Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Bulgarije > Bulgarije > Zonnestrand (Sunny Beach) > Hotel Evrika Beach Club****

Hotel Evrika Beach Club****
267 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Evrika Beach Club****

Algemene waardering8,3
Ligging9,0
Service8,4
Eten7,8
Kamers8,5
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Evrika Beach Club**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Evrika Beach Club**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Leuke vakantie ,maar...
2014 augustus - 2014 augustus
met jonge kinderen
10 september 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

We waren voor de 2de keer in dit hotel.(vorige keer was 4 jaar geleden) Kinderzwembad is leuk maar het water is echt ijskoud. Wij hadden een familiekamer met uitzicht op de parking (veel lawaai van de aanpalende straat)Onze kindjes van 4 en 7 hebben zich goed vermaakt. Wel weer te veel Russen die alles voor je neus meepakken en dan alles op tafel laten staan.
Voor ons was het eten goed,niet top maar goed.Wij hoeven niet naar onze tafel geleid te worden en ik kan de drankjes zelf nemen :-)
Bijboeken voor een douche kamer was duur
Enig groot probleem is dat ik en mijn 2 zoontjes thuisgekomen zijn met salmonella,meer dan waarschijnlijk door het middageten in het restaurant.
Volgende keer toch ergens anders denk ik

Triestig
2014 augustus - 2014 augustus
met jonge kinderen
2 september 2014
Ligging: 10
Service: 5
Eten: 4
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Toen riu keten vertrokken is hebben ze de sterren meegenomen denk ik . het eten alle dagen kip eten de eetzaal dat lijkt me meer een vreet zaal geen begeleiding naar de tafel dranken altijd zelf gaan halen ook s avonds zelf papieren servieten s avonds .gemiddeld staan er aan de pool bar 15 personen voor je te wachten op drank .
En het merendeel van de toeristen zijn Russen Bulgaren en Roemenen dat komt omdat de keten Dit Bulgaars is.
Voor mij nooit meer !!!!!

SUPER! Zeker en vast een aanrader
Van Boven David
2014 augustus - 2014 augustus
met jonge kinderen
22 augustus 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

1ste keer Bulgarije: Heel mooi kindergedeelte, 4 glijbanen en ruim zwembad. Eten was in orde. Kamers in orde (lagen in de A blok). Animatie was leuk. Nessebar zeker bezoeken. 's Avonds gezellig kuieren op de boulevard met leuke kraampjes, bars, resto's... Wie in dit hotel niet tevreden is....is niks gewoon.

ideaal hotel voor gezinnen met kinderen
a.a.lr
2014 augustus - 2014 augustus
met jonge kinderen
17 augustus 2014
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Onze kinderen van 9 en 11 jaar hadden de tijd van hun leven. Een superzwembad met leuke glijbanen. Vlak aan zee (die zeer aangenaam was doordat deze slechts heel langzaam afloopt) Zeer ontspannend voor ons als ouders, doordat de kids zich zo goed voelden. Meer moet dat niet zijn.
Propere ruime kamers. Eten was niet super, maar voldeed toch aan wat je in een AI kunt verwachten (voor elk wat wils)Voor herhaling vatbaar. (beste dat wij in Bulgarije bezochten)

Goed hotel
Chris
2014 - 2014
met oudere kinderen
12 augustus 2014
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
 

Het hotel is gelegen op een rustige plaats en op een verkeersvrije boulevard die dicht bij het strand licht. Veel toeristen gaan alleen in Sunny Beach rondlopen maar er zijn veel mooiere plaatsen om te bezoeken bv. safari in de bossen boven Sunny beach of het historische stadje Nessebar bezoeken of naar de modderbaden gaan in Aheloy en nog vele meer.... Het hotel heeft grote kamers maar een klein balkon; de mooiste kamers zijn in de D-blok
Het eten is redelijke maar ik raad jullie aan om verschillende restaurantjes te bezoeken die heel goed eten serveren en helemaal niet duur zijn ( voor 4 rond de 40 euro ). Wat het hotel betreft veel accomodaties : fitness, aquapark, voetbalplein, theater , kinderclub ... Mooi strand met bar en handdoeken. Ik hoop dat ik met deze recensie en leuke aanraders jullie wat bijbreng.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Evrika Beach Club**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Eerste keer en laatste keer. Misleid door scores
Johan
2014 augustus - 2014 augustus
met partner
9 augustus 2014
Ligging: 8
Service: 3
Eten: 4
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
3

Helaas laten misleiden door de hoge scores , jammer van m'n centen. Moest het hotel enkel uit de D blok bestaan zou het een goede score krijgen. Echter.... Het hotel bestaat ook uit een club gedeelte wat voorbijgestreefd is. Dit gedeelte trekt heel wat marginalen aan wegens prijs veel goedkoper voor die kamers. Vervolgens krijg je te maken met veel mensen zonder normen en waarden en dat merk je vooral in restaurant. Wij hebben met z'n allen stres gehad om gaan te eten.... Niet normaal dus. Ligging is wel ok! Zelfs vieze vliegen aan het eten. Volgend jaar terug een 5 sterren in Bulgarije of een 4 sterren elders. Ik geef dit hotel doordat het zo gemengd is een 3 sterren. Ook wordt de dresscode niet gerespecteerd in eetzaal. Ik noem het eetzaal met vooral zaal. Je wordt niet begeleid naar tafel en men is ook niet echt vriendelijk zoals dat in voorgaande hotels wel was. Kamers ook nt super

Een aanrader!
Jeflin
2013 augustus - 2013 augustus
met jonge kinderen
9 september 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

In augustus 10 dagen naar dit hotel geweest, hebben een supervakantie gehad, vriendelijk personeel, zijn heel los qua regels... dag van vertrek moet je tegen 12u uit je kamer zijn, je kan altijd een uur bij betalen... omdat we 's middags nog aan het zwembad wilden liggen vroegen we om een douchekamer te reserveren (gratis) maar die waren allemaal al bezet, geen probleem, kregen een 1 persoonskamer toegewezen waar we ons konden douchen en opfrissen. Animatie is goed, eten heel lekker, vooral het aziatisch restaurant, enige minpunten waren het handdoek leggen op de ligbedden aan het zwembad, tegen 8u was alles bijna volzet. Ook de glijbanen waren maar 4u op een dag open (van 10u-12u en 15u-17u) in het hoogseizoen is dat veel te weinig!
Maar anders zeker een aanrader!

'Is er een fitnessruimte?'
Imke vraagt:
24 juli 2013

Over 2 weken ga ik naar evrika beach.
Kan iemand mij wat vertellen over de fitnes?

Patrick antwoordt:
31 juli 2013

Hoi,ja er is een fitnesruimte,open om 8 uur maar meestal was het al open,goeie apparaten,cros,loopband 2x,fiets en div. Toestelen,gr

Chocoladesauste bij het ontbijt?
Patrick vraagt:
15 juni 2013

Kan iemand mijn vertellen of er chocoladepasta of vlokken bij het ontbijt is?

Gunter antwoordt:
11 juli 2013

chocoladepasta is er, vlokken niet .

Topper
David
2013 mei - 2013 juni
met jonge kinderen
10 juni 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

We zijn net terug van Evrika Beach en beleefden er een leuke tijd!! De familiekamers met slaapkamer apart zijn groot en degelijk, enkel het balkon valt wat klein uit maar voor de rest alles prima verzorgd!!!
De glijbanen en het waterpretpark vonden de jongens echt het einde!!! Voor 09u00 mogen er geen handdoeken gelegd worden aan het zwembad!!!een super iniatief vinden wij dat!!
Het eten is lekker maar niet super, maar ja, smaken verschillen.
Het hotel ligt aan een auto-vrije boulevard!!!
Een echte aanrader voor jong en oud!!!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Evrika Beach Club****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Evrika Beach Club****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-01 14:12:07
0.149 sec

*