Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük > Hotel Queen's Park Le Jardin*****

Hotel Queen's Park Le Jardin*****
733 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Queen's Park Le Jardin*****

Algemene waardering8,3
Ligging8,4
Service8,2
Eten8,1
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid8,6
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Queen's Park Le Jardin***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Voor een keer leuk...
Ilse
2013 augustus - 2013 september
met vrienden
8 september 2013
Ligging: 9
Service: 5
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Algemene waardering
8

We zijn eind augustus gegaan. Het hotel viel ons een beetje tegen. Stroom viel dagelijks uit waardoor je vaak geen licht of airco had. het eten was lekker, hoewel ik wel wat meer variatie verwachtte. Het animatie team deed enorm haar best. leuke mensen! Personeel over het algemeen erg vriendelijk. Aan de bar waren ze minder vrolijk...Hitte..?! :)
De ligging is heel goed, je bent zo in het centrum van Kiris en Kemer ligt er een minuut of 10 vandaan, Uiteraar met een dolmus busje. Ook een aanrader!

Geen 5 sterren waard
IDM
2013 juni - 2013 juni
met partner
17 juni 2013
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Wij zijn hier geweest van 08-06 tem 15-06.
Naar onze mening is dit hotel slechts 4 sterren waard.
Maar als je prijs/kwaliteit bekijkt, weet je wat je kan verwachten. Wij zijn betere 5 sterren gewend in Turkije, voor slechts een paar euro's meer...
Het eten viel voor ons in het algemeen wel tegen. Op de Turkse avond was het dan wel weer goed verzorgd! Het Chinees à la carte was ook zeer lekker en is aan te raden. Wij hadden harde bedden waarvan je de veren voelde zitten. Ook is het zeer luidruchtig in de gangen. Wij konden ook de mensen in de kamer boven ons heel goed horen. Er zijn veel Russen aanwezig maar daar walgt het personeel zelf van! Het personeel daar kan je niets op aan merken, allemaal even vriendelijk!!! Ze geven GEEN voorrang aan Russen! Ze wijzen hen erop dat ook zij moeten wachten in de rij!
Al bij al een leuke vakantie gehad, maar we zullen hier niet naar terugkeren.

Goed Hotel, maar Russisch geworden.
2013 mei - 2013 mei
alleenreizend
4 juni 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Voor de 4e keer naar Le Jardin,wat schets mijn verbazing,alles was ineens op Russische mensen gebaseerd.Hotel is overgenomen door een andere eigenaar. Hotel opzich is wel goed gebleven, eten goed, kamer schoon en het personeel wat er nog was, is vriendelijk.
De strandbar (Mellisa-bar) bestaat niet meer.
Voor mijn reden om niet meer te komen.

waar is de vrijdag markt gelocaliseerd
inge vraagt:
17 mei 2013

Hoi,we gaan in juni naar hotel "le jardin"weet er iemand waar de vrijdag marktjuist plaatsvind in kemer?

Ma antwoordt:
21 juli 2013

Hoi,

Vraag gewoon bij de receptie van het hotel om een taxi busje en deze brengt je naar de plek waar de markt is.
Taxibusje kost ongeveer 4 euro p.p. voor heen en terugbrengen.
Chauffeur wacht over het algemeen bij het busje totdat je weer terugkomt, ook al duurt het 4 uur.

het is mijn vierde keer naar Le Jardin
pien
2013 mei - 2013 mei
met oudere kinderen
8 mei 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
 

Ik ga morgen voor de 4de keer naar Le Jardin en heb altijd erg genoten.
Eten is geweldig en de bediening vind ik prima (oke de personen achter de bar zijn niet vriendelijk)
De winkeltjes zijn leuk maar voor sávonds is het gezellig.
Op vrijdag de grote markt is echt de moeite waard.Hoop dat ik aankomende week net zo geniet als al die andere jaren.

Pien

Kinderen in dezelfde leeftijd?
SG vraagt:
3 mei 2013

Wij gaan 29 juli a.s. voor twee weken naar Le Jardin met onze kinderen van 8, 12 en 15. Zijn er nog meer nederlanders in diezelfde periode met kinderen van deze leeftijd?

le jardin
John vraagt:
29 april 2013

Hoi, wij gaan eind augustus 10 dagen naar le jardin. Weet er iemand of je als roker veel plaats hebt om buiten te eten? In andere hotels waar we gingen, had je 's middags de keuze tussen het gewone buffetrestaurant en een soort snackbar waar je frietjes en pizza enzo had. Is dit ook zo bij le jardin? Zijn de winkeltjes die daar dichtbij liggen een beetje de moeite? Kan je er een beetje shoppe? Vele groetjes, J.

Angela antwoordt:
2 mei 2013

Hoi John,

In het hotel heb je één grote eetzaal voor rokers en één niet-rokerszaal. Genoeg ruimte zou ik zeggen. Overdag is bij het zwembad een pizza- en pastarestaurant en aan het strand is friet, hamburgers e.d. te krijgen. Winkeltjes zijn oké maar heel erg Russisch gericht aangezien omliggende hotels veel Russen toelaten. Met een busje (eind van de straat opstapplaats) of een taxi ben je binnen 5 à 10 minuten in Kemer en daar is het winkelen wel de moeite waard. Ook de markt is daar de moeite waard. Veel plezier daar ... we genieten er al jaren !

John antwoordt:
2 mei 2013

Dank je voor jouw antwoord!
Aangezien u er al jaren gaat kan ik misschien nog het volgende vragen: is er live-muziek 's avonds? Dat vinden wij altijd heel plezant.
Op welke dag is de markt in Kemer?

groetjes!

Lees nog 1 antwoord
Last Minute.
2013 april - 2013 april
met partner
19 april 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
7

Juist terug van een weekje Le jardin. Voor een last minute was prijs kwaliteit zéér goed.Kamers waren proper ,mooi zwembad en mooie tuin .Het eten mocht meer afwisselend zijn.Anders alles ok.Zijn 8 jaar geleden ook geweest nog niet veel veranderd. We hebben mooi weer gehad en hebben er van genoten.

Zwembad
JULIO vraagt:
1 april 2013

Is het zwembad toegankelijk voor minder validen? Is er een toegangshelling met handvat?

was voor een weekje leuk
Herman en Tiny
2012 oktober - 2012 oktober
met partner
5 november 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Het hotel is niks mis mee. De kamer was prima en schoon. Het eten uitgebreid, smaakvol en voor ieder wat wils. Ook de tussendoortjes O.K. Wij kwamen 23/11 en je kon wel merken dat het personeel op zijn eind was, toch deden ze hun best.De animatie vond ik onder de maat, 2x per dag de zelfde dansjes aan het zwembad,een paar domme spelletjes, s"avonds voor de kinderen een 1/2 uurtje en dan voor de groten iets onbegijpelijks.Iedere dag op de zelfde tijd de zelfde muziek, dat gaat vervelen.Al met al goed bevallen maar geen 2e keer.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Queen's Park Le Jardin*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Queen's Park Le Jardin*****



Andere Hotels in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-25 07:30:39
0.432 sec

*