Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Titanic Beach Lara*****

Hotel Titanic Beach Lara*****
1069 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Titanic Beach Lara*****

Algemene waardering8,9
Ligging8,0
Service8,6
Eten8,6
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Titanic Beach Lara***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Kamers
Pragt vraagt:
4 augustus 2016

Zijn alle kamers gerenoveerd?

Gezellig hotel
Fam Bultiauw-Van de Walle
31 juli 2016
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Net terug van een heel leuke vakantie in Titanic,we hadden er heel veel over gehoord dus echt wel nieuwsgierig.Bij aankomst valt meteen de gezelligheid op van dit hotel,het lijkt wel een beetje thuiskomen.Het is geen nieuw hotel en dat zie je ook wel en het lijkt een beetje op zijn terugweg,de grandeur van vroeger is wat weg maar wat wij vooral onthouden is dat het er echt heel leuk is voor een weekje echt relaxen.Je moet wel al es aanschuiven in het "main restaurant" en de kamers zijn wel aan vernieuwing toe maar de zwembaden zijn fantastisch,en het eten wel lekker.Je voelt wel aan het personeel dat ze bang zijn met de toekomst om hun mooie land en op de vraag of we nog terug gaan naar Titanic? Volgend jaar niet maar met een grondige renovatie van de kamers en als de mensen die er werken weer wat meer op hun "gemak" zijn dan zeker wel.

Langst deze weg wil ik Titanic wel bedanken voor

Cabana
Nathalie vraagt:
7 juni 2016

Wat zijn de kosten om een cabana aan zee te huren?

jongeren
Janice vraagt:
3 juni 2016

Hallo, mijn vraag is of er ook veel jongeren verblijven in het resort. Ik ga dit jaar van 7 tot 20 juli op vakantie met mijn ouders en is misschien leuk om samen wat te doen?
Wat wordt er zoals georganiseerd voor onze leeftijd. (17 Jaar)

10 keer geweest, net terug, kwaliteit nu slecht
26 mei 2016
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
5

10 jaar geweest, altijd goed, nu nieuw management, kwaliteit is slecht.
Slechte service, eten 14 dage zelfde, drinken in restaurant zelf halen, doe moeite om je niet te zien, groot personeels tekort. Personeel klaagt ook.Volgestopt op laatste moment met Aanbiedingen aan Locale bevolking. Veel klachten van andere gasten die al jaren komen. Wij gaanniet meer. Van prima naar zeer middelmatige hotel.
Goed : personeel is niet gemotiveerd maar probeert toch best te doen, ligging is uitstekend als ook zwembad. Prima cabana's

titanic resort
j.v.suijlekom vraagt:
3 november 2015

weet iemand wat een cabanas kost op het strand

Reis april
Annick vraagt:
21 oktober 2015

Wij zouden in april naar dit hotel gaan
- is de snackbar aan het strand al open
- is er een ruime all-in ook qua sport
- welke zwembaden zijn verwarmd?
Merci!

Desire antwoordt:
26 maart 2016

T zwembad achterin is verwarmd

Wifi
Ilonka vraagt:
6 oktober 2015

Weet iemand of er in het hele hotel inclusief kamers en buiten bij de zwembaden WiFi is? Alvast bedankt voor de reactie

Astrid Barends antwoordt:
9 oktober 2015

Er is overal gratis wifi. Alleen op het strand is het bereik wat minder.

Ilonka antwoordt:
9 oktober 2015

Dank je wel voor je reactie.

Lees nog 2 antwoorden
Dranken
Wim vraagt:
5 oktober 2015

Wie kan mij vertellen welke gedistilleerde dranken inbegrapen zijn> Graag jullie reactie.

winter
ilse vraagt:
12 augustus 2015

Weet iemand of dit hotel met de periode van kerst en oud/nieuw leuk is? Organiseren ze bijv. een feest of iets dergelijks?

Alvast bedankt :)

Geef hier uw beoordeling van Hotel Titanic Beach Lara*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Titanic Beach Lara*****



Andere Hotels in Antalya / Lara / Kundu met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2016-09-27 00:22:16
0.754 sec

*