Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Hotel Sensimar Side*****
12 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Sensimar Side*****

Algemene waardering9,6
Ligging9,6
Service9,7
Eten9,6
Kamers9,8
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit9,5

Heeft u Sensimar Side***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sensimar Side***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

doucheproducten
Vanderpeypen jeannine vraagt:
4 maart 2014

Volgens sommige revieuws zijn er geen doucheproducten aanwezig in de badkamer, is dit zo ?
Bedankt voor een reactie

Wij gaan voor de derde keer !
Nadine
2012 - 2012
met partner
17 december 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Super hotel ! Is niks op aan te merken. Ik geef geen punten op kindvriendelijkheid omdat het hotel niet toegelaten is voor kinderen onde de 18 jaar.

Waar te boeken?
Annemieke vraagt:
29 oktober 2012

Weet iemand waar ik Sensimar Side kan boeken voor mei/juni2013?

mietje antwoordt:
2 november 2012

bij jetair belgie

Wandelen
Annemieke vraagt:
15 oktober 2012

Kan iemand mij vertellen of je als je het hotel uitloopt, vlakbij ook winkeltjes/een bazaar hebt? En daar dus kunt wandelen?

mietje antwoordt:
15 oktober 2012

neen...niet in de onmiddelijke omgeving....een wandeling van 2a300 meters.....Daar is ook een prachtig winkelcentrum met alles erop en eraan.

Annemieke antwoordt:
16 oktober 2012

Bedankt voor het antwoord!

Strand
An vraagt:
12 oktober 2012

Is het een kiezel- of zandstrand

ramona antwoordt:
22 december 2012

Een heel mooi zandstrand en de zee is geleidelijk aflopend, echt super !

Anemieke antwoordt:
23 december 2012

Waar in Nederland is Sensimar Side te boeken??

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sensimar Side***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Prachtig hotel
Frank en Rita
2012 mei - 2012 juni
met partner
23 juni 2012
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Prachtig hotel. Reeds 4de maal geboekt.Is te boeken in Nederland of Duitsland.

vis vlees?
dvz vraagt:
14 januari 2012

Op veel foto's van dit hotell, her en der op internet, zie je heel veel vis bij het diner. Mijn vrouw en ik lusten absoluut geen vis, dus is mijn vraag: is er ook een aardige keuze aan vlees bij het diner?

boje antwoordt:
22 januari 2012

er is inderdaad ook keuze aan vlees....niks te kort.

reisorganisatie
Jan vraagt:
7 december 2010

Bij welke reisorganisatie kan ik deze reis boeken

boeken reis
therese vraagt:
10 november 2010

bij welk reisagentschap kan ik dit hotel(sensimar side ) nog boeken ? het komt niet meer voor in de jet air brochure 2011 van turkye m.v.g.

boje antwoordt:
11 november 2010

pech natuurlijk....het is een prachtige accomodatie.Er is een nieuwe sensimar in belek, open in mei 2011.

CLAUDINE antwoordt:
24 november 2010

Ja ik heb ook gekeken sta er niet meer op welk hotel is er nog mooie voor een koppel en goed van eten groetjes Claudine

Lees nog 2 antwoorden
een reis boeken
Flip de jong vraagt:
27 oktober 2010

Welke reisprovider is aanwezig in het hotel voor Nederlanders

boje antwoordt:
28 oktober 2010

tui nederland (holland internationaal)

Geef hier uw beoordeling van Hotel Sensimar Side*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Sensimar Side*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-29 20:49:18
0.193 sec
vakantie