Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Kroatië > Istrië > Porec > Hotel Laguna Molindrio****

Hotel Laguna Molindrio****
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Laguna Molindrio****

Algemene waardering8,8
Ligging8,4
Service8,7
Eten8,8
Kamers8,5
Kindvriendelijkheid7,9
Prijs/kwaliteit8,7

Heeft u Laguna Molindrio**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Dit is een heel goed hotel
John de Wild 0613624746
2011 mei - 2011 juni
met partner
13 juni 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn net terug, en hebben een prachtige vakantie gehad mede door dit goede hotel. De kamers en de bedden zijn perfect. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het eten is heel goed, niets over te klagen. De omgeving is wel rustig, maar met de bus, treintje, of boot ben je zo in porec. Doe Matheus de groeten die de excursie reizen verkoopt. Een aanrader is de bootreis naar Rovinj.

luxe hotel met minpuntjes
Esther
2010 augustus - 2010 augustus
met partner
17 augustus 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Dit hotel is inderdaad een luxe hotel met mooie kamers en uitstekende bedden. Het restaurant is erg masaal en ongezellig. Het eten is in buffetvorm. Het ontbijt is uitstekend en van alles voorzien. Het avondeten laat te wensen over, zeker als je geen vis liefhebben bent, ze bakken de vis in het restaurant en het ruikt er dan ook helemaal naar. Voor vlees liefhebber is er niet zoveel keuze en alles smaakt naar een paar dagen een beetje hetzelfde. Jammer dat er nog steeds mensen zijn die hun borden volladen en vervolgens niet alles opeten. De zwembaden en bedjes zijn prima en het is er erg rustig. In de omgeving zelf is niet veel te beleven, daarvoor moet je naar het centrum gaan en dat is niet op loopafstand. Dit is wel goed te doen met de watertaxi of het treintje dat er rijdt.

hotel met luxe uitstraling
Mary
met partner
7 december 2009
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Heel mooi hotel met een rustige ligging.Prima eten en vriendelijk personeel.Prijs is bij sommige aanbieders verschillend. ( prijsvergelijking laten doen )

Heerlijk luxe hotel voor een leuke prijs
Yvonne
met oudere kinderen
24 september 2009
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Geweldig hotel. Lekker luxe. Er is van alles aanwezig. Overdag en ’s avonds entertainment. De eetzaal is groot, maar niet ongezellig. Je kunt ook buiten zitten. Het eten is erg goed en zeer uitgebreid. Jammer dat sommige mensen borden vol en ook nog eens hun tas vol laden!
Als je vroeg op excursie gaat, kun je een ontbijtpakket mee krijgen. Het hotel is gelegen aan een baai (met waterski-lift) en een klein rustig strandje. De kamer was voor drie personen erg klein.
Het personeel vonden wij ook erg aardig en we vonden ook het (vaak jonge) personeel aan de receptie niet erg vakbekwaam. Kwamen een beetje dommig en onaardig over.
Wij waren met onze dochter van 15. Daar is niet zoveel voor in het hotel. Desalniettemin heeft ze wel genoten hoor. 500 meter verderop is wel een grote discotheek.
Dit hotel is zeker een aanrader voor wie van een beetje luxe en niet al te veel drukte houdt.

meer doekoez, meer bling..
MJ Wolff
met partner
14 augustus 2009
Ligging: 9
Service: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

m.a.w. kost wat, maar dan heb je ook meer..
Dit is een geweldig hotel, mijn vriendin en ik hebben genoten van de luxe. We hebben de seasideview suit genomen, omdat we na een paar minder luxe vakanties daar ontzettend veel zin in hadden.. bij aankomst werd meteen duidelijk dat wij een juiste beslissing hadden genomen. Alles nieuw, gratis parkeerplaats, genoeg strandstoelen bij het zwembad en het eten is werkelijk waar fantastisch.. Bij het ontbijt & diner is echt alles aanwezig. Verse producten en meer dan genoeg personeel. Alleen geen 24hrs roomservice. Het horeca-personeel is top. Bij de receptie is het hele klantvriendlijke nog niet superbekend, maar wellicht in de toekomst, want het is meer dan het terugkomen waard.. TOP!!

uitstekend bevallen
p klaassen
met jonge kinderen
3 oktober 2008
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Heerlijk wat een luxe gevoel dit hotel ons gaf..alles was in handbereik en loopafstand.mooie ligging en alles nieuw.het enige echte minpunt vond ik de animatie, voor mijn dochter was er niet veel en de meisjes deden de kinderdisco meer voor zichzelf als optreden.en maakten weinig contact met de kinderen. verder uitstekende service maar niet geschikt voor jonge vakantiegangers die willen gaan stappen.meer jonge gezinnen en volwassenen.

Zeer goed hotel!
Debbie
met partner
19 augustus 2008
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Een zeer goed hotel, alles is nieuw. De kamers zijn mooi, maar wel wat aan de kleine kant. Het balkon was wel weer zeer ruim. 2 zwembaden met ruim voldoende ligbedjes. Het eten is echt geweldig. Zeer uitgebreid, dus voor ieder wat wils.
Het enige minpuntje van dit hotel vonden wij de schoonmaak, dit zou wel wat beter kunnen. Onze kamer was vrij stoffig.

Dit hotel heeft zijn 4 sterren verdiend!!!
met partner
9 augustus 2008
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Laguna Molindrio is 'n schitterend, gerenoveerd hotel. Het is half juli '08 geopend. Er vinden nog wat werkzaamheden plaats. Toch ziet 't hotel er nu al geweldig uit!
Ligging: 't hotel ligt in het vakantiecomplex Zelena Laguna. 't Heeft een rustige ligging, met om de hoek enkele winkeltjes, eetcafétjes en een opstapplaats voor bus of treintje naar Porec.
Eten: zowel het ontbijt als diner is zeer uitgebreid en gevarieerd. Het eten is smaakvol en wordt netjes geserveerd. Koks bereiden ter plaatse enkele gerechten en vis en vlees wordt door de koks gesneden en opgeschept. Uit eten gaan wordt hier overbodig!
Animatie: de gehele dag is 'n animatieteam in de weer (aquarobic, volleybal, spellen en knutselen voor kinderen, 's avonds live muziek, of show).
Kamers: comfortabel & schoon, met airco!
't Hotel beschikt over 2 zwembaden met comfortabele ligbedjes.
Voor ons is dit hotel 'n topper!

Mooi nieuw hotel!
Ellen en Kirsten
met vrienden
4 augustus 2008
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Erg mooi hotel, alles is nieuw ( ruikt zelfs nog nieuw ) Eten is helemaal geweldig! Elke dag verse vis etc. Kamers niet heel groot, maar wel heel mooi, verzorgd en schoon. Een aanrader!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Laguna Molindrio****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Laguna Molindrio****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-24 10:56:14
0.193 sec
vakantie