Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Royal Dragon*****
579 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Dragon*****

Algemene waardering9,3
Ligging8,7
Service9,0
Eten9,1
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid9,3
Prijs/kwaliteit9,0
voor de 7e keer een schitterend hotel
jefrry
9 oktober 2016
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Royal dragon is een schitterend hotel met mooie accommodaties Eten en drinken is uitstekend te noemen dat blijkt wel uit het gegeven dat wij hier al voor de 7e keer geweest zijn en ondanks alles toch een 10 geven .
alleen 6 keer als een vorst behandeld met een schitterende duplex kamer nu bij aankomst een flut kamer en locatie , na klagen een redelijke kamer gekregen.
meerdere Nederlanders die hier voor de 7e keer of meer kwamen klaagden hier over . Duitsers worden beter behandeld als wij nu helaas heb dit zelf onder vonden , had er ook de balen van dat ik van de 8 dagen er 6 overhield maar daar kon royal dragon niets aan doen maar een verkeerde luchtvaartmaatschappij gekozen had .. kortom een top hotel maar hoop dat ze in de toekomst weer 1 lijn gaan trekken net als vroeger , heb er toch tenslotte 7 x vakantiegeld naar toe gebracht over kijken kijken niet kopen gesproken .

lange broek
de backer nicole vraagt:
7 juni 2016

kan er mij iemand vertellen of een lange broek en dichte schoenen voor de heren tijdens het avondeten nog steeds verplicht zijn; alvast bedankt

R Heine antwoordt:
24 juni 2016

Volgens het bordje bij de ingang wel maar in de praktijk zit 85% van de mannen in korte broek. Geen zwembroek!!

excursie
Miranda vraagt:
5 mei 2016

Wij gaan naar hotel royal dragon in juni. Wie kan ons vertellen waar wij het beste de excursies kunnen boeken?

Caro antwoordt:
31 mei 2016

Vlak buiten het hotel stalletjes genoeg! Vaak tot de helft goedkoper!

zijn er kinderbaden met glijbaan
nadine vraagt:
12 december 2015

Zijn er genoeg baden voor kleine kindjes met glijbanen Enz. .

achteruit maar nog steeds een toppertje
jeffrey
1 november 2015
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

gaat iets achteruit we zijn hier voor de 6e keer ,het beste personeel van strand en animatie ed zijn naar de buren gegaan ook al doet iedereen hun best natuurlijk .
eten en drinken is uitstekend , maar de dresscode [ ik ben zelf iemand van de stamppot dus maakt mij niet uit ] is giga achteruit gegaan . je zou het niet zeggen met 85% Duitsers , maar de teenslippers en birkenstocks lijken daar in de aanbieding dit jaar en draagt men dit dikwijls bij het diner , nogmaals voor mij geen probleem maar toch misschien een aandachtspuntje voor het hotel om niet alles goed te vinden wat onze [ meer en deels ] zuiderburen doen . voor ons volgend jaar weer ROYAL DRAGON natuurlijk , want al lopen ze in hun blote kont maakt het mij niets uit ik kom voor ROYAL DRAGON een top hotel !!

Mogelijk om buiten te eten
Maria vraagt:
29 september 2015

Kun je 's avonds ook lekker buiten eten. Wij hebben een hekel om in de vakantie binnen te eten. Dat vinden wij vaak chaotisch door de drukte

jeffrey antwoordt:
10 oktober 2015

ja natuurlijk ,ruimte zat

Gewoon geweldig
28 september 2015
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Een super vakantie gehad, hard werkende mensen .
Alles super schoon en netjes.
Eten goed een zeer veel variatie.
Al met al een super vakantie gehad voor herhaling vatbaar.
Klein minpuntje is het internet maar voor een appeltaart beschikbaar is.

Gaat achteruit.
21 juli 2015
Ligging: 8
Service: 3
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Voor de zevende keer in royal dragon omdat dat ons favoriet hotel was. Helaas is het dit jaar erg tegengevallen. De service is slecht vooral bij de strandtent. De managers zijn erg onvriendelijk en willen graag gezien worden als ze het personeel corrigeren.
Het avondterras duurt erg lang terwijl het rustig was.
Veel personeel spreekt nauwelijks Duits of Engels zodat het vaak fot gaat. Personeel heeft niet of nauwelijks ervaring. Service van de receptie voor handdoeken, koffie etc. moest je meerdere malen om vragen. Wij hopen dat het in de toekomst op het oude niveau komt.

Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
13 juni 2015

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari, dolfijnen zwemmen en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

Voor de 3de keer Royal Dragon.
Klaas en Nel
31 mei 2015
Ligging: 10
Service: 4
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Wij komen net terug van een weekje Royal Dragon. Helaas was het eten nu chaotisch. Bestek moest je vragen, tafels werden niet snel genoeg afgeruimd zodat je de restanten van de vorige eters opzij moest schuiven. De service bij het strandrestaurant was slecht. Het duurde lang voordat je de aandacht van een ober kon trekken. De laatste dag zijn we na een kwartier wachten maar weggegaan. Ook kreeg je niet wat je had besteld, 1 menu i.p.v. 2. Overigens doet het personeel zijn uiterste best. Waarschijnlijk een organisatorisch probleem. Zéér jammer want we waren hier al 2x geweest tot volle tevredenheid. Buiten de service was het eten top, een ruime keuze en super lekker. De kamers zijn zéér schoon en goed uitgerust. Op het strand is het echt genieten en in de lobby is het goed toeven onder het genot van een lekkere tequila Sunrise.
De animatie was goed.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Dragon*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Dragon*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2016-12-04 04:56:49
0.75 sec

*