Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Hurghada > Hotel Grand Plaza (Beach)****

Hotel Grand Plaza (Beach)****
368 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Grand Plaza (Beach)****

Algemene waardering7,9
Ligging7,9
Service8,1
Eten5,9
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid7,5
Prijs/kwaliteit7,6

Heeft u Grand Plaza (Beach)**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Fijne vakantie gehad!
Ai-Ying
2013 september - 2013 september
met partner
1 oktober 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 6
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Ik heb samen met mijn vriend eind september 2 weken in het Grand Plaza Hotel verbeleven. Ik had een reservering gemaakt in het Resort maar we zijn overgeplaatst naar het hotel doordat het zo rustig was. Het hotel heeft een goede ligging aan het strand een erg mooie baai! er verbleven op dat moment heel veel egyptische gezinnen wat ik persoonlijk niet erg vind maar je kon merken dat het eten op hun gericht was, alleen maar beef en kip en geen ander vlees dat vond ik zelf minder om dat 2 weken te hebben. maar ik denk dat dit komt doordat er alleen maar egyptenaren waren. Het hotel zelf was erg mooi en schoon vooral het zwembad en de kamers waren heel goed! Ook de service van de barmannen etc waren erg goed! ik heb twee erg leuke weken gehad en ondanks het nieuws over hurghada:: In hurghada is het erg rustig en zoals altijd een top vakantie die je er kan hebben! Niks gemerkt van de onrust!

Laatste keer voor ons
Lindsay
2013 februari - 2013 februari
met oudere kinderen
14 februari 2013
Ligging: 6
Service: 7
Eten: 4
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

We zijn met de carnavalsvakantie in de resort geweest, en ze schooien continu aan je bed voor massages, quad rijden en duiken. Het eten is elke dag kip met rijst of aardappelen. Het personeel is wel erg vriendelijk. De animatie verkoopt tickets voor de disco, maar koop ze niet bij hun want ze lichten je ook op. We moesten 16 euro betalen en het bleek gratis voor vrouwen te zijn. Ze verkochten voor mannen 150 EGP en aan de deur was het 100 EGP. Zelfs een klein waterpijpje langs je bed bij het zwembad mag niet, want ze willen dat je het bij hun koopt. En ze draaien hier haast geen muziek. Er is niks te doen in het hotel na 22.30 uur. Ze hebben 2 verschillende locaties namelijk het hotel en het resort. Wij zaten in het resort en we mochten niks eten van het hotel. Het is een all inclusief hotel maar voor het drinken moet je ver lopen. Als je een ober wat geld geeft komt hij het wel brengen.

Vriendlelijk hotel
j de graaf
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
2 oktober 2012
Ligging: 6
Service: 9
Eten: 6
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
8

Wij zijn de laatste 2 weken van juli 2012 geweest, personeel erg vriendelijk en behulpzaam, kamers waren redelijk, wel wat gedateerd. 1e wk deed alles het, de 2e wk viel constant de stroom uit, dus idd. alles lauw, geen airco enz. wel veel moslima's die geheel gekleed het zwembad in gaan. Wij zijn de rijke toeristen dus logisch dat men daar aan wil verdienen, soms tot het irritante, maar ook evenzovel vriendelijke obers bij barretjes en restaurantjes.

eerste en laatste keer in dit hotel
Boelanders kim
2012 juli - 2012 augustus
met vrienden
24 september 2012
Ligging: 8
Service: 3
Eten: 2
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
5

We zijn in de periode van 19 juli tot 2 augustus geweest(juist in de rammadan). Slechtste periode.
Te weinig bediening aan de poolbar voor alle hotelgasten. Elke 15 minuten viel de stroom uit dus geen muziek, geen lift, geen airco, geen gekoelde dranken en noem mr op... door de hitte lag heel Hurghada plat!
's Avonds gevaarlijk op straat, neem geen taxi's op straat, alleen die van het hotel zelf!!
Kamers zijn proper.
Heerlijk weer en leuke animatie!!
Rond 18u komen ze met verbrande diesel(wegwezen en niet inademen) rond het hotel om insecten te doden.
De excursie Blue Paradise(snorkelen en duiken, met lekker eten in) via reisorganisator = de moeite waard --> een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar (alleen daarvoor zou ik trug willen gaan)!!!!

jan antwoordt:
8 augustus 2012

stop met spam,jullie zijn helemaal niet klatvriendelijk.bedriegers

nooit meer !
2012 juli - 2012 augustus
met vrienden
6 augustus 2012
Ligging: 9
Service: 3
Eten: 2
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

dit is geen hotel voor Belgen en Nederlanders
wij zijn veel gewend en passen ons goed aan maar hier zijn geen woorden voor bv 1 barman aan het strand om iedereen tegen zijn zin een klein plastieke bekertje met louwe cola limonade
of warm bier te geven , de stroom valt 15 keer per uur uit dus geen airco geen lift geen warm eten geen muziek geen tv enz...
voor de mensen die al geboekt hebben neem veel euro's mee voor fooien daar doen ze veel voor
het is zeker geen 4 sterren waard

Jongeren
Merle van Willegen vraagt:
22 juni 2012

Zijn er nog jongeren van ongeveer 14/15, rond 7 tot 21 juli ? x

een aanrader
Patricia
2012 maart - 2012 maart
met vrienden
4 april 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 4
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

De laatste twee weken van maart het hotel bezocht. Kregen een ruime kamer incl een bad, alleen zat er geen stop bij, dus dat creatief opgelost. Vriendelijk personeel. Een fooi van een aantal euro's doet wonderen, ze rennen letterlijk voor je. Ontbijt was erg goed, lunch was iets minder en avondeten, tja... laat lunchen is wel een tip.. Animatie stelt niet veel voor. Bij bedjes constant gasten die excursies enzo verkopen. Kan dan wel een aantal tientjes goedkoper zijn, maar het viel vele mensen tegen en die hadden achteraf spijt dat ze het niet via reisorganisatie geboekt hadden. Kleine zwembad bij pizzeria is heerlijk verwarmd, grote zwembad is steenkoud. Een hotel wat gelukkig (nog) niet geregeerd wordt door Russen, er zijn nog genoeg Nederlanders te vinden hier.

eenvoudig hotel & resort
2011 december - 2011 december
met jonge kinderen
29 december 2011
Ligging: 5
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

In eerste instantie hadden we het resort geboek. De kamers die wij kregen vielen nogal tegen. Oud meubilair, onfrisse badkamer waar rode mieren medebewoners bleken te zijn. Verder kon je op het resort alleen ontbijten, voor de lunch en diner moest je naar het hotel aan de overzijde wat niet al te prettig is als je slecht ter been bent. Na 2 nachten omgeboekt naar het hotel. Een enorm verschil wat de kamers betreft (schoner/mooier). Het eten was niet slecht maar eentonig(niet altijd kindvriendelijk)Hadden beter kerstdiner verwacht maar viel ook tegen. Het verwarmd zwembad bij hotel is zeer ideaal. Als je resort boek, zijn niet alle hotelfaciliteiten tot je beschikking en andersom is dit ook. Personeel is vriendelijk en verleent goede service. Maak goede afspraken bij receptie als je uitcheckt en nog wat langer op het resort verblijft mbt de all inclusive formule. Geen volgende keer!

eerste en laatste keer
john vd werken
2011 november - 2011
met een groep
4 december 2011
Ligging: 6
Service: 8
Eten: 4
Kamers: 5
Algemene waardering
6

Het hotel ziet er wel netjes uit
wij moesten door een doolhof van gangen om bij de kamer te komen.
Veel te weinig strandbedden.
Het restaurand is niet berekend op het aantal gasten, lange wachtrijen en steeds weer lege bakken en dus weer langer wachten.
Arogante Russen die niet willen wachten of 1 Rus in de rij voor 10 man.
Iedere dag kip vis rijst pasta groente vrij eentonig en vaak koud.
Wel veel rouwkost maar wat een ieder weet kan niet iedereen daar tegen[maag en darmen]het is beter gekookte groente te eten.
Het personeel is wel hulpvaardig en aardig en voor fooi doen ze veel maar dat is bekend in Egypte.
Het is niet onze eerste keer in Egypte maar wel het slechtste hotel

heerlijk genieten in Hurghada
IkkeHurghada vraagt:
15 september 2011

Hallo, binnenkort lekker op vakantie naar Hurghada en lijkt het je leuk om excursies te gaan doen, zoals dolfijnen zwemmen, snorkelen, duiken, safari, Cairo, Luxor etcetera laat dan een berichtje achter dan stuur ik wat informatie toe

Geef hier uw beoordeling van Hotel Grand Plaza (Beach)****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Grand Plaza (Beach)****



Andere Hotels in Hurghada met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-01 13:15:45
0.221 sec

*