Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > België > Antwerpen > Antwerpen > Hotel Van der Valk Hotel Antwerpen****

Hotel Van der Valk Hotel Antwerpen****
77 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Van der Valk Hotel Antwerpen****

Algemene waardering7,9
Ligging7,3
Service8,2
Eten8,1
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid8,0
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Van der Valk Hotel Antwerpen**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Van der Valk Hotel Antwerpen**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Kwaliteit gaat de afgelopen jaren achteruit
Verbree
6 januari 2013
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij komen circa 15 jaar in dit hotel, het lijkt of de kwaliteit
Elk jaar iets minder wordt.

Kamer : afstandsbediening werkt niet,geen betaaltv-werkt niet,
Geen drankjes in de ijskast, doucestraal koud+zwakke
Straal.
Bar : het is fijn als je gewinkeld hebt dat je dan om bijv. 15.00
Een drankje kan drinken,bar is echter pas om 16.30 open.

Super goed hotel
Astrid van Dijk- Harsema
9 oktober 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Net terug van een weekendje Antwerpen.
Wat is het Scandic hotel toch fijn.
Geholpen door een meisje (uit Friesland) bij de receptie, snel en heel erg vriendelijk.Je voelt je direct welkom.
Een mooie grote, schone kamer met alles wat je nodig hebt.
We zaten op de 5e etage aan de achterkant van het hotel(prachtig uitzicht op de stad)
Het ontbijt is zeer goed en lekker.
Gewoon een zeer goed hotel voor een goede prijs.
Tot de volgende keer.

lekker hotel ruime kamers
Elise van der Walle
16 augustus 2011
Ligging: 6
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Goed hotel.
Ligt wat apart
Maar wel super grote kamers
Bar heeft super lekkere cocktails
Gratis wifi ook heel super
Ijsklontje uit machine te verkrijgen.
Niet echt een koelkastje op de kamer.

goed hotel voor een goede prijs
Haryan en Miranda
15 december 2010
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn net terug van drie dagen antwerpen.
Het hotel ziet er aan de buitenkant wat troosteloos uit, maar is van binnen echt super.
Het personeel was vriendelijk.
De kamer was schoon en netjes. We konden slapen in een twee persoonsbed, wat lang niet in elk hotel het geval is. Het zwembad had wel iets warmer gemogen, maar het is wel heerlijk als je na een dag shoppen even kunt zwemmen en in de hamman of sauna kunt. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Wij hebben gewoon aan de straat geparkeerd, omdat we het parkeren bij het hotel wel wat duur vonden. Niets gemerkt van ingeslagen autoruiten en in de straat stonden toch behoorlijk wat dure auto's geparkeerd, we hadden niet het gevoel dat de auto er niet veilig stond. Met de tram is het centrum goed bereikbaar. Wij hebben een geweldige tijd gehad in Antwerpen en zouden dit hotel zeker aanraden aan anderen.

Goed hotel
Sabine
15 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

Net terug van weekendje Scandic, prettig hotel, vriendelijke receptie, grote kamer ( kregen familie kamer )grote badkamer, netjes.Het hotel ligt aan de rand van Antwerpen maar je loopt de straat uit, stapt op de tram (24) en je komt overal.Koop een 10 rittenkaart aan de receptie dat scheelt een stuk. Parkeren kost 11 euro per nacht, er is ook parkeergelegenheid aan de weg maar er worden veel ruiten ingeslagen.Lekker geslapen en na een zeer uitgebreid ontbijt met verse fruitsalade, verse zalm, spek, ei tram 24 genomen naar de vogeltjesmarkt. De auto lieten we bij het hotel staan. Wijj vonden hyet een geslaagt weekend en als we weer naar Antwerpen gaan slapen we zeker bij Scandic.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Van der Valk Hotel Antwerpen**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Redelijk Hotel
Hoek
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Net terug van een weekendje antwerpen waarin we verbleven in Scandic. Deze hebben we met een aanbieding geboekt dus de prijs viel mee. Als je echter hier gewoon reserveerd betaal je veel voor weing(180 euro p.n.).Het hotel is aan een opknapbeurt toe , het restaurant is klein voor het aantal kamers evenals de bar.De kamers zijn goed maar eenvoudig en het bad is erg klein. De matrassen zijn niet zo degelijk meer waardoor ze er een dub matrasje er overheen hebben gelegd om eea wat aangenamer te maken. Het zwembad is klein maar voldoende alleen IJSKOUD. Op 150mtr. is een tramhalte (lijn 24) die je in het centrum brengt. Dit kost 1,60 pp. Alleen betaald niemand als ze instappen !! Denk dat de belgen vrij reizen hebben ! Parkeerplaats bij hotel is erg duur. we moesten 22 euro afrekenen voor een goede dag ! Al met al... als je niet teveel tijd in het hotel doorbrengt een prima logeeradres !

Leuk weekend Antwerpen
Charlotte
15 december 2010
Ligging: 6
Service: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
7

Via internet een arrangement geboekt voor twee nachten. Het hotel ziet er van buiten troosteloos uit maar is een prettige plaats om te verblijven. In een kwartier ben je in het centrum. Het ontbijt was goed en werd steeds aangevuld, de ontbijtzaal was wel massaal. Het zwembad en sauna zijn heerlijk, echt een luxe in een stadshotel. De kamer was ruim en netjes. Wij zouden hier zo weer verblijven voor een weekend Antwerpen. Goede prijs-kwaliteit.

Niet weer
ida
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 8
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Op zich een prima hotel. Wij vonden de kamer ruim en voorzien van vele dingen. Hoewel het niet onze smaak was, vonden wij het een prima kamer. Het enige waar wij ons wat aan stoorden was de beveiliging van de ramen. Het raam kon maar op een klein kiertje open.
Het personeel was niet al te vriendelijk en behulpzaam. De ene receptioniste was heel kortaf en kon ons niks vertellen, terwijl een andere wel behulpzaam was maar net leek of dat met veel moeite ging.
Qua ligging zijn wij zeer te spreken. Vlakbij het hotel de tram opstappen naar het centrum, makkelijker kan het niet.
Onze dagen zijn leuk geworden door onze bezoeken aan het centrum van Antwerpen en de bedieningen daar op de terrasjes en restaurants, want dat was super!
Antwerpen zeker nog een keer, maar wel een ander hotel.

goed hotel voor korte break
Vincent
16 december 2010
Ligging: 5
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
7

Wij zijn net vandaag teruggekomen na een weekendje Antwerpen. Onze kamer is Scandic was erg ruim, goed bed, zeer luxe badkamer,zeer comfortabel, echter geen balkon (is er wel maar schuifdeur mag niet ver genoeg open.) De service aan de receptie en in de ontbijtzaal hebben wij als zeer zakelijk en weinig gastvrij ervaren, kelner in de bar kon overigens niet vriendelijker zijn. Prijzen in de bar zijn overigens astronomisch hoog.

Het ontbijtbuffet was prima in orde, miste hooguit een gebakken eitje als je liefhebber bent van een Engels ontbijtje.

Binnen 10 minuten ben je inderdaad in het centrum, de ligging is prima, zeker als je met de auto komt, heel makkelijk te vinden.

Al met al in onze mening een prima hotel voor een short break, nu nog service met een glimlach.....

Het kan ermee door....
Natas
16 december 2010
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Hotel ligt aan de ringweg, maar als je even naar links de straat uitloopt en de tram pakt, ben je zo in de stad. Onze kamer was muf, klein en smoezelig. Niet echt lekker fris... Het ontbijt was goed en erg uitgebreid.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Van der Valk Hotel Antwerpen****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Van der Valk Hotel Antwerpen****

Het weer vandaag in Antwerpen:

min: 16 °C

max: 34 °C

Wind: ZO-2

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Van der Valk Hotel Antwerpen****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2016-08-25 18:48:44
0.289 sec

*