Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Sarigerme > Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa*****

Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa*****
21 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa*****

Algemene waardering9,3
Ligging8,3
Service8,7
Eten9,1
Kamers9,6
Kindvriendelijkheid9,3
Prijs/kwaliteit8,9

Heeft u Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
verse jus
marc vraagt:
5 januari 2014

is er 's morgens verse jus te verkrijgen bij het ontbijt?

stijn antwoordt:
24 juni 2014

Ja , zeer zeker. Gewoon vragen aan de bediening.

russen?
annick vraagt:
12 januari 2013

Zijn er veel russen in hotel hilton dalaman?

Premium Comfort Hilton Dalaman
JanP
2012 september - 2012 september
met partner
17 oktober 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Heel mooi hotel met zeer ruime kamers. Het eten is er super. De service is er goed met heel aardige mensen. Een aanrader is om met de taxi een retourtje Fethiye te nemen. De taxichaufeur laat je dan Dalaman, Gocek en de omgeving ook nog even zien voor dezelfde prijs. Komen zeker nog een keer terug!

zeker doen!
bo
2011 juli - 2011 juli
met jonge kinderen
19 juli 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

beste hotel tot nu toe,
mooie en propere kamers, lekker buiten eten, veel keuze,

een vraagje
ad dorst en bep vraagt:
5 januari 2012

wij gaan eind mei daar naar toe ik graag weten of er s,avonds nog muziek is en wat verstaan je onder thema restaurants in het wit of zwart of ????? en zijn er echt muizen op de kamer

super hotel, beste ooit
Monique
2011 oktober - 2011 oktober
met partner
29 oktober 2011
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

Net terug van Hilton Dalaman. Wat een geweldig hotel. Wij hadden een DELUXE kamer. Zeer groot en erg schoon met uitzicht op buiten terras. De buffetten, zowel smorgens, smiddags en savonds zijn in èèn woord FANTADTISCH. Zo uitgebreidt en goed heb ik het nergens gezien. En wij hebben al veel hotels aan de Turkse kust van Lara gezien. Alleen jammer, omdat wij later in seizoen waren, dat veel al gesloten was. Maar dat is logisch, want hotel sluit van nov. tot april. Het is wel erg afgelegen, maar voor ons geen probleem. Dus savonds even winkelen is er niet bij. We gaan er zèker weer terug, maar dan in hoogseizoen. Ben wel benieuwd hoe het daar is, als alles open is.

mooi resort
2011 oktober - 2011 oktober
met partner
24 oktober 2011
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

goed ontvangst.mooie ruime kamers,met een aparte toilet.buffet binnen vonden wij niet zo gezellig,buiten wel ,bij mooi weer kun je s,avonds overal buiten eten.rond 7uur word er gespoten voor ongedierte.Het strand is zwart van kleur,met mooie rotsvoormatie in het water,neem wel waterschoenen mee.De strandtent is ook leuk,a la carte kun je daar eten en alles brengen ze, ook de drank.1minpunt is dat je 10 euro p.p moet betalen voor de a la carte restuarants.

DOEN!
Renate
2011 juli - 2011 juli
met jonge kinderen
22 juli 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Geweldige vakantie gehad. Net terug met man, kind van 18, 11 en 2 jaar en allen super genoten. Teppanyaki was 15 euro pp extra maar heerlijk en wat anders. Buffet was trouwens ook iedere middag/avond heel goed en verzorgd. Altijd wel plek op de ligbedden en ook voor de kinderen zo leuk dat er speciale glijbanen zijn en kinderrestaurantje voor lunch. 11 dagen geweest en we komen er zeker terug.

is alles nog open?
S. wilhelmus vraagt:
17 juni 2011

Wij gaan 11oktober zijn alle faciliteiten dan nog open?
En moet je nou wel of niet bijbetalen als je naar een a la carte restaurant gaat.

Renate antwoordt:
22 juli 2011

je betaalt tussen de 10 en 15 euro pp voor een a la carte restaurant. Restaurant finesse, fine dining is extra. Je kkrijgt bij aankomst een foldertje met plattegrond en ook staan kosten over de restaurants er in.
Geniet ervan! Fantastisch complex.

ad dorst en bep antwoordt:
4 januari 2012

ik heb ook een vraag is er s,avonds muziek om te dansen en de thema restaurants wat houd dat in in het wit of zwart of ??? en zijn er echt muizen in de kamer want wij willen er eind mei naar toe

Luxueus en mooi hotel, bijna decadent
F Verhelst
2011 - 2011
met partner
14 juni 2011
 

zeer goed en volledig uitgerust hotel.Verzorgde , mooie en grote kamers. met weegschaal, kluis, koffie thee, ijskast , terras enz.
Buffet is uitgebreid en afwisselend. a la carte restaurants beschikbaar voor kleine meerprijs ( 10 €)Enkel het Griekse restaurant viel wat tegen
Personeel is dit jaar veel attenter en vriendelijker
zeer verzorgd domein met voldoende stoelen en plaats. Aanrader !!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa*****

Het weer vandaag in Sarigerme:

min: 20 °C

max: 30 °C

Wind: ZW-2

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-02 01:25:40
0.371 sec

*