Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****
655 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Algemene waardering8,6
Ligging8,1
Service8,6
Eten8,2
Kamers8,8
Kindvriendelijkheid8,6
Prijs/kwaliteit8,7

Heeft u Fantasia de Luxe Kusadasi***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Fantasia Kusadasi of kemer?
Miranda vraagt:
4 april 2014

Wie kan me helpen een beslissing te maken...welke is leuker, beter, gezelliger? Fantasia Kusadasi of fantasia kemer?

Jaap antwoordt:
4 april 2014

wij zijn niet in fantasia kemer geweest Wel in kemer wij vinden kusadasi leuker stad dicht bij. als wij naar kasadasi gaan altijd fantasia is perfect hotel. Zelfde eigenaar zal dus wel veel het zelfde zijn. Wij vinden mensen in kasadasi aardiger dan in kemer.

Is er nog iets te doen na de show?
Sylvia vraagt:
19 januari 2014

Is er in de avond na de show van het animatieteam nog wat te doen? Live muziek of een DJ? Ik hoop het wel! Tot in Juli 2014

Fantasia
linda vraagt:
11 januari 2014

Mijn vriend en ik zijn van plan dit hotel te boeken voor aankomende zomer. Onze vraag is: zitten daar meer jongere stellen?
en kan er 's avonds ook buiten gegeten worden?
Greets.

Jaap antwoordt:
29 januari 2014

Hallo Linda
Je kan bij het buffetrestaurant buiten eten,en er word ook buiten gebakken.
Je hebt nog buiten 3 restaurants dus ook buiten eten daar,waarvan 1 dicht bij zee.
Tussen de middag heb je ook snackbar buiten voor pizza of patat enz.

promokamers
Mariette Teelen vraagt:
15 december 2013

Wij gaan in mei naar de Fantasia de Luxe en hebben een promo kamer geboekt weet er iemand aan welke zijde deze gelegen zijn ?? En ik heb gelezen dat het op een drukke weg lig ,is dit storend ?
En hoe zit het met de bezetting van die o zo vriendelijke russen ?

Nico Cortens antwoordt:
25 december 2013

Mevr. ik ben er een aantal jaren geleden geweest . Van de drukke weg heb je absoluut geen last ! De Russen , ja die waren er en zijn zoals in vele hotels soms storend . Ben dit jaar in het iets verder gelegen Adakule hotel geweest en daar was er maar één Rus die wel het heel hotel op stelten kon zetten . Fijne vakante gewenst !

Fantasia of Korumar
Mia vraagt:
12 november 2013

Wij willen in juni volgend jaar naar Kusadasi en twijfelen over de keuze van het hotel : Fantasia de luxe of Korumar. Iemand ervaring met beide hotels of tips ?

Jaap antwoordt:
15 november 2013

hallo
korumar ligt centraler dicht bij centrum tegen helling gebouwd geen tuin veel Engelsen maar verder prima hotel. wij vinden fantasia beter en leuker wel wat verder van centrum .dan maar met busje kost bijna niets.
groetjes Jaap

Mia antwoordt:
15 november 2013

De afstand tot het centrum vormt voor ons geen probleem, geven liever voorkeur aan andere zaken, zoals lekkere keuken, goede all in, leuke animatie, mooi domein enz....
Bedankt voor uw antwoord.

Leuke vakantie
Luc en Anne
2013 oktober - 2013 oktober
met partner
7 november 2013
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Eerste keer naar dit hotel geweest. Is een goed hotel. Het eten was wel lekker, maar bijna koud en om de 2 à 3 dagen hetzelfde. De kamer was oké, proper en ruim, hetzelfde voor de hotelomgeving. Eigenlijk was er niks wat storend was en toch ... De uitstappen die je van hieruit kan maken hebben veel goedgemaakt.

Beste hotel ooit!!!
Carolien
2013 augustus - 2013 augustus
met vrienden
2 september 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

In 1 woord geweldig.. Dit is onze 5e keer in Turkije en ik moet zeggen, dit was het beste hotel.. Het eten was lekker, slaapkamer was heel netjes, het zwembad werd goed onderhouden, zeer vriendelijk personeel en zeker niet te vergeten, het animatieteam.. Echt waar, jullie verdienen een een dikke pluim.. Beste animatie ooit!! Mensen die hier negatief over kunnen spreken, zou ik niet kunnen begrijpen.. Volgend jaar ga ik zeker terug.. Een echte aanrader!!

jetski
sterckx vraagt:
20 juli 2013

is er een mogelijkheid om een jetski tehuren aan het hotel of in de onmiddelijke omgeving . groetjes

Geweldig hotel, geen minpunten.
Jan en miranda
2013 juni - 2013 juli
met partner
7 juli 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

We zijn net terug van fantasia. Het was perfect. Kamer, eten, personeel, ligging, geweldig, altijd een liggend op het strand of aan het zwembad. Kusadasi met domus in 5 minuten voor 1euro

TOP
2013 juni - 2013 juni
met een groep
16 juni 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn van 5 t/m15 juni in hotel fantasia geweest. En het was TOP mooie kamers met prachtig uitzicht, Goed eten. Vriendelijk personeel. Grote trekpleister is het jong katje in de bloemenbak bij het zwembad

Geef hier uw beoordeling van Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****

Het weer vandaag in Kusadasi:

min: 14 °C

max: 25 °C

Wind: W-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Fantasia de Luxe Kusadasi*****



Andere Hotels in Kusadasi met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-25 07:00:02
2.184 sec
vakantie