Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Hotel Süral*****
27 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Süral*****

Algemene waardering6,7
Ligging7,6
Service6,0
Eten6,2
Kamers7,4
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit6,2
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Süral***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Een goed hotel
2011 augustus - 2011 augustus
met partner
15 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Hallo, wij zijn net twee dagen terug. Zijn met 2 koppels er geweest. Mooi groot hotel met een prima service. Kamers groot genoeg en werden iedere dag top schoongemaakt. Eten is voor iemand die alles lust goed, alleen weinig afwisseling. S'middags eet je fijn aan een restaurant met uitzicht op zee. Heel erg fijn dat cocktails en sterke drank is ingebegrepen. (Tip:Perzikkenlikeur). Zelf in de discotheek alles voor niks. Animatie voor kinderen en sávonds shows in een groot buitentheater. Stad Side is geen aanrader om met de bus heen te gaan. Massa toerisme en heel erg klein. Met de bus naar Kumkoj is wel aan te raden. In het hotel supermarkt en fotograaf. Als je het hotel uitloopt, 2 bazaars en allemaal winkeltjes. Het was erg warm, zonder wind. All in is tot 00.30 en dit was echt heel erg fijn! We hebben het heel erg gezellig gehad. Voor 1 keer is dit hotel het zeker waard!

Absoluut top, ook voor families met kleintjes !
H. Wieggers
2011 - 2011
met partner
18 juli 2011
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Dit was al in 2002, maar absoluut de beste zonvakantie tot nu toe, prachtig strand ook voor kleine kinderen, loopt heel geleidelijk af
in zee, weinig stenen in het water, groot breed strand, ook veel ruimte in de tuin, rustige ligging in piepklein dorpje, maar wel goed
openbaar vervoer met dolmus, vliegveld Antalya op iets meer dan een uur afstand (60 km) in een woord top
Echt een tophotel

christian.geert.kimberlyen jorit
5 oktober 2007
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 7
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

het was heel leuk ons verblijf maar in de eetzaal moest je soms lang wachten op het bestek tegen de kinder waren ze vriendelijk het eten was vaak hetzelfde daarom geef ik een 7.

Hedmar
17 augustus 2007
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Deze beoordeling gaat over SURAL RESORT, niet te verwarren met de andere sural's.
Het was een goed hotel, het eten was goed,heel gevarieeerd elke dag was er wel wat anders te eten,het drinken was ook elke dag lekker koud, de kamer werd elke dag goed schoongemaakt en de kamers waren voorzien van een goede airco, elke dag schone handdoeken, mooi zwembad met 6 glijbanen. In het hotel zelf waren leuke dingen te doen, winkeltjes, spelletjescafé. Elke dag is er van het animatieteam een show wat ze heel leuk doen. De meeste obers in het restaurant en buiten zijn heel kindvriendelijk.
De mensen die in het hotel werken, werken echt heel hard en doen er alles aan om het naar je wens te maken.
Dankzij hun hebben wij een hele fijne en goed verzorgde vakantie gehad!

Mario
met partner
13 augustus 2007
Ligging: 7
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

Net terug van 2 weken Sural Otel. Het hotel is zeker geen 5 sterren waard. Ook de andere ketens van dit hotel scoren voor zover wij konden bekijken ons inziens dik onder de maat.
Bij aankomst wordt aan alle toeristen verteld dat de kamer geen balkon heeft. Onder bijbetaling is het ineens wel mogelijk om een balkon te krijgen.
Het personeel spreekt gebrekkig of geen Duits of Engels. Het eten is zeer eenzijdig en goedkoop; het diner begint om 19.00 uur en vanaf ongeveer 20.30 uur was het eten vaak lauw.
De handdoekenservice en de beachbar waren goed geregeld. De bereikbaarheid is verder ook goed. De animatie is van zeer matige kwaliteit; een 5-sterren hotel onwaardig.
Al met al absoluut geen aanrader. Niet doen dus.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Süral***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Mario
met partner
13 augustus 2007
Ligging: 7
Service: 4
Eten: 3
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
4

Net terug van 2 weken Sural hotel.Het hotel is zeker geen 5 sterren waard. Ook de andere ketens van dit hotel scoren voor zover wij konden bekijken ons inziens onvoldoende.
Bij aankomst wordt aan alle toeristen verteld dat de kamer geen balkon heeft. Onder bijbetaling is het ineens wel mogelijk om een balkon te krijgen. Veel mensen die zijn overgeboekt worden hier ondergebracht.
Het personeel spreekt gebrekkig of geen Duits of Engels. Het eten is zeer eenzijdig en goedkoop; het diner begon om 19.00 uur en vanaf ongeveer 20.30 uur was het eten vaak lauw.
De handdoekenservice en de beachbar waren goed geregeld. De bereikbaarheid is verder ook goed. De animatie is van zeer matige kwaliteit; een 5-sterren hotel onwaardig.
Al met al absoluut geen aanrader. Niet doen dus.

inge
10 juli 2007
Ligging: 8
Service: 3
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Net terug van 8 juli 2007. Zeker 5* niet waard, drukke eetzaal, moet zelf tafel zoeken en afruimen, weinig variatie in eten, lange rijen in namiddag voor ijsje, kamers klein en niet zo proper, kinderanimatie flauw en matig, spreken enkel een mondje duits voor de rest gebarentaal, dokter is bandiet en rekent flink door, voor aperitief moet je fooi geven voor een vlotte bediening, te weinig personeel, hectische toestanden aan buffetten, restaurant is om van weg te lopen (vismenu begon met kippesoep uit blik)

Jan en Tanja
6 mei 2007
 

Volgens mij gaat hier iets mis bij het beoordelen. Wij hebben dit hotel een aantal jaren geleden bezocht. Er zijn hier zeker geen 2 zwembaden en 6 glijbanen. Afgelopen jaren hebben wij in Golden Coast gezeten (er vlak naast); ik ben iedere keer even bij Sural wezen kijken. Ik vraag me dus af of de wat beter beoordelingen wel voor dit hotel betsemd zijn. Er zijn immers meerdere Surals met vrijwel dezelfde naam. Wij vonden het toen echt slecht. Tip: ga naar Golden Coast.

Dionyse
5 februari 2007
Ligging: 8
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn vorig jaar oktober geweest en gaan dit jaar in september terug. Geweldig hotel, we hadden alleen pech met het weer. Regen en onweer, waardoor alles binnen plaatsvinden moest. Entertainmentteam was behoorlijk uitgedund aan het einde van het seizoen, maar ze roeiden met de riemen die ze hadden. Het eten vonden we fantastisch, de kamer erg schoon en de vriendelijkheid van de mensen bijzonder.
Het enige nadeel vonden wij het koude zwembadwater. Ons kind van 2,5 jaar had na een paar minuten blauwe lippen.

Desmidt Els
1 oktober 2006
Ligging: 8
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Net terug van sural resort.Er kunnen 1200 toeristen aanwezig zijn maar wij waren maar met 400. Dus alle luxe voor ons alleen. Het zwembad is prachtig zeker voor de kinderen 6 glijbanen.
Rastaurant was gezellig ook over het eten zeker geen klachten alleen het al la carte restaurant is een echte ramp zeker niet doen!!Entertaiment is niet echt aanwezig zeker in september geen kinderclub. s'Avonds was er wel wat ambiance maar de optredens waren maar zo en zo.
Voor de rest een prachtige ligging dus voor ons prijs kwaliteit zeker in orde.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Süral*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Süral*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-18 07:39:00
0.26 sec

*