Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Taba (Taba Heights) > Hotel Hyatt Regency*****

Hotel Hyatt Regency*****
24 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Hyatt Regency*****

Algemene waardering8,2
Ligging7,9
Service7,6
Eten6,9
Kamers8,6
Kindvriendelijkheid7,3
Prijs/kwaliteit7,1

Heeft u Hyatt Regency***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hyatt Regency***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

super hotel!!
Kim Joosten
2008 - 2008
met oudere kinderen
25 augustus 2010
Ligging: 6
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ik heb samen met mn ouders dit hotel als basis gebruikt voor allerlei excursies (Jordanie, Israel).
Het personeel is super, als je ze niet als slaafjes gebruikt.
Het eten is prima, niet echt heel afwisselend, maar zeker genoeg keuze.
Ik vond wel dat er niet veel te beleven valt buiten het hotel, maarja, het is ook een vrij nieuwe lokatie.
De zee is super, ik wilde duiken, maar vond dat toch niet nodig gezien je super kunt snorkelen.

minpuntjes vond ik wel de afstand naar de receptie.. koste me 3 dagen voor ik de weg wist ;p ...

maar wil zeker nog een keer terug

pure klasse
Blondeel Danny
met partner
13 februari 2010
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Dit is top hotel,zeer lekker eten.
Goede service,prachtige tuin.
Zeer rustig op het strand,prachtig uitzicht vanop het strand.
excursie naar israel zéér aanbevolen,wel veel tijdverlies aan de grenscontrole.

Geen tweede keer !!!!!!
met partner
2 oktober 2009
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 3
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Zeker geen 5 sterren waard.Het eten is ééntonig:alle dagen kip,ragoutachtig eten,geen variatie,voorgerechten alle dagen hetzelfde!het personeel niet bekwaam,de 2-de week was er een overrompeling van toeristen en alles liep in het honderd,wachten tot 21h30 om te kunnen eten was geen uitzondering.De kamer was goed de omgeving in het hotel was mooi.Strand was niet verzorgd.Niet voor herhaling vatbaar.g

Kwalificatie 4 sterren zou hier genoeg zijn!
Daan en Elly van der leer
met partner
16 juni 2009
Ligging: 6
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
8

Hyatt maakt deel uit van een keten van resorts.Dat is Taba! Er is buiten het resort geen vertier. Hyatt ziet er prima en verzorgd uit. Het eten en de service vielen ons tegen.Het eten is eentonig.Vlees is er slechts in ragoutachtige vorm. De term "prestige hotel" zoals touroperator dit noemt, vinden wij teveel eer.

fantastisch hotel voor
met jonge kinderen
5 oktober 2008
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

wij zijn 12 dagen in dit hotel verbleven op een kamer aan de lagune
dit was wonder mooi
en ideaal met onze zoon van 19 maanden.
heel vriendelijke mensen
en lekker eten
voor wie van animatie houdt is dit niet zo een goed hotel
snorkelen kan rechtover het hotel

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hyatt Regency***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

prijs/kwaliteit verhouding niet goed
marion galjee
met oudere kinderen
7 augustus 2008
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 4
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
7

Dit was onze 11e keer in Egypte. Het hotel is prachtig gelegen, uitzicht op Jordanie en Sinai gebergte. Het rif voor het hotel is erg mooi, veel zeeschildpadden, baracuda's etc. Er waren weinig gasten toen wij er waren (omdat het niet all-in is?). Het avondeten is van zeer matige kwaliteit, wat volgens ons niet mag voor een Hyatt hotel 5 sterren. (fris)drank en flessen water zijn erg duur. Half uur internetten kost € 10,00. Het rif ligt tegen het strand aan. Zee alleen toegankelijk via jetty. Kamers wel mooi en schoon. Bediening en receptie in het algemeen niet vriendelijk.

Johan
met partner
5 mei 2008
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

2x naar dit hotel. nog altijd prachtig, zeer uitgestrekt, verschillende zwembaden (waaronder 2 verwarmd), alles zeer proper, eten lekker en uitgebreid. rif voor het hotel prachtig. s'avonds heel rustig (wat voor ons ok was), vriendelijke (mits fooi) bediening. we gaan zeker nog eens terug. ook het weer was super, tussen 32 en 40 graden. wel veel wind

met oudere kinderen
12 maart 2008
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

zeer luxueuze kamers vooral langs de strandzijde
uitmuntende keuken
service super mits fooi
paradijseijk

Mieke & Wim
met partner
24 januari 2008
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Mooi uitgestrekt vakantiecomplex. 5 verschillende zwembaden, waarvan 2 verwarmd (en dan bedoel ik ook lekker warm), veel ligzetels. Kamers proper en verzorgd, goede bediening en eten was zeker niet slecht. Wel veel Russen die soms de sfeer verpesten, maar die vind je tegenwoordig overal.
Alleen jammer van het weer! Ik wist niet dat het in januari zo koud was! Neem gerust jullie winterjas mee vanuit België of Nederland, want je kunt hem 's avonds gebruiken. Vooral als je 's avonds naar het "winkelcentrum" down-town gaat met het gratis pendelbusje. Dat busje is nl. open! Overdag vallen de temperaturen wel mee, je voelt de warmte van de zon, maar er is steeds een harde, koude wind

judith plusquin
met partner
11 december 2007
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Het hotelcomplex was prachtig, hele mooie goed verzorgde tuin, verschillende zwembaden, genoeg comfortabele ligzetels. Vriendelijke bediening, bij ons wel behulpzaam. Eten kon beter maar slecht was het niet. Dranken (vooral alcoholische)extreem duur!
'sMiddags telkens gegeten in poolbar 'Breeze'. Lekker en goed verzorgd met vriendelijke obers.
Uitstappen gemaakt naar Petra en Jeruzalem + Dode Zee. Prachtige ervaring! (behalve grenscontroles in Israel)

Geef hier uw beoordeling van Hotel Hyatt Regency*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Hyatt Regency*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-22 14:13:34
0.199 sec

*