Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Appartement Cervantes**
25 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Cervantes**

Algemene waardering7,6
Ligging8,9
Inrichting7,9
Hoeveelheid ruimte8,8
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit7,6
al 5 jaar
familie kragt
2012 april - 2012 mei
met oudere kinderen
1 juni 2012
Ligging: 10
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

voor de 5 keer naar cervantes geweest en zeker een aanrader.daar het van buiten verouderd lijkt is het binnen mooi schoon en netjes.ook de beheerder is altijd even behulpzaam en zeer gastvrij.

dicht bij het strand,groot zwembad.
2012 januari - 2012 maart
met partner
2 maart 2012
 

na 3 maand cervantes,heb ik het wel gehad.
op het app heb ik niets aan te merken,ik kom voor het 4 de jaar in benidorm,en heb zo enige ervaring.
er is een vergader clubje van app eigenaren,die onder leiding van een president
regels maakt die opgehangen worden.
het zou normaal zijn,als je bij het betreden van het app hiervan op de hoogte wordt gebracht.
mijn auto werd klem gezet door een keukenhulp van het engelse restaurant,toen ik hier een opmerking over maakte,kreeg ik ruzie.
en dit was niet het enigste geval
ik zoek het volgend jaar wel wat anders om te overwinteren

de prijs graag
Vollebregt vraagt:
13 februari 2012

wat is de huur van Cervantes

hw.rademaker antwoordt:
4 maart 2012

750 euro per maand inclusief
dit is de prijs voor overwinteren 3 maand

In een woord geweldig
A.Bok
met partner
30 september 2008
Ligging: 9
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Het appartement Cervantes is heel mooi wij hadden nummer 42
Alles zag er goed verzorgt uit en alles was aan wezig in de keuken was een 4 pits kookplaat en een oven ,magnetron, koffieapperaat, Koelkast voldoende bestek en servies en pannen waren er ook genoeg
De woonkamer was ook compleet en de slaapkamer was ook goed goede bedden
En een mooie badkamer en een mooi groot inpandig balkon met glasen schuifpui
Het perseneel is vriendelijk en hulp vaardig
Een mooi zwembad alleen jammer dat die om 19 uur al dicht ging
Cervantes is zeker een aanrader

met partner
9 oktober 2007
Ligging: 8
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
6

Ik was voor het eerst in Cervantes en heb het waarschijnlijk getroffen want ik zat in appartement 93 en wil de eigenaar bedanken voor het gestelde vertrouwen want alles wat ik eventueel nodig gehad zou hebben was daar aanwezig en dat alleen al is voor mij een reden om daar géén misbruik van te maken want al ben ik er maar 'n week uw huis is dan tijdelijk ,,mijn huis''

Johannes
met partner
16 juli 2007
Ligging: 10
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij komen er al vanaf de beginjaren zeventig en vinden het nog steeds een prima plek om te zitten. Overal dicht bij in de buurt, prima restaurant, prima onderhouden zwembad, prima uitzicht.

Hendrien
28 juni 2007
Ligging: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn van half mei tot begin juni
in Cervantes geweest. Zwembad werd iedere dag schoongemaakt. Restaurant was open (Engels)en werd goed bezocht. Het appartement (gehuurd van een particulier) was voor ons goed. Het was schoon en voor de rest zelf even bijgehouden. Gaan volgend jaar zeker terug.

peter
21 juni 2007
Ligging: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

van 1980 tot1989 gewwest super top wij waren toen vrijgezele jongens kwamen er niets tekort alles was er in de buurt zwembad was top jammer dat het niet bij gehouden werd restaurant was ook top met domingo wie kent hem niet jammer dat het er niet meer is

CVan der veen
16 augustus 2006
Ligging: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

vandaag net terug van een kleine 2 weekjes cervantes in Benidorm.
Oke, restaurant is dicht. Maar nog geen minuut lopen en je kunt op een heerlijk terrasje zitten waar je lekker kunt eten. Het complex ligt zeer centraal en er is niets op aan te merken. Oke, oud gebouw, maar ja, je bent er toch maar om te slapen. Het is schoon en netjes. Zwembad gewoon van 10 tot 20:00 open. Zeer geslaagde vakantie!

20 juli 2006
Ligging: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

vanaf 1978 verschillende keren geweest, was toen top.
Schrik nu wel van alle negatieve reakties.
Was toen ook al aan een opknapbeurt toe

Geef hier uw beoordeling van Appartement Cervantes**

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Appartement Cervantes**



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-21 17:08:52
0.064 sec

*