Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Nederland > Noord-Holland > Zandvoort > Hotel Best Western Palace****

Hotel Best Western Palace****
41 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Best Western Palace****

Algemene waardering6,8
Ligging9,0
Service7,5
Eten7,2
Kamers6,2
Kindvriendelijkheid7,4
Prijs/kwaliteit6,5

Heeft u Best Western Palace**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Best Western Palace**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Ok
Bram Heijnen
2013 januari - 2013 januari
met partner
27 januari 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Via een veiling dit gewonnen. Voor deze prijs (35 voor 2 personen), was dit Hotel ok.
Van de buitenkant ziet het vervallen uit. als je eenmaal binnen bent valt dit weg.

We hadden een grote kamer. Deze gaf er netjes en verzorgd uit. Jammer van de 2, eenpersoonsbedden.

Ligging is ideaal! Verder was het in zandvoort niks te doen. Erg jammer

de bedden zijn slecht
Ribbes-Roebers
2012 september - 2012 september
met partner
16 september 2012
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
7

Als je last vanje rug heb, is dit geen aanrader. Zeer slechte matrassen. Kamer redelijk. Ligging zeer goed. Maar het hotel heeft geen 4 sterren maar 3

Mooie ligging.!
Herman
2012 augustus - 2012 augustus
met partner
15 augustus 2012
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

leuk hotel voor een weekend.
Kamers klein, wel netjes en schoon.
De ligging is erg mooi.
Het onbijt erg goed.
Personeel vriendelijk.

Prima hotel voor weekendje aan zee
W van Veggel
2011 november - 2011 november
met partner
9 november 2011
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Via een veiling een nachtje Zandvoort geboekt. Bij incheck bleek dat we een grote kamer met zij zeezicht kregen. De kamer was heel erg netjes en zeer schoon. Bed vind ik zelf wat minder, maar dat is persoonlijk. Badkamer was ook erg netjes met apart een douche en bad. Het ontbijt was heel erg goed verzorgd, inderdaad afbakbroodjes, maar dat is al het brood uiteindelijk toch?! Heb er heerlijk ontbeten. Personeel bij zowel de receptie als in het restaurant was erg vriendelijk. De ligging van het hotel is super, bijna op het strand! Al met al, een prima hotel die zo'n laag gemiddelde zeker niet verdiend.

Nee geen 4 sterren
Chelley
2011 februari - 2011 februari
met partner
28 februari 2011
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

We kennen dit hotel al 20 jr,maar dan steeds in een appartement van een particulier gehuurd via VVV.
Nu hadden we voor het eerst een hotelkamer en ja ook wij via een veiling.
Klein,schoon en helaas geen zeezicht maar straatkant.
Veel te zachte matrassen en weinig ruimte naast het bed.
We zaten op 16k4 was wel mooi vergezicht.
Ontbijt was netjes maar niet overdadig,broodjes niet echt vers,koffie was goed.
Personeel aan de receptie was en is nog altijd vriendelijk.
Zeker gedateerd en zal niet zo snel daar weer boeken.
Voor 1 nacht wel te doen omdat we er voor het strand en het eetcafe de Boomerang heengaan.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Best Western Palace**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

het gaat...
truus
2010 oktober - 2010
met een groep
18 oktober 2010
Ligging: 10
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Wij zijn met een gote groep geweest voor een weekend. Het personeel was vriendelijk, het avondeten niet lekker, maar het ontbijt prima.Dicht bij het strand en station, waar je met de trein zo in haarlem bent. Het gebouw zelf is spuuglelijk, uitzicht op zee kan niet. Aan de zeekant zijn er vast bewoonde appartementen.Maar in principe ben je niet veel op de kamers. Die kamers waren erg klein, maar alles was aanwezig en redelijk schoon. Ik had wel een paar lange zwarte haren in mijn handdoek en in de douche, en die konden echt niet van mij zijn.. Ik zou er zelf niet zo snel naar terug gaan, maar slecht was het niet. Zeker geen 4 sterren!

Wij snappen de klagers niet!
Gerry en Onno
met partner
24 maart 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij zijn er pas geweest met een veilingwaardebon. Oke, de kamer was vrij klein maar heel schoon. De douche was prima en ook het uitzicht. We hebben genoten van het 3-gangenmenu (echt heel lekker) en het ontbijtbuffet was ruim voldoende. Thuis heb je toch niet zo'n ruime keus voor het ontbijt? Gebakken, gekookte en roerei, uitgebakken spek, diverse vleeswaren en kaas, yoghurt, vla en fruit. Diverse broodjes, van alles wat. En nog veel meer. Prima! Bediening was heel vriendelijk.
Dit hotel verdient niet zo een negatieve beoordeling.

GEEN SUCCES
E. Buser
met jonge kinderen
22 februari 2010
Ligging: 8
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

De ons toegewezen kamers 7K1 + 7K2 - op basis van gewonnen hotelkamerveiling? - waren nu niet bepaald ruim en lieten wat betreft het slaapcomfort te wensen over. Wel waren ze schoon en was de douchevoorziening goed. Ronduit teleurstellend was ook het ontbijt - niet veel keus en afgebakken broodjes kunnen we thuis ook eten. Ook het restaurantgedeelte was dermate klein dat men elkaar al snel in de weg stond/liep en de kans op geen tafeltje is aanwezig wanneer alle gasten min of mer tegelijk gaan ontbijten. Bij het uitchecken is ons niet gevraagd of we het naar de zin hebben gehad .....

Mooi hotel, vriendelijk personeel!
Traveler84
met partner
10 februari 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Dit hotel is gunstig gelegen aan het strand.

Het ontbijt was goed samengesteld qua broodkeuze maar in het beleg was de keuze toch wel wat beperkt. Het aanvullen van het ontbijtbuffet werd goed verzorgd.

Personeel receptie was erg vriendelijk en behulpzaam en had zowel bij in als ook bij uitchecken alle aandacht voor de gast.

Prima locatie om bij een volgend bezoek aan Zandvoort zeker terug te keren.

te duur voor wat je krijgt
gerdien
met vrienden
29 augustus 2009
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 3
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

veel te kleine kamers voor wat je betaald en 11,50 voor parkeren bij je eigen hotel is ook behoorlijk.
personeel is vriendelijk. en het ontbijt was ook verzorgd.
Het hotel is een vreselijk gebouw om te zien. echt een renovatie is niet overbodig.

En zandvoort zelf is ook oud en s avonds niet gezellig

Geef hier uw beoordeling van Hotel Best Western Palace****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Best Western Palace****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-28 04:58:35
0.176 sec

*