Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel KoruMar*****

Hotel KoruMar*****
989 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel KoruMar*****

Algemene waardering9,0
Ligging9,3
Service9,1
Eten8,7
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit8,9
mooi hotel maar verdient wel een opknapbeurt
Leonie
21 juni 2015
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 7
 

dit jaar voor de 6e keer naar Korumar geweest. Helaas zie je het in de jaren toch wel achteruit gaan. Aan de kamers is in al die jaren nog niets gedaan. Een douchegordijntje voor een 5* hotel kan echt niet meer. Het eten is nog steeds heel goed maar helaas koud. Op de pier zijn de trapjes erg verouderd, veel gasten durfden hierdoor het water niet meer in. Ik hoop dat het management hier iets aan gaat doen anders is het helaas voor ons geen Korumar meer.

Gewéldig!!!!
Elize Weijtens
15 juni 2015
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij hebben super genoten van onze 10-daagse vakantie hier! Goede kamer met prachtig uitzicht, super vriendelijk personeel. Het eten was uitgebreid, helaas wat vlak van smaak en niet altijd even warm. Maar niks om over te klagen hoor! Aanrader: eet een keertje in het a la carte restaurant (Sedir) voor 3 euro p.p., erg leuk en lekker!
Het hotel is heel erg schoon en ook buiten vind je geen prulletje op de grond. Prachtige tuin; heerlijk om eens door te lopen! Helaas een zwak wifi signaal.

Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
13 juni 2015

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari, dolfijnen zwemmen en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

strand
belinda vraagt:
10 juni 2015

Ik heb begrepen dat er geen echt strand bij het hotel zit.
Is er ergens in de buurt, een echt groot strand en hoe ver daar vandaan.
En kun je badhanddoeken huren !!

Elize Weijtens antwoordt:
15 juni 2015

Je kunt met de dolmus of taxi naar Ladies beach( 5 minuutjes), dat is een mooi strand. Bij het hotel is er inderdaad geen. Er is aan badlaken service bij het hotel; kun je iedere dag schone handdoeken halen! (gratis)

Prima hotel
Miriam
29 mei 2015
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Hotel met prachtige ligging ! Alle kamers schitterend uitzicht op zee en op Kusadsi tegen de heuvels. Kamers netjes maar ietwat gedateerd. Eten goed, genoeg keus. Koffie minder..
Over het algemeen inderdaad een 55+ hotel maar was voor ons geen probleem, waren met twee stelletjes. Animatie minimaal. Mooi terras, gezellige lobbybar maar na 12.00 uur wordt het stil.
Fijn groot zwembad maar wij lagen aan zee op de pier waar het zeewater warmer was dan in het zwembad.
Je kunt heerlijk lopen naar Kusadasi ca. 15 minuten en terug met Dolmus of taxi (5 euro, ongeacht personen).
Personeel heel vriendelijk en goede service.
Over het algemeen een goed hotel, ook om weer naar terug te gaan.

Temperatuur zwembad
Nicolet vraagt:
16 mei 2015

Wij gaan voor de 2 de keer naar Korumar maar voor het eerst in mei hoe warm is dan het zwembadwater ik weet dat het niet verwarmd word wij vertrekken eind mei

joke antwoordt:
22 mei 2015

wij hebben het altijd in mie goed getroffen

Veilig voor een actieve peuter?
Petra vraagt:
15 januari 2015

We willen ons zoontje van bijna 2,5 meenemen naar korumar, een actieve peuter die graag op onderzoek gaat.

Ik zie op de foto's prachtige uitzichten op hoogte, maar ik kan niet goed zien of het ook veilig is voor kleine kinderen?

Mooie ligging
Cobie en John
30 november 2014
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Gedateerd hotel met mooie ligging waarbij prijs prestatie helaas achterblijft.
Vriendelijk personeel wat hard moet werken en daardoor niet altijd tijd voor je hebben.
Eten is goed maar moet er op tijd bij zijn.

Super!!!!
Ilse
19 oktober 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Voor de tweede keer dit jaar in Korumar!
We waren er 2 maanden geleden ook al!
Wat een geweldig hotel! Het voelt echt als thuiskomen hier! :-)
Prachtige ligging, geweldige service!
Dit keer wat oudere mensen dan in de zomer!
Onze 4 jarige dochter heeft zich ook weer geweldig vermaakt!
Alleen dit is geen hotel waar kinderen in het zwembad bommetjes kunnen maken! :-)
Dan moet je echt naar een ander hotel!
Helaas moeten we weer even wachten tot we weer naar Korumar toe kunnen! Maar volgend jaar zeker weer Korumar! :-)

buiten eten
els vandaele vraagt:
10 april 2014

Op 7 mei vertrekken we naar Korumar. Kunnen we dan al buiten zitten om te eten? Normaal gaan we altijd in juli.Iemand ervaring met het weer in mei?

Desire van der Veldt antwoordt:
5 mei 2014

Hallo Els,
Ik ga ruim 10 jaar in mei naar Turkije. Wat mij betreft alleen maar voordelen, t.w. rustig bij zwembad en strand (ik bedoel rustig, niet stil of leeg, er zijn genoeg gasten) Het is niet dagelijks tegen de 30 graden, maar wie zou dat willen? Wanneer je ca. 10 dagen gaat kan je rekenen op zeker 7 dagen zon. Ook zijn de dagelijkse programma's al begonnen zoals watersporten (georganiseerd door het animatieteam) Je hebt voldoende ruimte en tijd in het restaurant (geen rijen) Dit is v.w.b. jouw vraag over het weer. En specifiek jouw vraag, Ja, je kunt zelfs al buiten ontbijten. Tip: check de weersverwachting over jouw vakantieplaats waardoor je een indruk krijgt. Fijne vakantie gewenst.
Groet, Desire van der V.

Geef hier uw beoordeling van Hotel KoruMar*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel KoruMar*****



Andere Hotels in Kusadasi met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-08-05 01:53:39
0.203 sec

*