Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Coral Sea Sensatori Resort*****

Hotel Coral Sea Sensatori Resort*****
7 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Coral Sea Sensatori Resort*****

Algemene waardering9,0
Ligging8,3
Service9,3
Eten9,2
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit8,8

Heeft u Coral Sea Sensatori Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Coral Sea Sensatori Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Super hotel
Stephanie
2013 juni - 2013 juni
met partner
26 juni 2013
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

In juni 13 dagen met 4 volwassen verbleven in hotel Sensatori. Wij hebben een super vakantie gehad, mooie aangelegde tuinen, schitterende zwembaden met lekkere bedjes, gezellig strand met super huisrif en een voordeel dat je ook een stuk de zee in kan lopen. 3 a la carte restaurants zijn inbegrepen en 3 niet. Het Italiaanse restaurant was super! Aardig personeel en goede service. Kamers mooi en alles was goed schoon. Lekkere cocktails en goed eten. Wij hadden zeezicht geboekt maar kregen een kamer in blok 4 met uitzicht op kamelen en hutjes, dit niet geaccepteerd en daarna mooie kamers gekregen met zwembad/zeezicht. Zeker een aanrader!!

bouwwerkzaamheden naast het hotel
Brenda vraagt:
25 juni 2013

Ik kreeg bericht van de touroperator dat er naast het hotel wordt gebouwd. Heeft iemand hier ervaringen mee en wellicht een tip voor een rustige kamer?

Stephanie antwoordt:
26 juni 2013

Wij zijn nu een week terug uit hotel Sensatori, en hebben niks gemerkt van bouwwerkzaamheden. Kamers in blok 4 zijn niet goed. Mooi uitzicht zwembad/zeezicht in kamers: 2417/2418.

topper
2013 mei - 2013 mei
met partner
27 mei 2013
 

dit is een top hotel restaurants zijn supergoed en verzorgde presentatie mooie zwembaden vele bars en super behulpzaam personeel die er in overvloed aanwezig is , kamers zijn groot met brobbel bad en mooi onderhouden , dit is meer dan zijn prijs waardig

Huisrif
Guy & Marleen vraagt:
8 november 2012

Hallo, kan iemand ons iets vertellen over het huisrif aub (ligging, diepte, afstand van strand, enz...) zijn fervente snorkelaars, vandaar...

omgeving
Patricia vraagt:
6 september 2012

hallo kan er mij iemand vertellen of er ook tuinen zijn in het hotel.zijn er ook busjes of iets anders waar je mee naar het oude centrum van sharm el sheihk en naama bay kan gaan? kan men in de omgeving van het hotel winkelen of terrasjes doen?

alvast bedankt voor het antwoord.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Coral Sea Sensatori Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

SNACKS: PIZZA?
Nikkie vraagt:
27 augustus 2012

Kan je 's middags pizza als snack eten?
Bedankt voor uw antwoord

waar te boeken
Dennis vraagt:
30 juli 2012

wij wonen in Rotterdam, Nederland. Via welk reisbureau of touroperator te boeken

Kevin antwoordt:
17 juli 2013

Bij Arke kan je deze accomodatie boeken

fitness
sagi vraagt:
12 juni 2012

is er een fitness ruimte aanwezig en zo ja is het materiaal recent of totaal outdated?
Kan er iemand een foto van deze ruimte plaatsen indien aanwezig?

zonneken antwoordt:
21 juni 2012

er is een fitness ruimte en ik denk dat alles nieuw is aangezien het hotel pas terug open is sinds voorjaar 201. foto's te vinden bij de website van thomson uk...zoek daar naar dit hotel en er staan veel meer foto's op en krijg je een duidelijk zicht hoor.

Top hotel
2012 mei - 2012 juni
met partner
4 juni 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Zeer goed hotel op alle gebied eten, drinken, rust, je hebt er alles, zeer mooie huis rif vol van onderwaterpracht.Zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

zowel voor koppels als gezinnen met kleine kindere
liesje
2012 - 2012
met jonge kinderen
9 april 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Coral sea sensatori is een héél mooi complex. Je hebt er Total geen massagevoel!Wij verbleven in een familiekamer met bubbelbad op het terras en zeezicht !Wij aten 's avonds vooral in het Fountain View buffet restaurant en hier was niks op aan te merken. Meer dan voldoende keuze voor ieders smaak. Het ontbijtbuffet was ook meer dan in orde. Wij hebben één keer gegeten in het Italiaanse restaurant en daar vonden we het heerlijk dinner en één keer in het Middle Easteren restaurant en dat van uitstekend niveau van het begin tot het einde. Wij verbleven voornamelijk aan de family pool (verwarmd). Er kwam regelmatig een barman langs om te vragen wat we wensten te drinken. Als ons drankje op was, stond hij er weer.
Voldoende ligzetels en paraplu’s. Leuke speeltuin op het strand voor de kids die met een zeil is overdekt tegen de felle zon. U kind kan er dus steeds veilig spelen.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Coral Sea Sensatori Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Coral Sea Sensatori Resort*****

Het weer vandaag in Sharm el Sheikh:

min: 29 °C

max: 40 °C

Wind: N-4

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Coral Sea Sensatori Resort*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-02 02:20:54
0.248 sec
vakantie