Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Bulgarije > Bulgarije > Zonnestrand (Sunny Beach) > Hotel Evrika Beach Club****

Hotel Evrika Beach Club****
267 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Evrika Beach Club****

Algemene waardering8,3
Ligging9,0
Service8,4
Eten7,8
Kamers8,5
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Evrika Beach Club**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Evrika Beach Club**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Een aanrader!
Jeflin
2013 augustus - 2013 augustus
met jonge kinderen
9 september 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

In augustus 10 dagen naar dit hotel geweest, hebben een supervakantie gehad, vriendelijk personeel, zijn heel los qua regels... dag van vertrek moet je tegen 12u uit je kamer zijn, je kan altijd een uur bij betalen... omdat we 's middags nog aan het zwembad wilden liggen vroegen we om een douchekamer te reserveren (gratis) maar die waren allemaal al bezet, geen probleem, kregen een 1 persoonskamer toegewezen waar we ons konden douchen en opfrissen. Animatie is goed, eten heel lekker, vooral het aziatisch restaurant, enige minpunten waren het handdoek leggen op de ligbedden aan het zwembad, tegen 8u was alles bijna volzet. Ook de glijbanen waren maar 4u op een dag open (van 10u-12u en 15u-17u) in het hoogseizoen is dat veel te weinig!
Maar anders zeker een aanrader!

'Is er een fitnessruimte?'
Imke vraagt:
24 juli 2013

Over 2 weken ga ik naar evrika beach.
Kan iemand mij wat vertellen over de fitnes?

Patrick antwoordt:
31 juli 2013

Hoi,ja er is een fitnesruimte,open om 8 uur maar meestal was het al open,goeie apparaten,cros,loopband 2x,fiets en div. Toestelen,gr

Chocoladesauste bij het ontbijt?
Patrick vraagt:
15 juni 2013

Kan iemand mijn vertellen of er chocoladepasta of vlokken bij het ontbijt is?

Gunter antwoordt:
11 juli 2013

chocoladepasta is er, vlokken niet .

Topper
David
2013 mei - 2013 juni
met jonge kinderen
10 juni 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

We zijn net terug van Evrika Beach en beleefden er een leuke tijd!! De familiekamers met slaapkamer apart zijn groot en degelijk, enkel het balkon valt wat klein uit maar voor de rest alles prima verzorgd!!!
De glijbanen en het waterpretpark vonden de jongens echt het einde!!! Voor 09u00 mogen er geen handdoeken gelegd worden aan het zwembad!!!een super iniatief vinden wij dat!!
Het eten is lekker maar niet super, maar ja, smaken verschillen.
Het hotel ligt aan een auto-vrije boulevard!!!
Een echte aanrader voor jong en oud!!!

super leuk !
anoniem
2013 - 2013
met oudere kinderen
25 mei 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

super leuke&mooie vakantie gehad ga dit jaar weer nu zijn er glijbanen vorig jaar niet wel super leuk mooii dicht bij het strand je kind kan gewoon rustig haar/zijn eigen gang gaan super leuke dingen organiseren ze ook voor de kinderen maar ook voor ouderen het eten is ook best lekekr dus ik zeg doen

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Evrika Beach Club**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Familie kamer
Tonnie vraagt:
16 mei 2013

In welk blok A,B,C of D bevinden zich de familie kamers met een stapelbed? Liggen ze dichtbij het zwembad?

David antwoordt:
10 juni 2013

Alle familiekamers, zowel met aparte slaapkamer of kamer met stapelbed, liggen in blok A. Blok A, ligt zoals alle andere blokken dicht bij het zwembad.

weer in september
Sharel vraagt:
13 maart 2013

Wij gaan elk jaar begin september twee weken naar Turkije, maar iets anders is ook leuk, dus denken we aan dit hotel. Hoe is het weer in september, is he een zandstrand met parasols en bedjes. Is er een bar bij het strand? Alvast bedankt voor U reactie.

diane poorthuis antwoordt:
4 mei 2013

hallo

het weer kanheel mooi zijn,maar wij zijn in het hoogseizoen 15 dagen geweest en hebben echt 3 dagen regen gehad.
en ech geen buitjes.
het koelde soms af nar 17 graden.
als u op zeker wilt gaan kies dan voor turkije of canarisch eilanden.dan gaat u op zeker.
en Bulgarije is het ook echt wisselvallig methet weer.
wij zouden er nooit meer naartoe gaan
vooral de omgeving.
een enkele winkelstraat, je bent er echt zo uitgekeken.
om over evrika beach maar niet te spreken.
wij waren er vorig jaar met 10 personen,en 8 personen zijn weer naar huis gegaan van een bacterie,eten echt bagger.
wat je vandaag krijgt word die dag erop weer gebruikt voor iets anders.
hopelijk heeft u hier iets aan.
succes met uw keuze

ID of paspoort
Annick vraagt:
6 maart 2013

Weet iemand van jullie of wij Belgen kunnen vertrekken met onze Belgische identiteitskaart of met een internationaal paspoort.
We zouden opstijgen in Schiphol, NL.

familiekamers
David vraagt:
2 november 2012

Wij zouden volgend jaar in juni naar Evrika Beach club gaan, maar kan er mij iemand iets meer vertellen over de familiekamers? Wij hebben 2 jongens van bijna 6 jaar.

De familiekamer met stapelbed... is dat 1 ruimte met een gewoon bed en een stapelbed? of toch een aparte slaapkamer en het stapelbed in de leefruimte?
De familiekamer met 1 aparte slaapkamer: Staat er een TV in de slaapkamer? Is de sofazetel comfortabel om de kinderen te leggen slapen?
Zijn de familiekamers echt ruim?

Is het aquapark niet te gevaarlijk voor onze kids van 6?
Alvast bedankt...

diane poorthuis antwoordt:
2 december 2012

hallo.

familiekamers was iedereen over aan het klagen.wij zaten in het d blok daar had je de mooiste kamers.ik weet alleen niet of er daar ook fam.kamers aanwezig zijn
maar wat betreft het eten zeer veel mensen ziek,aan het infuus.
drie gezinsleden van ons zijn naar huis gegaan met een bacterie.
hier in nederland 3 antibioticakuren gehad.
pas op met kinderen zeer gevaarlijke bacterie.
de grote glijbanen gaan erg hard voor jonge kinderen.
als u nog vragen heeft mail gerust

David antwoordt:
26 februari 2013

Als je mocht kiezen in welke blok je je familiekamer wilt... Welk blok zou je dan kiezen?
Klopt het dat het in Blok B het meest rustig is? Alvast bedankt voor je antwoord...

Uitstekende prijs/kwaliteit
dirk
2012 augustus - 2012 augustus
met oudere kinderen
24 september 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

De grootste troeven van dit hotel zijn de uitgestrektheid en de supergrote nette kamers. Ligging vlak aan de boulevard in een rustiger gedeelte. Centrum met Flowerstreet vlakbij. Wij verbleven in blok A. Bushalte vlakbij, spotgoedkoop (1 leva = 0.52 €). Safe = 6 leva/dag. Handdoekenservice.
Fitness open 24/24. Diner van 18 tot 19u30 en van 20 tot 21 u 30 (2 shiften). Enig minpunt voor ons was het eten, wel heel veel keus maar smaakloos. Verder hadden we een aangename vakantie en zouden we opnieuw voor Evrika Beach kiezen. Gezien de meerprijs van 800 € (aquapark ?) voor 3 personen ten opzichte van vorig jaar mag het goed zijn, niet ?

Geef hier uw beoordeling van Hotel Evrika Beach Club****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Evrika Beach Club****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-23 18:56:59
0.471 sec
vakantie