Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Fethiye (en Calis) > Hotel Majesty Club Tuana*****

Hotel Majesty Club Tuana*****
196 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Majesty Club Tuana*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,4
Service8,6
Eten8,1
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Majesty Club Tuana***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
We zouden zo weer terug willen!
Hendrikx
2013 juni - 2013 juli
met oudere kinderen
25 juli 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij hebben 10 nachten (11 dagen) in Majesty Club Tuana overnacht.
Het waren nette kamers, die goed schoon werden gemaakt.
Er was een prachtige zee en meerdere zwembaden. In het hoofdzwembad werd elke dag een "poolgame" gehouden. Hiernaast werden er ook veel andere activiteiten georganiseerd. Deze waren ook aantrekkelijk voor tieners (14 t/m 20 jaar), dus dat was helemaal super! We hebben een geweldige tijd gehad met het entertainment team. Sahan, Zuby, Hilmi, Pink en Bahadir (moppie) we missen jullie!

Kusjes,
Evi (16) en Kim (14)

aanrader in de buurt van Fethye
2012 oktober - 2012 oktober
met partner
14 oktober 2012
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Voor de eerste keer in deze regio op vakantie gegaan. prima bevallen , minder druk als omgeving Antalya. prima hotel, goed eten , prachtige tuin, goede sport mogelijkheden. mix van Engelse, Russische en
Duitse gasten minder Nederlanders en Belgen.Experience team, Peter en Lien, doen leuke activiteietn voor de nederlandstalige gasten..aanrader.

Heerlijke tijd hier gehad.
Anja
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
19 juli 2012
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

wij vonden het een erg fijn hotel, geen last van de russen gehad, elke dag de kamers goed gepoets, heerlijk eten, een prachtig aangelegde tuin, iets om weer een keer terug tegaan!!

Géén aanrader !
Familie DB
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
17 juli 2012
Ligging: 7
Service: 4
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
4

Vorig jaar Majesty Tuana gedaan wat heel goed was meegevallen en dacht met een hotel uit dezelfde keten te boeken opnieuw dezelfde kwaliteit te hebben maar dit is serieus tegengevallen !
Ligging : deze is niet super maar dit wisten we op voorhand als je wat opzoekt op internet. Park zelf is wel heel ruim & leuk om te wandelen.
Eten : is OK maar wil je wat rustiger eten en je niet met de onbeschofte Russen te maken krijgen dan kan je best gaan eten na 20u00. Voordien is het een echte onbeschofte eetpartij !
Kamers : familiekamers zijn heel ruim en in het begin wel proper maar na een dag of 5 werd er maar half meer gepoetst, vuilbakjes niet leeggemaakt, handdoeken niet vervangen. Op het laatst hadden we nog 2 handdoekjes voor 4 personen!
Personeel : ongeveer 30% is vriendelijk en spreekt wat Engels.
Verschrikkelijk slecht management en alles is gericht op de Russen.
nooit meer !

Super gezellig hotel voor jong en oud !
Eric, Jolanda, Jeffrey en Davey
2012 april - 2012 mei
met oudere kinderen
6 mei 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Al weer voor de 5e keer geweest. Voelt als thuiskomen. Hartelijk ontvangen door zowel animatieteam als personeel in restaurant/bar. Pluspunten van dit hotel : zeer vriendelijk personeel, heel schoon, animatie voor jong en oud door animatieteam van hotel en Xperience , ruime familiekamers en nog veel meer. Overdag en 's avonds is er genoeg te doen.
We denken al aan een 6e keer !

wie weet hoe meestal het weer is in oktober
inge vraagt:
4 april 2012

weet iemand hoe het weer meestal is de hele maand oktober. de temperatuur en nog belangrijker, regent het vaak. kan het zijn dat er meerdere dagen slecht weer achter elkaar zijn.

paardrijden
Caro vraagt:
21 februari 2012

kan je in de buurt paardrijden?
ik ga eind april is het weer dan al goed daar?
groetjes

geweldig
jules en vrienden
2011 oktober - 2011 oktober
met vrienden
15 oktober 2011
Ligging: 6
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Heel goed hotel met een geweldig expirience team en een goed animatie team. Het is zeker een aanrader als je een bezige bij bent.Een dikke proficiat aan Maarten en Sonny van Expirience "what kinde of guys are them...eigenlijk...hahahaha
Hopen ze nog terug te zien.

voor herhaling vatbaar
2011 september - 2011 september
met jonge kinderen
19 september 2011
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

zyn net terug van majesty tuana kamers schoon service goed eten geweldig aanrader voor gezin met kinderen we zyn met onze kleidochter geweest ze heeft zich geen minuut verveeld heel schoon park wordt goed onderhouden loopt de hele dag iemand rond de toiletten schoon te houden petje af heb al anders meegemaakt animatie doet zyn best enige min punt je kont savonds niet even naar buiten wandelen want er is niks dan moet je naar fethye gaan al met al fyn resort

Kamertype?
Anja vraagt:
14 september 2011

Welk kamertype kun je het beste nemen? En welke niet?

harrie antwoordt:
8 juli 2011

net als in de meeste turkse badplaatsen is er een ruim aanbod aan wikeltjes, wel veel van hetzelfde maar dat is niet anders als in de rest van turkije.

Ruben antwoordt:
13 juli 2011

wij gaan dan ook, met mn zoon van 16 en zn broertje van 13. :)

Lees nog 1 antwoord

Geef hier uw beoordeling van Hotel Majesty Club Tuana*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Majesty Club Tuana*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-25 09:43:36
2.468 sec

*