Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel KoruMar*****

Hotel KoruMar*****
989 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel KoruMar*****

Algemene waardering9,0
Ligging9,3
Service9,1
Eten8,7
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit8,9
Dramatisch
manya
27 augustus 2015
Ligging: 5
Service: 2
Eten: 1
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

Zeer vervallen hotel. Verroeste pier waardoor het naar roest ruikt als je zwemt. Handdoekje leggen is hier een hobby waardoor je elke dag om 0600 moet opstaan wil je een plekje kunnen hebben aan de pier. Eten is smaakloos, saai en flauw. Personeel Chagerijnig en onvriendelijk en begrijpt geen moer van ' vlees extra gaar want ik heb een baby in me buik'. Uitchecken was om 12 uur en vlucht was om 10 uur in de avond. Late check out kon niet want wat nou als er nieuwe gasten kwamen. Spullen kon je opbergen in een kamer met de 100 andere vertrekkende gAsten die dag. Resultaat 2 merktassen met horloges weg!! NOOIT MEER KORUMAR!

hotel korumar
eline vraagt:
23 augustus 2015

Wordt er in het hotel gewerkt met zogenaamde polsbandjes? en mag je de dag van vertrek ook nog de hele dag gebruik maken van het all in als je pas s,avonds vertrekt. En heeft er iemand ervaring met excursies naar een grieks eiland of dolfijnen spotten.

joke gilein antwoordt:
23 augustus 2015

nee geen polsbandjes, je krijgt pasjes.
Wij hebben steeds meegemaakt dat we tot 12.00 uur van de kamer en all-in gebruik mogen maken. We zijn ook wel tot in de avond geweest en toen moesten we voor de kamer en all-in 50 euro betalen totaal. Ik heb geen ervaring met excursie naar Griekse eilanden.

mooi hotel maar verdient wel een opknapbeurt
Leonie
21 juni 2015
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 7
 

dit jaar voor de 6e keer naar Korumar geweest. Helaas zie je het in de jaren toch wel achteruit gaan. Aan de kamers is in al die jaren nog niets gedaan. Een douchegordijntje voor een 5* hotel kan echt niet meer. Het eten is nog steeds heel goed maar helaas koud. Op de pier zijn de trapjes erg verouderd, veel gasten durfden hierdoor het water niet meer in. Ik hoop dat het management hier iets aan gaat doen anders is het helaas voor ons geen Korumar meer.

Gewéldig!!!!
Elize Weijtens
15 juni 2015
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij hebben super genoten van onze 10-daagse vakantie hier! Goede kamer met prachtig uitzicht, super vriendelijk personeel. Het eten was uitgebreid, helaas wat vlak van smaak en niet altijd even warm. Maar niks om over te klagen hoor! Aanrader: eet een keertje in het a la carte restaurant (Sedir) voor 3 euro p.p., erg leuk en lekker!
Het hotel is heel erg schoon en ook buiten vind je geen prulletje op de grond. Prachtige tuin; heerlijk om eens door te lopen! Helaas een zwak wifi signaal.

Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
13 juni 2015

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari, dolfijnen zwemmen en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

strand
belinda vraagt:
10 juni 2015

Ik heb begrepen dat er geen echt strand bij het hotel zit.
Is er ergens in de buurt, een echt groot strand en hoe ver daar vandaan.
En kun je badhanddoeken huren !!

Elize Weijtens antwoordt:
15 juni 2015

Je kunt met de dolmus of taxi naar Ladies beach( 5 minuutjes), dat is een mooi strand. Bij het hotel is er inderdaad geen. Er is aan badlaken service bij het hotel; kun je iedere dag schone handdoeken halen! (gratis)

Prima hotel
Miriam
29 mei 2015
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Hotel met prachtige ligging ! Alle kamers schitterend uitzicht op zee en op Kusadsi tegen de heuvels. Kamers netjes maar ietwat gedateerd. Eten goed, genoeg keus. Koffie minder..
Over het algemeen inderdaad een 55+ hotel maar was voor ons geen probleem, waren met twee stelletjes. Animatie minimaal. Mooi terras, gezellige lobbybar maar na 12.00 uur wordt het stil.
Fijn groot zwembad maar wij lagen aan zee op de pier waar het zeewater warmer was dan in het zwembad.
Je kunt heerlijk lopen naar Kusadasi ca. 15 minuten en terug met Dolmus of taxi (5 euro, ongeacht personen).
Personeel heel vriendelijk en goede service.
Over het algemeen een goed hotel, ook om weer naar terug te gaan.

Temperatuur zwembad
Nicolet vraagt:
16 mei 2015

Wij gaan voor de 2 de keer naar Korumar maar voor het eerst in mei hoe warm is dan het zwembadwater ik weet dat het niet verwarmd word wij vertrekken eind mei

joke antwoordt:
22 mei 2015

wij hebben het altijd in mie goed getroffen

Veilig voor een actieve peuter?
Petra vraagt:
15 januari 2015

We willen ons zoontje van bijna 2,5 meenemen naar korumar, een actieve peuter die graag op onderzoek gaat.

Ik zie op de foto's prachtige uitzichten op hoogte, maar ik kan niet goed zien of het ook veilig is voor kleine kinderen?

Mooie ligging
Cobie en John
30 november 2014
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Gedateerd hotel met mooie ligging waarbij prijs prestatie helaas achterblijft.
Vriendelijk personeel wat hard moet werken en daardoor niet altijd tijd voor je hebben.
Eten is goed maar moet er op tijd bij zijn.

Geef hier uw beoordeling van Hotel KoruMar*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel KoruMar*****



Andere Hotels in Kusadasi met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-08-30 17:51:52
0.645 sec

*