Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Reef Oasis Beach Resort*****

Hotel Reef Oasis Beach Resort*****
484 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Reef Oasis Beach Resort*****

Algemene waardering8,3
Ligging8,6
Service8,0
Eten7,2
Kamers7,8
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit7,7

Heeft u Reef Oasis Beach Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
mooi hotel
leo van der toolen
2014 januari - 2014 januari
met partner
14 januari 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

heel mooi hotel ruim opgezet met tuinen en zwembaden, het strand via een trap naar beneden het zandstrand geschikt voor kinderen ,je kan er ook heerlijk snorkelen.
in januari overdag 25 graden in de avond koud en veel wind, de bars zijn allemaal open dat valt tegen ,het personeel heel vriendelijk. het eten vonden wij tegenvallen elke dag hetzelfde en niet echt warm.maar we hebben het erg goed naar ons zin gehad

centraal gelegen kamer
Maria vraagt:
21 april 2013

Hallo, kan iemand ons vertellen waar n centraal gelegen kamer voor 3 personen ligt (zwembad - eetgelegenheid). Dit i.v.m iemand die zeer moeilijk kan lopen.

Peter v.d.Berg antwoordt:
12 mei 2013

De kamers in de 5100 serie liggen tegen het Restaurant aan en het zwembad.

Herhaling vatbaar
Jaco
2013 maart - 2013 maart
met partner
19 maart 2013
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Leuke vakantie gehad.Zeer mooie kamers. Eten elke dag een beetje hetzelfde, maar lekker. Chauffeur van de bus erg aardig!!

strand
Ferry vraagt:
4 februari 2013

Hallo,
Weet iemand hoe het strand is voor kinderen? kunnen die lekker in de branding spelen (zand en geen rotsen?) en zijn waterschoenen nodig als je lekker de zee in wil lopen?

Bij voorbaat dank voor je reactie
Gr. Ferry

Peter v.d.Berg antwoordt:
26 februari 2013

Er is een zandstrand maar ik zou wel waterschoenen dragen want er liggen vooraan nog al wat scherpe koraalstukjes.

Dennis antwoordt:
20 december 2012

Dit is geen site voor reclame dus ga iemand anders lastig vallen hier

emailadres
P.v.d.Berg vraagt:
16 oktober 2012

Wij gaan in december hier naartoe,weet iemand het emailadres.
Van div.reisburo,s heb ik een verkeerd mailadres gekregen.

Mooi resort
010
2012 september - 2012 september
met jonge kinderen
9 oktober 2012
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Mooi groot Resort, mooie ruime kamers,goed eten(vooral het pas geopende grill restaurant!
enige minpunt, Italianen.....hebben zelfs een eigen theater op t resort..luidruchtige italiaanse muziek op t strand.
goede duikschool, alleen jammer dat t massatoerisme de riffen aan t slopen is.
wel een mooi huisrif.
absolute topper is t glijbanenpark....(geweldig)

heerlijk voor een weekje
fam. jongstra
2012 april - 2012 april
met partner
9 mei 2012
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Net terug uit reef oasis en hebben een fijne week gehad. Inderdaad veel zwembaden, en ook 1 pal voor onze kamer.
Het hotel was ongeveer halfvol geboekt. Ook wanneer je de plaatsjes bezoekt merk je dat er maar weinig toeristen zijn en ja dus nog vaker en nadrukkelijk wordt je verzocht om in hun winkeltjes te komen kijken. Met een vriendelijk doch resuluut no thanks kom je er echter wel door. Egyptenaren zijn verder zeer zwijgzaam over de huidige politieke situatie...
Het strand is heerlijk, genoeg bedjes en een strandbar. Je loopt via een drijvende pier zo naar een mooi snorkelstuk. Dagelijks leggen hier ook zon 12 excursieboten aan......wat ons wat deed vrezen voor de toekomst van dit koraal...

Zeer goed
2010 juni - 2010 juni
met jonge kinderen
21 januari 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

In juni 2010 naartoe geweest, was een voltreffer. Ga ik juni 2012 dan ook terug en deze keer in het luxe gedeelte (Senses).

Een zeer groot resort met +- 14 zwembaden waar altijd wel een plaatsje vrij is.

Een eigen huisrif waar je na 2 stappen in het water al de mooiste vissen kan bewonderen.

Een aanrader. Vergeet niet dat je in Afrika zit, dus moet je je ook aanpassen qua voedsel en dergelijke. In 2010 was het, ondanks dat ik te maken had met de 'Vloek van de Farao' een ware voltreffer. Top!

Nooit meer , super slecht eten !!!!!
2012 januari - 2012 januari
met jonge kinderen
15 januari 2012
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 1
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Wij zijn 14 dagen geweest en zijn terug van 13 januari 2012. Het hoofdrestaurant is gesloten en dit nog 3 maanden. Het eten superslecht, rijst en spaghetti en pizza en wat vlees en groenten die op niets trekken. Voor pizza in de avond moet je bijbetalen ook voor vers fruitsap , expresso of andere koffie bijbetalen. Een ijsje voor de kids moet je ook betalen. Een schande dat dit een all in is. Wij zijn geen klagers en gaan twee keer op reis in een jaar maar zo een slecht eten heb ik van mijn leven nog gehad. En dat zeiden alle Belgen die daar waren in die periode. Ontbijt ok. Taxi's zijn niet duur. De mannen in de winkeltjes zijn ZEER OPDRINGERIG.Hotel ligt op 20 min. van luchthaven. Ok , we moeten niet koken en afwassen en dergelijke dus mogen we niet klagen maar toch het eten is daar Superslecht. Wie het eten hier lekker vindt is thuis eerlijk gezegd niet veel gewend.

main restaurant
Bakels vraagt:
23 december 2011

weet er iemand of het main restaurant nog gesloten is vanwege de renovstie??

Raymonde en Gertrude antwoordt:
27 december 2011

neen dat is niet gesloten

ISABELLE EN CHRISTOPHE antwoordt:
17 januari 2012

Wij zijn pas terug en het is nog 3 of 4 maanden gesloten.

Lees nog 1 antwoord

Geef hier uw beoordeling van Hotel Reef Oasis Beach Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Reef Oasis Beach Resort*****

Het weer vandaag in Sharm el Sheikh:

min: 26 °C

max: 34 °C

Wind: N-5

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Reef Oasis Beach Resort*****



Andere Hotels in Sharm el Sheikh met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-21 01:39:00
1.942 sec
vakantie