Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****
655 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Algemene waardering8,6
Ligging8,1
Service8,6
Eten8,2
Kamers8,8
Kindvriendelijkheid8,6
Prijs/kwaliteit8,7

Heeft u Fantasia de Luxe Kusadasi***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Beste hotel ooit!!!
Carolien
2013 augustus - 2013 augustus
met vrienden
2 september 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

In 1 woord geweldig.. Dit is onze 5e keer in Turkije en ik moet zeggen, dit was het beste hotel.. Het eten was lekker, slaapkamer was heel netjes, het zwembad werd goed onderhouden, zeer vriendelijk personeel en zeker niet te vergeten, het animatieteam.. Echt waar, jullie verdienen een een dikke pluim.. Beste animatie ooit!! Mensen die hier negatief over kunnen spreken, zou ik niet kunnen begrijpen.. Volgend jaar ga ik zeker terug.. Een echte aanrader!!

jetski
sterckx vraagt:
20 juli 2013

is er een mogelijkheid om een jetski tehuren aan het hotel of in de onmiddelijke omgeving . groetjes

Geweldig hotel, geen minpunten.
Jan en miranda
2013 juni - 2013 juli
met partner
7 juli 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

We zijn net terug van fantasia. Het was perfect. Kamer, eten, personeel, ligging, geweldig, altijd een liggend op het strand of aan het zwembad. Kusadasi met domus in 5 minuten voor 1euro

TOP
2013 juni - 2013 juni
met een groep
16 juni 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn van 5 t/m15 juni in hotel fantasia geweest. En het was TOP mooie kamers met prachtig uitzicht, Goed eten. Vriendelijk personeel. Grote trekpleister is het jong katje in de bloemenbak bij het zwembad

prima hotel prijs kwaliteit
2013 mei - 2013 mei
met partner
27 mei 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

zojuist terug van een weekje fantasia dit hotel al vele keren bezocht weeral bewezen dat het een prima hotel is Alleen de prijs van de wifi is enorm naar hotelnormen 13 euro per dag of 35 euro per week
voor de rest prima wij gaan terug einde juli en weten dan ook dat het drukker en een ander publiek is maar dit was een weekje relax

mooi hotel met supervriendelijk personeel
Ferry en Norma
2013 mei - 2013 mei
met partner
14 mei 2013
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn hier in mei 2013 geweest. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben meerdere 5 sterren hotels in Turkije bezocht en dit is toch wel een van de betere. Kamers zijn netjes en schoon, en het eten is goed. Wat ons betreft een top hotel.

goed
Steve en Kine
2012 augustus - 2012 september
met oudere kinderen
9 september 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Net terug van Fantasia hotel. Kamers waren ruim en zeer proper. Eten, misschien iets te veel Turkse keuken, maar anders best wel gevarieerd en lekker.Personeel vriendelijk. Wel, op bepaalde momenten, die vervelende putjesgeur. Wat mij wel stoorde, was het feit, dat er te weinig management was. bvb restaurantpersoneel dat staat te babbelen, terwijl tafels niet afgeruimd worden, of bestek ontbreken.Of parasols die omwaaien aan het zwembad en niemand van het personeel dat beweegt. In een hotel dat beweert de 'top' te zijn, zou dit eigenlijk niet mogen. Maar behalve dit, een prima vakantie gehad.

Honden overal toegelaten in hotel ?
Tristran vraagt:
14 augustus 2012

Wij willen ons hondje (Yorkshire Terrier) meenemen naar dit hotel. Weet iemand of je hond ook rond het zwembad mag komen (niet "in" natuurlijk) / & in resto ?
Alvast bedankt voor de reacties!

am antwoordt:
16 augustus 2012

Beste ik ben hier in mei geweest en er waren honden aanwezig. Ik denk dus echter niet dat dit een probleem is.

Grtjs

Eten kon toch best iets beter.
jan
2012 juli - 2012 augustus
met jonge kinderen
12 augustus 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

En verder zie ik het animatiegebeuren liever niet op een plek dat los staat van het terras. blijft toch lastig als je animatie wilt gaan volgen met een sappie erbij. Bediening, animatie, personeel was prima!

winkelcentrum
Bieke vraagt:
10 augustus 2012

Toen wij naar dit hotel 4 jaar geleden gingen was er als je het hotel buitenkwam naar rechts zo een 500meter verder een winkelcentrum dat een marktje voorstelde 's avonds, kan iemand me zeggen of deze er nog steeds is?

diane antwoordt:
12 augustus 2012

hallo

dat marktje is er nog steeds

Jaap antwoordt:
15 augustus 2012

nog iets verder (ong 2 km)Zit een groot winkelcentrum heet KIKA

Geef hier uw beoordeling van Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Het weer vandaag in Kusadasi:

min: 9 °C

max: 25 °C

Wind: N-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****



Andere Hotels in Kusadasi met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-21 18:43:24
0.248 sec

*