Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel KoruMar*****

Hotel KoruMar*****
984 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel KoruMar*****

Algemene waardering9,0
Ligging9,3
Service9,2
Eten8,7
Kamers8,8
Kindvriendelijkheid8,2
Prijs/kwaliteit9,0
Goed hotel
Franciska
2013 september - 2013 september
met partner
15 september 2013
Ligging: 10
Service: 7
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Inderdaad goed hotel, maar niet echt geschikt voor jongeren, meer een 55+ hotel. 5 voor 12 gaat het licht uit op het terras en kan je niets meer krijgen, alleen tegen betaling. Je zit dan in het donker. Animatie is slecht, alleen Esra doet het erg leuk.

Goed hotel maar zeer slechte animatie
2012 juni - 2013
met partner
12 september 2013
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Ik ben hier 2 x geweest. Eten was super, ook werd er goed schoongemaakt en zag alles er netjes uit. Animatie vond ik zeer slecht. Elke avond zit je op het zelfde terras waar het doodstil is. Om 24.00 mag je alleen nog fluisteren. Snap best dat er rekening gehouden moet worden met andere gasten maar vind dat je wel normaal mag praten en je drankie op mag drinken. Voor wat jonger publiek vind ik dit hotel niet geschikt. De ligging is wel perfect. Je zit zo in Kusadasi wat een erg gezellig stadje is. Ben afgelopen jaar in Voyage torba geweest, en moet zeggen dat is dan 10 x beter als kuromar.

zeker nog eens terug
Peter
2013 juni - 2013 juni
met partner
24 juni 2013
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Mooi hotel met prachtige ligging, kamers zijn schoon enige minpuntjes van onze kamer (706) was een douchegordijn in plaats van deurtjes en de douchekop welke in het plafond zit, misschien is het overwegen waard om eens met inloopdouches te beginnen.
Helaas is dit hotel niet geschikt voor mindervaliden want om met de dolmus te gaan moet je 66 treden beklimmen of een hele steile helling beklimmen, wij zijn vaak met de taxi gegaan koste voor de deur €6.
Een tip voor het hotel is om et personeel welke achter de bars staan een cursus biertappen te geven want dat was werkelijk een drama.

Klein stukje paradijs
Peter en Ivonne
2013 - 2013
met partner
2 juni 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij gaan in julie voor de 12 keer hier weer naar toe.
Dat moet denk ik toch genoeg zeggen.
Vriendelijk, lekker eten, schoon.
Altijd een plekje om te zonnen. Of te schaduwen eigenlijk. Top top supertop.

Prima hotel
Harry van Bokhorst
2013 mei - 2013 mei
met partner
24 mei 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

We zijn voor de 9e keer naar korumar geweest en het was weer geweldig. De ligging van het het hotel is werkelijk perfect. Het eten is prima. Verder adviseer ik iedereen die sieraden wilt kopen eens langs de juwelier in het hotel langs te gaan. Zijn service is zeer goed en hij is goedkoper dan de opdringerige juweliers is het centrum. Eind september gaan we weer naar dit hotel.

Nederlandse televisie?
Kristian vraagt:
21 mei 2013

Over hoeveel Nederlandse kanalen beschikt het hotel?

TV-zenders
Kristian vraagt:
21 mei 2013

Ik lees dat het hotel over Nederlandse tv beschikt. Hebben we het dan alleen over BVN of het gehele Nederlandse aanbod?

het ging wel.
Tonny Hoenselaar
2013 april - 2013 april
alleenreizend
12 mei 2013
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Net weer thuis van 12 dagen Korumar.
Het hotel was beter als 2jaar geleden.
Alleen de liften deugen niet heb 20 min. vast gezeten en ik was niet de 1e die dat over kwam.
Het eten in het sedir rest was niet veel.
Voor de rest zijn ze het hotel een beetje aan het opknappen.
Voor de dingen die ik in kusadasi moest doen een goed hotel.

kamers
suzy vraagt:
18 maart 2013

wij gaan in sept naar korumar met 3personen we hebben een 2persoonskamer voor max 3personen zeezicht besproken weet iemand of de kamers ruim genoeg zijn.ze hebben wel 3persoons kamers alleen met landzicht we horen het graag.

anneke antwoordt:
15 mei 2013

Het is best te doen wij hebben het al 2 keer gedaan .
Neem echt zeezicht het is prachtig ,je krijgt spijt als je landzicht neemt.

Evi antwoordt:
17 juni 2013

Inderdaad een kamer met zeezicht is echt luxe! 's Morgens de cruiseschepen zien aanmeren, het is prachtig!!!

Lees nog 1 antwoord
Super
An
2012 augustus - 2013
met vrienden
2 januari 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Erg mooi hotel, zeker in de zomerperiode! Vooral de service is top! Geen massa hotel

Geef hier uw beoordeling van Hotel KoruMar*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel KoruMar*****



Andere Hotels in Kusadasi met beoordelingen

Goed

Adakule***** | 7,5

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-27 12:38:04
0.707 sec

*