Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Home > Griekenland > Kreta > Plakias > Hotel Alianthos Beach**

Hotel Alianthos Beach**
15 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Alianthos Beach**

Algemene waardering7,6
Ligging8,4
Service7,9
Eten7,9
Kamers6,8
Kindvriendelijkheid6,9
Prijs/kwaliteit7,3
Goed hotel
Frank
17 juni 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Goed hotel met mooie ligging.
Kamer met zeezicht is geweldig.
vriendelijk personeel.
Ontbijt en diner is zeer goed.
Zeker voor herhaling vatbaar!!

goed
van Veen
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Ontbijt is goed;brood matig.
Diner is goed en lekker.
Kamers zijn wisselend. Zeezijde is comfortabel met luxe douche/bad.Achterzijde is ook luxe maar heb je hele dag etenslucht. Zit je zijkant,in steeg,zit je lekker rustig maar sommige kamers zijn erg slecht. Kleine kamers! kleine douche!. Je moet gewoon mazzel hebben bij deze accomodatie in welke kamer je komt. Het is dan ook raar dat je voor zoveel klasseverschil van de kamers één prijs betaald. Het maakt niet uit of je zeezijzicht boekt het is willekeur waar je komt.
Tip; voor echt lekkere koffie/cappuccino ga je naast de slager, aan de boulevard, naar 'Nufaro'.
Voor lekker ijsje ga je bij smalle gedeelte aan boulevard in het midden ongeveer naar de 'ijssalon'. Is ca 3 winkels na de hippiewinkel op de hoek. (staat de oude receptioniste van A.Beach)

om te huilen
Jos
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Jos
Hotel heeft mooie kamers , maar voor ons niet . Wij werden in een heel kleine kamer met een doche waar ik niet inpaste ondergebracht . Een andere kamer was er niet meer vrij . Na 1 nacht besloten we dat we zo geen vakantie konden vieren en op zoek zouden gaan naar een ander hotel. De receptie bood ons toen een appartement in Anthos aan wat ook van de zelfde eigenaar is .Gelukkig zijn wij goed ter been zodat wij dit hebben gedaan .

persoonlijk en professioneel hotel aan het strand
sylvia van der klauw
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Het beach hotel ligt aan de vrij stille dorpsweg en direct aan het strand. Broertje Allianthos Garden ligt er achter. Zwembad wordt samen gedeeld.
badkamer met bubbelbad. Ontbijt en avondeten in buffetvorm, lekker eten en veel keus. Hotel is wat gehorig. Via het hotel een kleine Fiat gehuurd voor 130 euro 6 dagen(21 euro per dag in meivakantie)Vriendelijke bediening.
Zitje voor 's avond ontbreekt in hotel,maar er zijn daar zat van in het dorpje.

Een leuk hotel; goede ligging, vriendelijke staf
Sylvia
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Algemene waardering
8

Leuk hotel, fantastische ligging; vriendelijke staf ; iedere dag schone handdoeken; goede service.....kortom...een aanrader en zeker waard om terug te gaan......

een aanrader vanwege de ligging
A en H
16 december 2010
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Mooi hotel prachig gelegen aan de rand van het dorp weg oversteken en je ligt op het strand.Goede restaurants in het centrum met wat winkeltje en veel supermarkten.Pinautomaat bij het hotel.Ontbijt goed maar eenvoudig haalde zelf lekkere broodjes bij de bakker aan de overkant.Diner daar nooit gegeten want er waren veel gezellige eettentje in het dorp waat onze voorkeur naar uitging.

Prijs/kwaliteit, service en eten; zeer goed
jamar
16 december 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

In okt.2008 12 dagen in dit fijne hotel. Hotelkamer met zonbalkon en zicht op zee; afstand 25 m, branding hoorbaar. Ontbijt- en (Grieks)dinerbuffet dik in orde met voldoende variatie. Het personeel bijzonder vriendelijk,zelfs aan het einde van seizoen. Kamer netjes, dagelijks schoon en als douche een cabine met diverse spuiters. Alles dik in orde.

Prima hotel !!!!!
16 december 2010
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Zijn een weekje hier geweest.
Prima keuken met griekse gerechten en genoeg keus,iedere dag wisselende maaltijden.Alles heel smaakvol.Vele grieken komen hier ook eten.
Strand aan de overkant van de weg en met de kortingskaart van het hotel huur je een parasol met twee bedden voor €4,00.Prima douche met douchecabine met diverse douchekoppen,stoom e.d om te douchen.
Balkon is niet al te groot.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Alianthos Beach**

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Alianthos Beach**



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-18 22:36:27
0.235 sec

*