Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Royal Dragon*****
570 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Dragon*****

Algemene waardering9,3
Ligging8,7
Service9,1
Eten9,1
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid9,4
Prijs/kwaliteit9,1
Super excursies
ik vraagt:
29 september 2014

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

animatie en het weer
Cristel Kweens vraagt:
9 september 2014

Is het begin oktober nog lekker weer in side zodat de kindjes lekker kunnen zwemmen?

is het er dan ook nog animatie voor de kindjes?

weer
nadin vraagt:
16 augustus 2014

Hoi
Welkweer is het eind oktober
Dank.u

sandy antwoordt:
18 augustus 2014

ik hoop goed want wij gaan ook eid oktober

sandy antwoordt:
18 augustus 2014

ik hoop goed ,want wij gaan ook eind oktober

Goed hotel
manuelaburggraaff
2012 augustus - 2012 augustus
met oudere kinderen
14 juli 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wel massaal, maar alles is goed verzorgd en eten erg goed voor buffetvorm.

Late terugvlucht
Wim vraagt:
21 mei 2014

Kunnen jullie mij het een en ander duidelijk maken. Ik heb een late terugvlucht: 22.20 uur,is er daarvoor als je je kamer niet kan aanhouden gelegenheid om je ergens op te frissen(douchen|) Is alles inbegrepen zoals merkdranken Bacardi en cocktails zoals Mojito. Als laatste wordt er in de avond ook buiten gekookt (showcooking) en is er livemuziek?

Graag jullie reactie

pkdv antwoordt:
31 mei 2014

je kan doucehen bij de spa, bacardi is er alleen van t binnenland , maar wel lekker en er wordt buiten niet aan showcooking gedaan. maar het is gewoon een superhotel.en een aantal avonden per week is er live muziek.

Is er gratis wifi door het hele hotel?
Jack vraagt:
20 mei 2014

Is er gratis wifi door het hele hotel of alleen in de lobby?

Alvast dank voor reactie.

bvn
Michèle vraagt:
24 maart 2014

Ik er BVN op de tv?

W.H. antwoordt:
7 mei 2014

Ja, er is bvn.

“Ook de vierde keer was weer
Wytze
2014 - 2014
met partner
18 maart 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Ook deze maal weer 15 dagen genoten. Het was net als de derde keer. Wij waren er als man en vrouw en het voelde als thuis komen. We kregen een 4 persoons duplex kamer met vol zeezicht toegewezen, hadden geboekt 2 persoons kamer zeezicht. (Zee-zicht is zij-zeezicht). Het eten en drinken was weer prima, alles vers. Personeel zeer vriendelijk. Alles zeer schoon, zowel hotel als op het strand. Bedjes bij het strand geen probleem, ruimte genoeg. Met het nieuwe winkelcentrum voor de deur is het ,s avonds even leuk winkelen. In Mei gaan wij voor de 5de Keer. Heel "ROYAL DRAGON" bedankt en tot in Mei.

luiers/pampers
Ann vraagt:
18 maart 2014

Kan er iemand mij zeggen of er in de buurt van het hotel een supermarkt is waar je luiers tegen betaalbare prijs kan kopen. Dat zou toch een hoop bagage schelen.

Wytze antwoordt:
18 maart 2014

Tegenover het hotel is winkel centra met een supermarkt.
Weet geen prijs van de luiers. Over het algemeen zijn de prijzen lager dan bij ons
Ook aan de hoofdweg is een winkel centra. Is ongeveer 5 minuten lopen.
Ook daar zullen ze te koop zijn.

Buiten eten?
Bernande vraagt:
22 februari 2014

Kan iemand zeggen of je ook buiten of onder overdekt terras kunt eten?

Wytze antwoordt:
18 maart 2014

Ja, dat kan bij het hoofd restaurant.
Maar ook bij het vis restaurant is het mogelijk.
Bij beide is een overkapping maar met tussen ruimte.

Joep antwoordt:
4 april 2014

Dit het antwoord voor Johan,

Hallo Johan probeer de turquoise eens
dit is echt een super hotel wij zijn er al 8 keer geweest en vele andere met ons.

Groetjes,

Joep

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Dragon*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Dragon*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-30 11:46:59
0.391 sec

*