Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Hurghada > Hotel Movie Gate Golden Beach****

Hotel Movie Gate Golden Beach****
294 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Movie Gate Golden Beach****

Algemene waardering8,5
Ligging7,0
Service8,8
Eten8,4
Kamers8,3
Kindvriendelijkheid8,8
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Movie Gate Golden Beach**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
strandlakens/geld
marijke vraagt:
6 maart 2013

wie weet of ze daar ook strandlakens hebben voor op de stoelen te doen en of je er misschien borg voor moet betalen
en hoe zit het eigenlijk met het geld wat is het beste mee te betalen en als je het geld om wil wisselen kan dat ook bij het hotel of moet dat ergens anders

nicole antwoordt:
23 maart 2013

Je betaald €5.00 pp borg voor een pasje en dat krijg je weer terug als je uitcheckt. Je kunt met euro's betalen maar er staat ook een pinapparaat in de lobby waar egyptische ponden uitkomen.Het maakt niet veel uit waar je mee betaald.

Korte broek
ursula van der list vraagt:
10 januari 2013

Hallo
Wij gaan van de zomer naar dit hotel,
nu heb ik een vraagje moeten de mannen een lange broek aan bij het avondeten of is een 3/4 broek of kortebroek ook goed??
alvast bedankt voor jullie antwoord.

Groetjes fam van der List

nicole antwoordt:
1 februari 2013

Hallo je mag gewoon met een 3/4 broek naar het avondeten.

shuttlebus
Andree vraagt:
21 september 2012

Is er een shuttlebus van het het hotel naar El Gouna en/of Hurghada?
Het hotel ligt helemaal buiten het centrum dus wil wel graag weten hoe het vervoer geregeld is........
De vraag is al eerder gesteld, maar tot nu toe geen antwoord!!!!

Nicole antwoordt:
26 oktober 2012

hallo wij zijn net terug van dit hotel. Je kunt vanuit het hotel een taxi naar beide bestemmingen bestellen. El Gouna is €12.00 retour en hurghada €15.00.

zeer goed hotel
michiel
5 september 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Kamer iets verouderd, probleem met airco en koelkast werd echter binnen het uur hersteld. Zonder vragen ook aparte slaapkamer voor kindjes. Veel plaats aan zwembad en strand, niet nodig om om 6u je handdoek te gaan leggen. Eten was zeer goed, gevarieerd en warm. Animatie in Duits en Russisch. Buiten hotel niets te beleven. 200 meter wandelen tot het diep water is in zee maar dat is dan ook handig met kleine kindjes. Bevolking hotel 75% Duits.

gewoon goed.
verhulst
15 april 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Zeer vriendelijke mensen !!!!

Het eten vonden wij weinig afwisselend en ook geen ruime keuze. Zou hier geen 2 weken kunnen vertoeven.
All In ???? Fleseen water te betalen. Visrestaurant: voor 4 gamba's en 4 stukjes calimare moest ik 100 pond bij betalen ??
We gingen 1 dag op uitsap met de boot, vroeg 2 flessen water en moesten ook betaald worden !

Het hotel is netjes maar aan verniuewing toe !

Opgelet wij zijn al veel op reis geweest. Persoonlijk vind ik dat Egypte niet kan tippen aan Turkije. Maar met PAsen heb je natuurlijk het weer zeker!

beachrestaurant
Annie vraagt:
13 februari 2012

kun je met de middag ook eten bij het beachrestaurant en zoja ,wat kun je zoal uit kiezen
en kun je sàvonds daar ook eten/of moet je dan naar het buffetrestaurant

Prima!
Ina
4 februari 2012
Ligging: 5
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Vanaf 25/1 - 1/2 2012 in Calimera geweest en het is prima bevallen. Het was ongeveer 22 graden,er was 1 buitenbad verwarmd,dus we konden lekker zwemmen.De buffetten zijn goed verzorgd,er is voldoende afwisseling en het wordt hygienisch bereid. Zelfs espresso, cappuccino en machiatto zijn all inn. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en spreekt over het algemeen een aardig woordje engels. De manager van het hotel spreekt goed nederlands.De (voordeel)kamer die wij hadden geboekt was gedateerd,maar schoon en ruim,heeft echter geen balkon.De badkamer was groot en schoon.De bedden waren hard maar wij hebben er goed geslapen. Elke dag wordt het beddegoed en de handdoeken verschoond. In het hotel zijn een paar winkeltjes, maar verder is er geen vertier in de omgeving, hiervoor moet je naar El Gouna of Hurghada, maar dat is goed te doen met de taxi of bus en kost maar een paar egypt.ponden

Wifi
Dirkmsloof vraagt:
26 oktober 2011

Is er wifi in het hotel en heb je bereik in de kamers

Ina antwoordt:
4 februari 2012

Hoi
Er is wifi in het hotel. Kost € 50,- per week.In het internetcafe vragen ze voor een half uur ong. €5,-
Iemand die wij spraken had zelfs bereik bij het zwembad.
Volgens een reisleidster kun je in Hurghada een soort van dongel kopen, maar dat zal je even moeten navragen.

Bus naar El gouna/Hurghada
de Wit vraagt:
29 augustus 2011

Rijd er vanaf het hotel een busje naar El gouna en Hurghada? En wat zijn de kosten daarvan en wat kost het met een taxi?

En kun je snorkelen bij de zee van dit hotel?

SUPER
maik
26 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

wij zijn afghelopen zomer gegaan en het was geweldig super goede service en heerlijk eten ook de disco was zeker mooi en de verzorging was geweldig

Geef hier uw beoordeling van Hotel Movie Gate Golden Beach****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Movie Gate Golden Beach****

Het weer vandaag in Hurghada:

min: 18 °C

max: 28 °C

Wind: N-6

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Movie Gate Golden Beach****



Andere Hotels in Hurghada met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-03-31 07:23:42
0.5 sec

*