Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük > Hotel Queen's Park Le Jardin*****

Hotel Queen's Park Le Jardin*****
733 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Queen's Park Le Jardin*****

Algemene waardering8,3
Ligging8,4
Service8,2
Eten8,1
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid8,6
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Queen's Park Le Jardin***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Kom met ons mee op excursie
Denise vraagt:
28 juli 2014

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

Restorant aan zee
Roza vraagt:
27 juli 2014

Mijn vraag is of het vis restorant nog aan zee is omdat ik las dat het weg gebroken was wij vonden zalig er te zijn en hopen dat er iets anders sta nu wij komen op 1 sep weer naar jullie voor de tweede keer

winkels in kiris
zwaenepoel vraagt:
22 juni 2014

zijn er veel winkels in kiris en is er een wekelijkse markt?

tv
carla vraagt:
2 juni 2014

Wij gaan als de belgen moeten voetballen voor het Wk. Kunnen we daar ergens voor terecht? Is er BVN op TV? Alvast bedankt

geweldig hotel voor dat geld
marij
2014 mei - 2014 mei
met partner
24 mei 2014
Ligging: 10
Service: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wat een geweldig hotel is dit, eten grandioos, animatieteam doet zijn best en avondshows moet je gaan zien, nog nooit zo, n goede shows gezien.
kamers klein maar wel veel opbergruimte.kortom een aanrader.

Komen zeker terug
Carine
2014 april - 2014 mei
met partner
8 mei 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Voor de 3e maal dit resort bezocht. Verbleven er van 20 april tot 30 april. Kamers netjes, eten heel goed. Ontzettend vriendelijke obers, zeker Volkan en Mehmet, hebben tranen gelachen met Volkan zijn humor. Veel contact gehad met sympathieke gasten. Wat het animatie team betreft is er eentje die met kop en staart boven uit stak en dit was Sidney, wat een joviale kerel. Zet zich 200 % in om het de gasten naar hun zin te maken. Jammer dat hij niet het hoofd is van het animatie team. Komen volgend jaar zeker terug.

pier
woutera vraagt:
28 januari 2014

ik ben al 10x in le Jardin geweest.Is het eethuis aan zee weg en kun je niet meer op de pier liggen.

natje antwoordt:
28 januari 2014

eethuis is weg op de pier kan je nog liggen.

dirk antwoordt:
4 maart 2014

Nieuw eethuis in de tuin wordt aangelegd

Voor een keer leuk...
Ilse
2013 augustus - 2013 september
met vrienden
8 september 2013
Ligging: 9
Service: 5
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Algemene waardering
8

We zijn eind augustus gegaan. Het hotel viel ons een beetje tegen. Stroom viel dagelijks uit waardoor je vaak geen licht of airco had. het eten was lekker, hoewel ik wel wat meer variatie verwachtte. Het animatie team deed enorm haar best. leuke mensen! Personeel over het algemeen erg vriendelijk. Aan de bar waren ze minder vrolijk...Hitte..?! :)
De ligging is heel goed, je bent zo in het centrum van Kiris en Kemer ligt er een minuut of 10 vandaan, Uiteraar met een dolmus busje. Ook een aanrader!

Geen 5 sterren waard
IDM
2013 juni - 2013 juni
met partner
17 juni 2013
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Wij zijn hier geweest van 08-06 tem 15-06.
Naar onze mening is dit hotel slechts 4 sterren waard.
Maar als je prijs/kwaliteit bekijkt, weet je wat je kan verwachten. Wij zijn betere 5 sterren gewend in Turkije, voor slechts een paar euro's meer...
Het eten viel voor ons in het algemeen wel tegen. Op de Turkse avond was het dan wel weer goed verzorgd! Het Chinees à la carte was ook zeer lekker en is aan te raden. Wij hadden harde bedden waarvan je de veren voelde zitten. Ook is het zeer luidruchtig in de gangen. Wij konden ook de mensen in de kamer boven ons heel goed horen. Er zijn veel Russen aanwezig maar daar walgt het personeel zelf van! Het personeel daar kan je niets op aan merken, allemaal even vriendelijk!!! Ze geven GEEN voorrang aan Russen! Ze wijzen hen erop dat ook zij moeten wachten in de rij!
Al bij al een leuke vakantie gehad, maar we zullen hier niet naar terugkeren.

Goed Hotel, maar Russisch geworden.
2013 mei - 2013 mei
alleenreizend
4 juni 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Voor de 4e keer naar Le Jardin,wat schets mijn verbazing,alles was ineens op Russische mensen gebaseerd.Hotel is overgenomen door een andere eigenaar. Hotel opzich is wel goed gebleven, eten goed, kamer schoon en het personeel wat er nog was, is vriendelijk.
De strandbar (Mellisa-bar) bestaat niet meer.
Voor mijn reden om niet meer te komen.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Queen's Park Le Jardin*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Queen's Park Le Jardin*****



Andere Hotels in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-29 08:39:05
1.627 sec
vakantie