Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Appartement Cervantes**
25 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Cervantes**

Algemene waardering7,3
Ligging8,7
Inrichting7,7
Hoeveelheid ruimte8,9
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit7,1
Huren van appartement Cervantes
Tiny Boudewijn Breet vraagt:
16 april 2016

Welke tour operater zit in Cervantes of part verhuurders.

Huren Cervantes
Tiny Boudewijn Breet vraagt:
10 maart 2016

Hallo .Ik zou graag willen weten huren in Cervantes...Prijzen.1 Persoon voor de maanden Mei Juni 2017.en indien mogelijk 14 dagen in Sept.2016.
Bij voor baat dank.
T.Boudewijn Breet.

tehuur gevraagd
7 september 2015
Ligging: 8
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

was super komt zekers weer terug waren met 6 personen echt genoten zaten op kamer 135 netjes zijn er mensen die een appartement verhuren hoor het graag voor 2016 2 eerste weken van sept

tehuur gevraagd
eefgruitroy vraagt:
7 september 2015

zou graag 2 eerste weken van sept 2016 naar cervantes willen komen al een tijdje daar en willen nu van mensen huren die daar een apprtement hebben en die verhuren gr fam gruitroy

Prijs kerst 2014 incl.vliegen of een indicatie
Roos vraagt:
25 januari 2014

Ik wil graag weten waar ik een vliegvakantie naar Cervantes Benidorm kan boeken voor kerst 2014, wat was de prijs p.p. In 2013? Reisduur 8 dagen

al 5 jaar
familie kragt
1 juni 2012
Ligging: 10
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

voor de 5 keer naar cervantes geweest en zeker een aanrader.daar het van buiten verouderd lijkt is het binnen mooi schoon en netjes.ook de beheerder is altijd even behulpzaam en zeer gastvrij.

de prijs graag
Vollebregt vraagt:
13 februari 2012

wat is de huur van Cervantes

hw.rademaker antwoordt:
4 maart 2012

750 euro per maand inclusief
dit is de prijs voor overwinteren 3 maand

baas antwoordt:
19 maart 2014

hoe duur is de huur in december voor een maand

In een woord geweldig
A.Bok
16 december 2010
Ligging: 9
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Het appartement Cervantes is heel mooi wij hadden nummer 42
Alles zag er goed verzorgt uit en alles was aan wezig in de keuken was een 4 pits kookplaat en een oven ,magnetron, koffieapperaat, Koelkast voldoende bestek en servies en pannen waren er ook genoeg
De woonkamer was ook compleet en de slaapkamer was ook goed goede bedden
En een mooie badkamer en een mooi groot inpandig balkon met glasen schuifpui
Het perseneel is vriendelijk en hulp vaardig
Een mooi zwembad alleen jammer dat die om 19 uur al dicht ging
Cervantes is zeker een aanrader

17 december 2010
Ligging: 8
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
6

Ik was voor het eerst in Cervantes en heb het waarschijnlijk getroffen want ik zat in appartement 93 en wil de eigenaar bedanken voor het gestelde vertrouwen want alles wat ik eventueel nodig gehad zou hebben was daar aanwezig en dat alleen al is voor mij een reden om daar géén misbruik van te maken want al ben ik er maar 'n week uw huis is dan tijdelijk ,,mijn huis''

Johannes
17 december 2010
Ligging: 10
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij komen er al vanaf de beginjaren zeventig en vinden het nog steeds een prima plek om te zitten. Overal dicht bij in de buurt, prima restaurant, prima onderhouden zwembad, prima uitzicht.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Cervantes**

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Appartement Cervantes**



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2016-07-29 23:41:40
0.259 sec

*