Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Dalyan > Hotel Keskin***

Hotel Keskin***
92 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Keskin***

Algemene waardering8,4
Ligging8,3
Service8,4
Eten8,2
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit8,4
top hotel
Ro en Ro
29 juni 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij zijn eind mei geweest voor 2 weken dit was de 7e x
Het is een hotel waar alles klopt , het is voor ons of we weer thuiskomen.
Een keurig hotel voor de rustzoeker. zwembaden en tuin wordt zeer goed onderhouden .
Zelfs de reling van de balkons en de ligstoelen krijgen dagelijks een poetsbeurt.
Het eten is goed. Veel salades.
Gasten zijn voornamelijk Nederlanders en Engelsen.
Personeel is vriendelijk en doen hun uiterste best om het je naar de zin temaken zonder daarbij overdreven gedrag te vertonen.
Hotel heeft 3 zwembaden.
Kamers zijn altijd netjes en schoon,
Wekelijks kun je gratis met de boot van Keskin naar het strand,
De prijs kwaliteit van die hotel is goed in verhouding,
Hotel heeft een prettig ligging net buiten het stadje Dalyan
Het ligt aan de rivier met parallel daaraan een pad naar het stadje.

Kortom een top accommodatie!!

goed hotel, rustig gelegen aan rand Dalyan
M.P.J. Kok
14 november 2012
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Groot hotel maar het lijken er drie omdat het verdeeld is over drie fraaie zwembaden. Kamers zijn verschillend van grootte. We hadden eerst een kamer zonder warm water en later een kamer naast het filterhuis van het zwembad. De gratis airco overstemde gelukkig 's nachts het gebrom. Rond de zwembaden is het op badslippers gevaarlijkglad. Fraaie tuinen met honden en katten. Schoonmaak redelijk, maar wel elke dag schone handdoeken. Goed ontbijt, lekkere (nes)koffie!
Er loopt een fraai wandelpad van het hotel langs de rivier naar Dalyan (zaklamp mee!).

Geluiden uit de moskee
Miel vraagt:
20 oktober 2012

Graag willen wij weten of je in het hotel het oproep tot gebed (vanuit de moskee)kunt horen ?.

Ineke antwoordt:
27 oktober 2012

Ik weet het niet zeker maar ik denk wel dat je het hoort. Dat is namelijk de bedoeling van de oproep. Ik weet wel zeker dat je het luiden van de kerkklokken niet hoort.

r van vemde antwoordt:
15 juni 2013

het ligt er aan aan welke kant je kamer ligt
anders vraag je gewoon een andere kamer doen ze niet moeilijk over

gr

prima hotel voor de rustzoeker
ivo
9 augustus 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Een keurig hotel voor de rustzoeker. 3 zwembaden en goed onderhouden tuinen. Zelfs de reling van de balkons en de ligstoelen krijgen dagelijks een poetsbeurt. Het eten is goed. Veel en afwisselende salades, heerlijke vis, vlees is minder zoals vaak in Turkije. Geen animatie en muziek. Gasten zijn voornamelijk Nederlanders en vooral Britten die jammergenoeg nogal nadrukkelijk aanwezig kunnen. Dalyan is binnen 10 wandelminuten te bereiken en is nog tamelijk rustig en autentiek. Veel excursiemogelijkheden te boeken bij het hotel en aan de haven. Modderbaden, Hamam, snorkeltochten in de baaien, riviertochten naar het prachtige en rustige schilpaddenstrand, opgravingen Caunos enz.

Prima hotel met mooie tuin en zwembaden
Peter
29 mei 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Goed hotel met zeer vriendelijk personeel dat het iedereen naar de zin wil maken. Prettig gelegen buiten de drukte maar op loopafstand van het stadje Dalyan. Een goede keuken

Super
marion
19 mei 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

super leuk hotel. Vriendelijk personeel. Alles zag er keurig uit en werd ook goed bijgehouden. Wij zijn er van 5 mei t/m 16 mei geweest. Op dat moment was het niet zo heel druk. Eten was goed, ze kennen helaas geen warme groenten. De ligging is perfect. Niet te ver van het centrum. Wil je een doe vakantie dan is dit een hele goede basis.Met de bus kom je overal.

roken
jolanda vraagt:
14 mei 2012

mag er gerookt worden in hotel keskin?
en mag dit ook op de hotel kamer?

super
wilma van bijnen
16 april 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Een super hotel.Goed verzorgd en het eten is prima.
Genoeg variatie en keus voor iedereen.
Totaal geen klagen.We komen er al 6 jaar en gaan zeker weer een weekje.

golven
fam uit tiel vraagt:
23 november 2010

zijn er golven bij de zee en hoe zit t met de muggen in augustua

Nanny antwoordt:
11 december 2010

Praktisch geen golven in de zee omdat het een soort van "binnenzee"is. Muggen zijn volop aanwezig maar goed te bestrijden met Deet

is er een mogelijkheid om te vissen???
fam uit tiel vraagt:
23 november 2010

is er een mogelijkheid om te vissen met een bootje ofzo ????

Nanny antwoordt:
11 december 2010

Je kunt voor ongeveer 10 euro al een paar uur een bootje met kapitein huren er zijn volop vismogelijkheden in de rivier of in een van de baaitjes aan zee.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Keskin***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Keskin***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-18 20:29:56
0.094 sec

*