fantastische prijs&kwaliteit verhouding, ik zeg het beste qua stijl&nivo van Turkije

badjas
lp kovacs vraagt:
16 oktober 2011

zijn badjassen aanwezeg in het kamers?

ariane antwoordt:
17 maart 2012

in de kamers van het hoofdgebouw zijn idd badjassen aanwezig

zeer goed relax hotel
2011 september - 2011 september
met vrienden
27 september 2011
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

een weekje relax in dit hotel doet de slechte zomer van bij ons vergeten
kamers in het hoofdgebouw zijn uitstekend, geen lawaai van de buren en goed onderhouden
maaltijden van uitstekende kwaliteit, lamsvlees, steak, vis, uitgebried voorgerecht buffet, grote show kooking, moeilijk om een keuze te maken
hotel zat voor 95% vol maar toch voldoende ligplaatsen aan het strand, tuin en zwembad, geen handdoekje leggen
soft annimatie, iedere avond een show en life muziek
service voortreffelijk wat sommigen ook mogen beweren, een euro op het dienblad doet wonderen
enkel een klein keienstrand als enig minpuntje
volgend jaar terug

Geef hier uw beoordeling van Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****

Het weer vandaag in Beldibi (bij Kemer):

min: 10 °C

max: 16 °C

Wind: NW-6

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-26 18:15:26
0.224 sec

*