Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Hotel Paris***

Hotel Paris***
21 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Paris***

Algemene waardering6,1
Ligging8,8
Service5,6
Eten5,9
Kamers5,6
Kindvriendelijkheid4,5
Prijs/kwaliteit6,0
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Paris*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

niet voor herhaling vatbaar
A,Feenstra
2010 - 2010
met oudere kinderen
28 november 2010
Ligging: 8
Service: 5
Kamers: 4
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
5

Ik en mijn dochter van 15 hebben 5 dagen in hotel paris gezeten,wij vonden de kamer erg klein en de handdoeken en beddegoed roken erg muf.Wel werd elke dag de kamer schoongemaakt.
Verder vonden we het personeel erg onvriendelijk.De ligging is geweldig en alles is goed lopend te bezichtigen.

prijs kwalitiet o.k.
jopie
met een groep
21 april 2010
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Redelijk hotel met een redelijk ontbijt.
vlak bij metro en winkelstraat.
de bedden zijn alleen een beetje te kort

dit nooit meer
....
met partner
12 maart 2010
Ligging: 9
Service: 1
Eten: 1
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
1

kamers slecht, eten slecht, onvriendelijk. Enkel de ligging

Heerlijke tijd gehad in Rome
Helen
met vrienden
10 oktober 2009
Ligging: 8
Service: 2
Eten: 3
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Wij zijn eind september 2009 5 dagen in Rome geweest. We logeerden in Hotel Paris. Het hotel ligt zeer centraal, alle bezienswaardigheden ligggen op loopafstand. we hebben dan ook veel gelopen, zo'n 20 km per dag. Alleen naar het Vaticaan hebben we de metro genomen. De metrohalte ligt om de hoek. Aanrader: koop een Romapas voor 23 euro, daarmee kun je dan gratis 2 bezienswaardidheden bezoeken en gratis gebruik maken va openbaar vervoer voor 3 dagen, daarna krijg je 40% korting met deze kaart.
De bedeen waren goed, de kamer erg klein, de airco deed het nauwelijks, bet personeel was onvriendelijk en niet service gericht, het ontbijt was voor Italiaanse begrippen redelijk. Kortom wij hebben een heerlijke tijd gehad in Rome, we hebben muntjes in de Trevifontijn gegooid dus we komen zeker nog een keer terug in Rome.

Prima 3*-hotel
Jelmer en Ilona
met partner
15 september 2009
Ligging: 10
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij zijn van 11-14 september 2009 in dit hotel geweest. Konden 's ochtends niet meteen inchecken, maar er was een aparte ruimte waar we de bagage konden neerzetten. Kamer was prima, alles deed het en de bedden lagen prettig (alleen erg kort als je 1.80 en 1.90 meter bent). Elke dag schone handdoeken. Ontbijt was simpel, maar voor iedereen wat. Voor een 3* hotel prima!
Ligging van het hotel is perfect. Metro op 100 meter, Termini op 5 minuten lopen. Bezienswaardigheden op loopafstand en anders met de metro ook prima te doen.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Paris*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Géén aanrader!
anoniem
17 augustus 2009
Ligging: 8
Service: 1
Eten: 4
Kamers: 1
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
4

Wij logeerden in hotel Paris in augustus 2009. Niet alle kamers hebben een airco. Het was buiten 40° en wij hadden een kamer met kapotte airco. Toen wij een andere vroegen, kregen we er geen. Na aandringen moesten we wachten tot s'anderdaags om die te krijgen! Ontbijt was niet lekker, personeel zeer onvriendelijk, stroompanne gehad van 4 uur,... echt geen aanrader!

voor mobiele mensen zeker goed te doen
met vrienden
9 januari 2009
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

ik was er met een man in een rolstoel en met de traplift moest er iedere keer geholpen worden lastig.stoep naar buiten erg hoog en met rolstoel zeer onhandig.wel vriendelijk personeel en de ligging is perfect.onze slaapkamer ruim douche ook alleen naast de lift en dat is niet fijn.je kon niet met de trap deze was afgesloten.ontbijt was prima.

perfecte ligging, niet goedkoop
Jan en Annelies
met partner
28 augustus 2008
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij waren hier in mei 2007. Het hotel Paris ligt 5 minuten van Termini. Ontbijt prima. Kamer wat klein maar wel netjes. Belangrijkste plus was de airco bij 29 graden om 21.00 uur buiten. Metro op 100 meter. Service goed, Bij vertrek extra vroeg ontbijt.Wij vonden 75 euro p.p.p.n. niet goedkoop maar hebben wel genoten

Prima hotel met lekkere cappuchino
vd Wiel
11 augustus 2008
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We hebben 3 nachten gelogeerd. Kamer was netjes, maar aan de kleine kant. Ontbijt was ook netjes, maar niet zo veel keuze. Wat nodig was, was aanwezig. ER was een hele vriendelijke dame die ons bij het ontbijt steeds een heerlijke cappuchino aanbood en tevens van het gebak af wilde. Nou, wij hadden genoeg gegeten, dus helaas. Zeker een aanrader dus!

leuk hotel
Gerard
alleenreizend
3 augustus 2008
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Personeel was niet onvriendelijk..op alle vragen kwam in he Engels een antwoord. Ontbijt was voldoende, kamer en de rest waren netjes (elke dag opnieuw schoongemaakt). Lift was ook weer een dag buiten gebruik de afgelopen week. Bereikbaarheid via Termini top, ook Nationale, metro Republica is altijd te vinden.Zeer geschikt voor een paar dagen.

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-24 20:56:13
0.104 sec

*