Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Home > Tunesië > Tunesië > Midoun > Hotel Palais des Iles****

Hotel Palais des Iles****
7 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Palais des Iles****

Algemene waardering7,4
Ligging5,9
Service7,7
Eten-
Kamers-
Kindvriendelijkheid-
Prijs/kwaliteit7,9

Heeft u Palais des Iles**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
15 maart 2004
Ligging: 7
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Schitterend hotel! Ruime kamers die dagelijks versierd worden met bloemetjes door het uiterst vriendelijk personeel. Het buffet is ZEER uitgebreid en lekker. Er worden doorlopend activiteiten georganiseerd door het 15-koppig animatieteam. Het enige minpunt is dat deze mensen amper Engels of Frans spreken. Het zwembad was enorm groot met een goede handdoekenservice. Het hotel lag ver van het strand maar dat was zo bij alle hotels en op het strand liepen alleen maar vervelende verkopers rond. Er was een goede en heel goedkope taxiservice en het was een schitterend verblijf. Je voelde je even een prinses... (september 2003)

5 augustus 2002
Ligging: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Ik vond het een schitterend hotel.
Het strand lag een beetje ver, maar de animatie maakte enorm veel goed.
Ik heb er dan ook vrienden aan over gehouden.
Het is zeker de moeite waard.

28 juni 2002
Ligging: 5
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Ik vond de prijs/kwaliteitverhouding er zeer goed. Het eten was er lekker en de animatie was goed. Ik heb me daar in elk geval goed geamuseerd. De ligging is wel niet zo ideaal, een beetje te desolaat gelegen (winkels, supermarkt, Midoun...)

21 mei 2002
Ligging: 6
Service: 6
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

mooie kamer, te ver van het strand 3OO m, slechte kwaliteit van het eten. Ik raad u aan een ander hotel te kiezen

10 november 2001
Ligging: 3
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Hotel is nogal ver van het strand verwijderd.

21 juni 2001
Ligging: 6
Service: 5
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Dit hotel bezocht in maart 2001:
Indien je aankomt voor 14.00 uur, is er nog geen kamer gereed. Men kan ook niet vertellen wanneer wel, en je wordt afgescheept.
Slechte service bij zwembad om matrassen te verkrijgen (gemiddelde wachttijd 15 minuten).
Let bij het boeken erop als preferentie zwembadzijde aan te geven; als je aan de straatkant zit, is het zeer lawaaiig, aangezien het hotel slechts ca. 20 meter van de doorgaande weg af ligt.
Het is een zeer groot, verzorgd hotel, waarbij de bewegwijzering vanuit de hotelkamers naar hoofdingang zeker verbeterd mag worden (doolhof).
Om 21.00 uur sluit resoluut het buffet, laatkomers hebben pech, totdat ze een grote mond opzetten. Het eten op zich is goed.
De kamers zijn comfortabel, er is echter geen fohn aanwezig, zoals vermeld in Toerist

20 april 2001
Ligging: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Prachtige kamers! Enorme vriendelijkheid.
Goeie animatie. Familiale sfeer.
Bijzonder knappe inrichting!
Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Geef hier uw beoordeling van Hotel Palais des Iles****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Palais des Iles****

Het weer vandaag in Midoun:

min: 26 °C

max: 39 °C

Wind: ZO-4

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-19 07:48:02
0.326 sec

*