Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Royal Dragon*****
579 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Dragon*****

Algemene waardering9,3
Ligging8,7
Service9,0
Eten9,1
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid9,3
Prijs/kwaliteit9,0
Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
13 juni 2015

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari, dolfijnen zwemmen en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

Voor de 3de keer Royal Dragon.
Klaas en Nel
31 mei 2015
Ligging: 10
Service: 4
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Wij komen net terug van een weekje Royal Dragon. Helaas was het eten nu chaotisch. Bestek moest je vragen, tafels werden niet snel genoeg afgeruimd zodat je de restanten van de vorige eters opzij moest schuiven. De service bij het strandrestaurant was slecht. Het duurde lang voordat je de aandacht van een ober kon trekken. De laatste dag zijn we na een kwartier wachten maar weggegaan. Ook kreeg je niet wat je had besteld, 1 menu i.p.v. 2. Overigens doet het personeel zijn uiterste best. Waarschijnlijk een organisatorisch probleem. Zéér jammer want we waren hier al 2x geweest tot volle tevredenheid. Buiten de service was het eten top, een ruime keuze en super lekker. De kamers zijn zéér schoon en goed uitgerust. Op het strand is het echt genieten en in de lobby is het goed toeven onder het genot van een lekkere tequila Sunrise.
De animatie was goed.

helemaal te gek
jeffrey
6 oktober 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

super hotel , voor de 5e keer dit jaar en het lijkt wel beter dan de voorgaande jaren .
alleen in de winkelstraat ben je als Nederlander in veel winkeltjes op zijn zachts gezegd niet meer zo geliefd , en ik ben [ helaas ] niet de enige die dit ervaren heeft er waren er meer die uitgekafferd werden .

animatie en het weer
Cristel Kweens vraagt:
9 september 2014

Is het begin oktober nog lekker weer in side zodat de kindjes lekker kunnen zwemmen?

is het er dan ook nog animatie voor de kindjes?

weer
nadin vraagt:
16 augustus 2014

Hoi
Welkweer is het eind oktober
Dank.u

sandy antwoordt:
18 augustus 2014

ik hoop goed ,want wij gaan ook eind oktober

sandy antwoordt:
18 augustus 2014

ik hoop goed want wij gaan ook eid oktober

Goed hotel
manuelaburggraaff
14 juli 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wel massaal, maar alles is goed verzorgd en eten erg goed voor buffetvorm.

Late terugvlucht
Wim vraagt:
21 mei 2014

Kunnen jullie mij het een en ander duidelijk maken. Ik heb een late terugvlucht: 22.20 uur,is er daarvoor als je je kamer niet kan aanhouden gelegenheid om je ergens op te frissen(douchen|) Is alles inbegrepen zoals merkdranken Bacardi en cocktails zoals Mojito. Als laatste wordt er in de avond ook buiten gekookt (showcooking) en is er livemuziek?

Graag jullie reactie

pkdv antwoordt:
31 mei 2014

je kan doucehen bij de spa, bacardi is er alleen van t binnenland , maar wel lekker en er wordt buiten niet aan showcooking gedaan. maar het is gewoon een superhotel.en een aantal avonden per week is er live muziek.

Is er gratis wifi door het hele hotel?
Jack vraagt:
20 mei 2014

Is er gratis wifi door het hele hotel of alleen in de lobby?

Alvast dank voor reactie.

bvn
Michèle vraagt:
24 maart 2014

Ik er BVN op de tv?

W.H. antwoordt:
7 mei 2014

Ja, er is bvn.

“Ook de vierde keer was weer
Wytze
21 maart 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Ook deze maal weer 15 dagen genoten. Het was net als de derde keer. Wij waren er als man en vrouw en het voelde als thuis komen. We kregen een 4 persoons duplex kamer met vol zeezicht toegewezen, hadden geboekt 2 persoons kamer zeezicht. (Zee-zicht is zij-zeezicht). Het eten en drinken was weer prima, alles vers. Personeel zeer vriendelijk. Alles zeer schoon, zowel hotel als op het strand. Bedjes bij het strand geen probleem, ruimte genoeg. Met het nieuwe winkelcentrum voor de deur is het ,s avonds even leuk winkelen. In Mei gaan wij voor de 5de Keer. Heel "ROYAL DRAGON" bedankt en tot in Mei.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Dragon*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Dragon*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-07-05 15:19:23
0.932 sec

*