Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Zuid-Afrika > Limpopo > Phalaborwa > Bed&Breakfast Bakkers

Bed&Breakfast Bakkers
11 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Bed&Breakfast Bakkers

Algemene waardering9,8
Ligging9,6
Service9,8
Eten9,7
Kamers9,5
Kindvriendelijkheid10
Prijs/kwaliteit9,5
Bakkers B&B revisited
Gwen Tee
2012 - 2012
met partner
16 januari 2012
Ligging: 10
Service: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Op Eerste Kerstdag ontvingen wij een warm ontvangst op Phalaborwa Airport. De familie Bakker haalde ons op en bracht ons naar de B&B, waar een duik in het koele zwembad en een koud pilsje op ons wachtten. Heerlijk na een lange reis!

Het was wederom een aangenaam verblijf bij Bakkers B&B. Cees bracht ons de volgende dag naar het vliegveld, waar we onze huurauto ophaalden en reed nog even met ons mee naar de Spar.

Onze volgende Krugerreis starten we weer in Phalaborwa en weer bij de familie Bakker. Onze koelbox staat inmiddels in de stalling.

Super ervaring
2010 december - 2010 december
met jonge kinderen
2 januari 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij zijn met inze 2 kinderen, 6 en 4 jaar, twee nachten bij Cees en Corina geweest. Tot in de puntjes verzorgd, geweldige accomodatie,lekker zwembad, kindvriendelijk, kortom, super. Wij gaan zeker de volgende keer als wij in Zuid Afrika komen naar Phalaborwa en slapen dan zeker in de bed & breakfast van Cees en Corina.
Echt een aanrader om hier te verblijven.

Super
Margriet Spruit
2009 december - 2010 januari
met jonge kinderen
9 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Super leuk en gezellig Bed en Breakfast.
Cees en Corina weten beide heel veel van het Krugerpark dat op 5 min. bij hun vandaan ligt.
Heerlijke beden en lekker zwembad waar onze 2 meiden( 3 en 5 jr. ) zich heerlijk hebben vermaakt.
Het is echt een aanrader om bij Cees en Corina langs te gaan want je word helemaal top verzorgt.

Prima accommodatie!
Alwin Bergwerf
met partner
29 september 2009
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Leuke cottage, aan het zwembad en in een sfeervolle tuin. Corina en Cees zijn hartelijke hosts die je graag nuttige en waardevolle tips geven over alles wat in de directe omgeving te zien en doen is. Prima adres, vlak bij het Krugerpark. Doen!

Een aanrader!!
Ilse Ruyssen
met vrienden
15 augustus 2009
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Bakkers Bed en Breakfast is een echte aanrader: perfecte ligging (dichtbij de Phalaborwa gate van Kruger National Park), heel vriendelijke mensen, superlekker ontbijt (afgestemd op onze eigen wensen), leuk zwembad en heel mooie kamer!

geweldig
Jan en Herma Sikking
met partner
6 mei 2009
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij hebben 4 fijne dagen mogen door brengen bij 2 schatten van mensen Cees en Corien.
We hebben genoten en de dagtocht was SUPER veel gezien lekker dicht bij gate van kruger in 1 woord geweldig

Heerlijk verblijf!
G Tee
met partner
4 september 2008
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We hebben één nacht doorgebracht bij Bakkers Bed and Breakfast. De Nederlandse eigenaars, Cees & Corina Bakker hebben ons uitstekend verzorgd. Op aanvraag werd een braai voor ons bereid. Het ontbijt wordt geheel naar wens klaargemaakt. De zelfgemaakte muffins van Corina zijn een aanrader!

We sliepen in een prachtig ingerichte studio en betaalden daar 500 rand voor. Er zijn ook kamer te huur. Als het warm is, kun je een duik nemen in het zwembad.

De B&B is gelegen in het rustige stadje Phalaborwa, dat aan het Kruger Nationaal Park ligt. Een aanrader!

Klasse Bed en Breakfast
Iet van der Woude
met partner
2 september 2008
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Iet van der Woude
Een ware aanrader! Vier weken vakantie
die omgevlogen zijn,mede door de goede
verzorging van de Nederlandse eigenaren Corina en Cees.
Een mooie en goede accomodatie.Prima eten,Voor de leken,het"braaien van Cees een ware aanrader!!
Prachtige trips o.l.v. de eigenaar
vanuit Phalaborwa in het Krugerpark,
maar ook daar buiten.
Wat weten ze overal de mooie plekjes te vinden
Wij hopen zeker daar nog eens een keer
terug te komen.

prettige mensen met kennis van het land
Saskia Vas
met jonge kinderen
9 augustus 2008
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Goede accommodatie met goede bedden in nette kamer. Heerlijk zwembad(hebben kinderen erg van genoten). Eten was altijd dik in orde en er werd rekening gehouden met wensen van ons. Hebben gebruik gemaakt van de eigenaar als gids in Krugerpark, WAT EEN KENNIS VAN DE NATUUR HEEFT DEZE MAN!!! (en wat ie niet wist zocht ie op in de meegenomen boeken). Zij hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt!!!

met partner
21 april 2008
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Gewoon een pracht plek, warme mensen, die je helpen met van alles en nog wat, en veel nuttige tips kunnen geven. geweldige bedden, heerlijk zwembad, wat iedere ochtend weer fris en schoon is, eten is op jou wensen aangepast, en al wil je om 6.00 voor de poort in Kruger staan, ze zorgen ook om 5.00 uur voor een geweldig ontbijt, wij hebben genoten.

Geef hier uw beoordeling van Bed&Breakfast Bakkers

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Bed&Breakfast Bakkers



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-22 14:11:56
0.079 sec

*