Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Royal Dragon*****
570 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Dragon*****

Algemene waardering9,3
Ligging8,7
Service9,1
Eten9,1
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid9,4
Prijs/kwaliteit9,1
wat een topper
2013 oktober - 2013 oktober
met partner
5 oktober 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

onze ervaring na 10 jaar turkije was dit hotel een echte topper en het beste !het eten ,drinken,snacks,coktails,service noem maar op was echt fantatisch !je kon niet beter hebben!de kamers groot en proper !heel netjes hotel!juist zouden wij zo laat op het jaar niet meer gaan want het weer was de 1ste week van oktober niet zo warm meer twas max.25graden en een klein minpuntje was dat het water van het zwembad ijzig koud was !kzou dit hotel zeker aanraden en ook zeker met kinderen !schoppingcenter rechtover het hotel is wel de max je hoeft niet naar de stad te gaan genoeg keuze aan het hotel !!! wij komen zeker terug maar zouden volgend jaar eens royal wings willen proberen want het is dezelde keten als royal dragon !zou iemand weten als dit even goed is als royal dragon?

Gewoon goed
mieke
2013 september - 2013 september
met oudere kinderen
25 september 2013
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij waren er met het gezin, eten was boven verwachting, wat een keus en alles vers gemaakt,
genoeg bedjes bij het strand en zwembad, animatie in de avond kon beter, niet proffesioneel, jammer dat er alleen op donderdagavond een stranddisco was, als je pech had omdat je laat aankwam en voor een week kwam dan maakte je het niet mee.
De kamers zeezicht zijn zijzeezicht, het hotel wordt heel goed schoongehouden, voor herhaling vatbaar.

Wat een topper
Hultink
2013 september - 2013 september
met oudere kinderen
13 september 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

We zijn al 12 keer in Turkije op vakantie geweest maar dit hotel staat voor ons op nummer 1. Wat een prachtig hotel. Eten en drinken TOP. Het kost wel wat maar is het echt waard. Begrijp echt de negatieve reacties niet. Als je je stoort aan gezinnen met kinderen zoek dan een hotel waar je alleen boven de 18 mag komen. Als we 1 ding negatief mogen benoemen dan zijn het de bedden maar dat willen we niet in de cijfers mee tellen. Wil altijd na 10 dagen graag weer naar huis maar had nu wel 14 dagen langer willen blijven. Prachtig zwembad, glijbanen en leuke kermis. Personeel vriendelijk ( vooral Hee hee bij het strand ) Kamers goed , leuke shopping mall tegenover het hotel. Als dit hotel niet te duur wordt dan komen we zeker nog een keer terug.

Een super de luxe camping!
2013 augustus - 2013 augustus
met partner
2 september 2013
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Dit hotel is uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen! Je kinderen die gaan zich de hele dag vermaken! Want alles mag en het is dus heel kindvriendelijk! Het eten in het hoofdrestaurant is heel goed (9)! Maar bij het zwembad en het strand is het wat minder! (7). Winkels op loopafstand (heel veel!). Afstand van vliegveld (1 uur rijden).De zee inlopen (zandgrond, geen stenen). Dingen voor kinderen (Heel veel). Het is voor een gezin met kinderen heel goed!! Dus aan te bevelen!! Je krijgt waar voor het geld dat je betaald. De nog betere hotels zijn stuk duurder en minder geschikt voor de kids! Zijn allemaal wat stijfer en meer regels. Liggen vaak golfbanen bij! Aanbevelingen van hotels van mij voor stelletjes zijn: Delphin Imperial, palace, Luxe, Cornelia de luxe, Titanic. tredes hoger!! ook duurder! fijne vakantie allemaal!!

Goed
2013 augustus - 2013 augustus
met partner
20 augustus 2013
Ligging: 4
Service: 4
Eten: 4
Kamers: 4
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Dit is het dertiende 5 sterren hotel in Turkije. Royal Dragon! Mijn beoordeling. Dit hotel kan ik aanbevelen aan mensen met kinderen. Voor stelletjes zou ik zeggen, is het minder geschikt. Het wemelt van de kinderen om je heen! Dus een echt goed verzorgd familiehotel! Als ik het moet vergelijken met de rest van de tophotels waar ik ben geweest, dan staan de delphinhotels nog het best in mijn geheugen! Ik vind het cijfer op vakantiereiswijzer wel wat over de top heen! Een 8.5 zou er beter bij passen. Nu meet het zich gelijk met b.v. een Delphin Imperial of palace! Dus boek je met je kinderen, dan denk ik dat het heel geschikt is. Dus dan boeken! fijne vakantie voor wie nog moet gaan.

disco en airco
bond vraagt:
10 augustus 2013

Ik heb oudere kinderen .is er een mooie disco aanwezig,en is die binnen,en hoe is de airco.

Geweldig hotel
D v Neerbos
2012 september - 2012 september
met partner
24 juli 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

We zijn hier al verschillende keren geweest het is een. Echte aanrader

Gemengde gevoelens
2013 juli - 2013 juli
met oudere kinderen
21 juli 2013
Ligging: 8
Service: 6
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Het eten was beter dan in het gemiddelde 5* in Turkije, maar we hebben beter gehad. De kamers waren prima. Alles wordt goed schoongemaakt in de kamer en het hotel. Het personeel en het animatie team verschilde behoorlijk van super vriendelijk en behulpzaam tot onbeschoft. Eén ding hadden de meeste werknemers gemeen: ze spraken amper Engels/Duit/Frans, ondanks dat het op hun naamplaatje stond. De Gym stelde niet veel voor. Een heerlijke Bali massage gehad in de Spa. Jammer dat ze meteen proberen om 5 extra afspraken in te plannen.

a la carte
Tiemen vraagt:
6 juli 2013

Is a la carte inbegrepen of moet je hier extra voor betalen?

leppie antwoordt:
7 juli 2013

nee zit er bij in 1 keer per week mag je a la carte gaan eten turk is erg goed

Tiemen antwoordt:
8 juli 2013

Bedank voor jouw reactie. Het is vrij onduidelijk, want bij Arke staat eerst dat het all inclusive is en dat het inclusief is en een stukje verder dat het 1 keer per week is. Beetje jammer als dat zo is. Volgens mij betekend all inclusive dat alles inbegrepen is. Wat moet je extra betalen?

mochito???
linsey de wilde vraagt:
2 juli 2013

Kan je in het hotel ergens mochito verkrijgen? Of wordt deze in elke bar geserveerd?

Wim antwoordt:
16 juli 2013

In elke bar!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Dragon*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Dragon*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-31 08:35:40
0.388 sec

*