Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > België > Antwerpen > Antwerpen > Hotel Scandic Antwerpen****

Hotel Scandic Antwerpen****
77 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Scandic Antwerpen****

Algemene waardering7,8
Ligging7,4
Service8,1
Eten8,1
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Scandic Antwerpen**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Scandic Antwerpen**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

22 januari 2006
Ligging: 8
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn net terug van een paar heerlijke dagen Antwerpen. Het Scandic Hotel is een heerlijk hotel, het is gezellig ingericht en heeft een leuke bar. De kamers zijn mooi en netjes. Er is ook een zwembad, niet groot maar wel lekker om even in te ontspannen en wij waren op dat moment de enige twee in het zwembad dus dat was wel relaxed. Wij waren met het openbaar vervoer, in nog geen 15 minuten zit je met de tram in het centrum en bij het centraal station, de tram gaat om de 10 minuten. Zou het hotel iedereen aanraden, maar boek dan wel via bijvoorbeeld Touroperator, want dat scheelt een hoop geld.

Marcel van Dun
19 januari 2006
Ligging: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Inderdaad, het hotel ziet er aan de buitenkant niet uit. Maar eenmaal binnene is dat gauw vergeten. Het inchecken ging snel en de kamer was schoon en netjes, voorzien vna alle faciliteiten. Het ontbijtbeuffet was perfect en het personeel liep zich de benen onder hun gat vandaan om het je naar de zin te maken. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is, dat ik bij het boeken had gevraagd om 2 aparte bedden (ik was daar met mijn zus) . Toen bleek dat ik daar voor bij moest betalen. Maar de grootte van de bedden maakte dat weer goed.

willem
28 december 2005
Ligging: 7
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

mijn vrouw en ik zijn er vorige week 3 dagen geweest, en het was perfect hele goede service je hoeft maar te kikken en ze staan voor je klaar had gevraagd of ze de volgende avond konden regelen dat er een taxi werd gebeld naar het sportpaleis voor een concert en precies om half 7 stond er een taxi ontbijt heel goed kamers mooi en netjes 10 minuutjes met de tram sta je midden in het centrum in 1 woord perfect

Astrid van Dijk
19 september 2005
Ligging: 8
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij zijn hier al vaak geweest met weekendje weg .nl
Mooie kamers
Zeer vriendelijk personeel
Goed ontbijt
Wij kregen doordat het druk was een suite (heel mooi)voor de prijs van een gewone kamer (die ook mooi zijn)
Heb je een hond? Nou die neem je gewoon mee en hij/zij wordt vriendelijk ontvangen.

D en S
2 september 2005
Ligging: 7
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Van buiten inderdaad lelijk, maar van binnen prima. Ruime nette kamer met airco, vlotte check in en aardig personeel. Ontbijt was heerlijk. Tram op loopafstand.Wij zijn via Touroperator geweest. Niet duur voor wat je krijgt. Het enige minpuntje waren de belgen zelf, personeel en tram/buschauffeurs erg onvriendelijk. Ze zijn niet erg behulpzaam als je ze bijv om de weg vraagt. Antwerpen is een heerlijk veelzijdige stad, Metropolis bioscoop, biertje op de oude markt, boottocht op de Schelde of een bezoek aan de kathedraal.

Peter
15 augustus 2005
Ligging: 7
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Inmiddels hebben ze de temperatuur van het zwembadwater aangepast want tijdens ons verblijf (8 augustus 2005) was het water heerlijk (lauw)warm. Hotel is inderdaad een blok beton, maar de kamers zijn ruime en netjes. Ontbijtbuffet is prima, jammer dat de hotelbar al voor 24.00 uur sluit (voor een afzakketje konden wij rond 23.30 niet meer terecht). Binnen 10 minuutjes ben je met de tram (1 euro enkele reis) midden in het centrum van Antwerpen. Je kunt er heerlijk shoppen en er zijn vele leuke terrasjes waar je de Belgische biertjes kunt proeven. Tip: huur ook eens een fiets en verken daarmee de stad (bij plaatselijke vvv zijn leuke fiets en wandelroutes te verkrijgen).

9 augustus 2005
Ligging: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij zijn via weekendjeweg naar het Scandic hotel geweest. Twee heerlijke dagen gehad, mooie nette kamer, goed ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel.
Elke dag schone handdoeken, elke dag schoonmaak op de kamer, indien gewenst. Zwembad stelt niet erg veel voor, sauna is heerlijk!
Goed bereikbaar, dicht bij snelweg.
Inderdaad, de buitenkant is erg lelijk maar zodra je over de rode loper naar binnen loopt lijkt het een totaal ander hotel!
Kleine tip: Ga ook eens naar het Wijnegem shopping center, echt heel mooi!

Annemarie
21 juli 2005
Ligging: 8
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

nadat ons geboekte hotel via Touroperator overboekt was, kwamen wij hier terecht. Mooi hotel, wel ver buiten het centrum, maar goed bereikbaar met de tram. Ruime parkeergelegenheid. Zwembad en sauna aanwezig, wel met badkleding, niet vergeten mee te nemen! Ontbijt goed verzorgd. Personeel is erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Dirk
25 mei 2005
Ligging: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Mooi, goed verzord en net hotel. Minpuntje was de bereikbaarheid doordat de ring Antwerpen overhoop lag en de Belgen van omleidingen weinig kaas gegeten hebben. Verder hebben we totaal geen last gehad van het verkeer, ondanks het feit dat het hotel praktisch naast de afslag ligt. Het hotel bevindt zich met de tram een kleine 10 minuten van de oude binnenstad. Vriendelijk personeel, voortvarende check in en gewoon met de lift naar boven. De kamer was netjes en schoon en ook het ontbijt was goed en gevarieerd. Er waren 's ochtends zelfs verschillende soorten vis. Het zwembad water was alleen wat aan de koude kant.
Kortom een prima hotel en een goede prijs/kwaliteit verhouding!

21 februari 2005
Ligging: 4
Service: 4
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
4

We kwamen aan bij t oerlelijke betonnen complex wat zich een hotel mocht noemen.We parkeerden de auto verdekt op de krappe parkeerplaats, zodat de kans het kleinst was dat een bekende van ons zou merken dat we hier ons weekend zouden doorbrengen.Na een moeizame check-in konden we per trap met de koffers naar de 8e verdieping. De kamer was stoffig en klein.Het luxueuze ligbad bleek niet meer dan een voetenbad en het balkon was zelfs voor een anorexia-patient niet groot genoeg. Onze nachtrust werd muzikaal begeleid door het rumoerige verkeer aan de Ring van Antwerpen.Bij het ontbijtbuffet werd lopend buffet erg letterlijk genomen,het fruit lag er al zo lang dat je het alleen met een goede conditie nog in kon halen.Een slap croissantje en een kop koffie wat ze beter bruin water hadden kunnen noemen,maakten weinig goed."Thuis is alles beter" lijkt me een prima slogan voor het Scandic Hotel.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Scandic Antwerpen****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Scandic Antwerpen****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-21 04:01:05
0.158 sec
vakantie