Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Titanic Beach Resort*****

Hotel Titanic Beach Resort*****
1063 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Titanic Beach Resort*****

Algemene waardering8,9
Ligging8,0
Service8,6
Eten8,6
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Titanic Beach Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Voor mij delphin diva première!!!!
Telnekes
2014 juli - 2014 juli
met jonge kinderen
26 juli 2014
Ligging: 9
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
8

4 jaar na delphin diva première geweest en na verhalen van vrienden over de titanic toch besloten om dit jaar na de titanic te gaan,
Mooi hotel en alles netjes schoon kamers zeker mooi.
Alleen onvriendelijke personeel, geen snelle bediening van drinken of de tafels afruimen met smerige vaat van de vorige eters , miniclub voor ons 7 jarige dochter was niet zo als in delphin ,nee voor ons volgend jaar gewoon weer delphin diva première

Wifi
Gina vraagt:
8 juli 2014

Ik was hier al 2x, waarvan de laatste maal 4 jaar geleden, maar kan het mij niet meer herinneren, werkt de Wifi daar goed? En moet je hiervoor nog steeds betalen?

Geweldig mooi hotel
2014 juni - 2014 juni
met vrienden
25 juni 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Ik ben net terug van 8 dagen Titanic.
Geweldige 8 dagen gehad.
Alles was top, goed eten vriendelijk personeel.
Er was 's avonds genoeg te doen, met leuke shows voor jong en oud.
Je hebt alleen een slechte wifi verbinding bij het zwembad.

a la cart
benny vraagt:
18 juni 2014

Hoi

Had een vraag? Zijn er ook a la cart restaurants waar je s middags kunt lunchen?

zwembaden
,,toby vraagt:
18 mei 2014

weet er iemand of de zwembaden verwarmd zijn zodat je er in april in kan zwemmen ?

benny antwoordt:
18 juni 2014

Weet iemand of er a la cart restaurants zijn waar je kan lunchen

Visum
Renata vraagt:
2 mei 2014

Klopt t dat als je online visum regelt €15 moet betalen en op vliegveld de kosten voor visum €25 zijn?

Claudia antwoordt:
2 mei 2014

Ja Renata dat klopt

linda antwoordt:
6 mei 2014

Dat klopt inderdaad.

Lees nog 1 antwoord
animatie
charlene vraagt:
12 april 2014

Hallo,
Enkele jaren geleden ben ik in juni naar dit hotel geweest... en dan vond ik de feestjes s'avonds echt super.
Weet er iemand of dit in september nog steeds zo is?
grtjs

Maria antwoordt:
13 april 2014

Ja hoor vanaf mei tot half oktober om de zoveel dagen een party white of seasin of cruiseparty

TiTANIC KAMERS
Jill vraagt:
6 februari 2014

hallo allemaal!
ik en mijn 2 zussen gaan in augustus naar dit prachtigh hotel.
maar hoe weten we nou welke kamer we krijgen. we weten allen dat we een kamer krijgen vanuit de zijkant naar zeezicht. er zijn zoveel kamers. dus wie kan ook AUB helpen????

vriendelijke groetjes jill jenny roxanne

Ingrid antwoordt:
10 februari 2014

Als zijkant zeezicht boekt krijg je dat,maar welke kamer dat weet je pas als je eraan komt. Zwembad zicht is de beste keuze.anderre kant zeer veel lawaai.

dennis antwoordt:
11 maart 2014

Kamers krijg je pas daar bij receptie wanneer in augustus gaan jullie wij gaan ook in augustus

is er binnen een rokersruimte?
Mimi vraagt:
6 januari 2014

Kan iemand me vertellen of er binnen een rokersruimte is? Hebben de voordeelkamers ook een balkon?

Ingrid antwoordt:
10 februari 2014

Opgepast met voordeel kamer,je kan in de kelder zitten.en die hebben geen balkon.

Maria antwoordt:
17 april 2014

Helaas binnen geen rokersruimte!

Top vakantie
Annette
2013 september - 2013 september
met partner
2 oktober 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Na 2 jaar weer terug voor de 5de keer( bijna vergeten hoe fijn het er is)
Erg leuk dat je dan als Vip wordt behandeld
Je krijgt vele extra,s.als Vip goed hotel prima prijskwaliteit verhouding nergens in de wereld krijg je voor deze prijs zon goed Hotel als in Turkije Vriendelijk personeel iedere dag een bord vol. gezellige gasten even op de lift wachten is niet erg. en vaak liep ik zelf om het eten er af te lopen van 8 hoog naar beneden

Geef hier uw beoordeling van Hotel Titanic Beach Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Titanic Beach Resort*****



Andere Hotels in Antalya / Lara / Kundu met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-30 06:59:52
0.568 sec
vakantie