Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Titanic Beach Resort*****

Hotel Titanic Beach Resort*****
1063 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Titanic Beach Resort*****

Algemene waardering8,9
Ligging8,0
Service8,6
Eten8,6
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Titanic Beach Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
animatie
charlene vraagt:
12 april 2014

Hallo,
Enkele jaren geleden ben ik in juni naar dit hotel geweest... en dan vond ik de feestjes s'avonds echt super.
Weet er iemand of dit in september nog steeds zo is?
grtjs

Maria antwoordt:
13 april 2014

Ja hoor vanaf mei tot half oktober om de zoveel dagen een party white of seasin of cruiseparty

TiTANIC KAMERS
Jill vraagt:
6 februari 2014

hallo allemaal!
ik en mijn 2 zussen gaan in augustus naar dit prachtigh hotel.
maar hoe weten we nou welke kamer we krijgen. we weten allen dat we een kamer krijgen vanuit de zijkant naar zeezicht. er zijn zoveel kamers. dus wie kan ook AUB helpen????

vriendelijke groetjes jill jenny roxanne

Ingrid antwoordt:
10 februari 2014

Als zijkant zeezicht boekt krijg je dat,maar welke kamer dat weet je pas als je eraan komt. Zwembad zicht is de beste keuze.anderre kant zeer veel lawaai.

dennis antwoordt:
11 maart 2014

Kamers krijg je pas daar bij receptie wanneer in augustus gaan jullie wij gaan ook in augustus

is er binnen een rokersruimte?
Mimi vraagt:
6 januari 2014

Kan iemand me vertellen of er binnen een rokersruimte is? Hebben de voordeelkamers ook een balkon?

Ingrid antwoordt:
10 februari 2014

Opgepast met voordeel kamer,je kan in de kelder zitten.en die hebben geen balkon.

Maria antwoordt:
17 april 2014

Helaas binnen geen rokersruimte!

Top vakantie
Annette
2013 september - 2013 september
met partner
2 oktober 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Na 2 jaar weer terug voor de 5de keer( bijna vergeten hoe fijn het er is)
Erg leuk dat je dan als Vip wordt behandeld
Je krijgt vele extra,s.als Vip goed hotel prima prijskwaliteit verhouding nergens in de wereld krijg je voor deze prijs zon goed Hotel als in Turkije Vriendelijk personeel iedere dag een bord vol. gezellige gasten even op de lift wachten is niet erg. en vaak liep ik zelf om het eten er af te lopen van 8 hoog naar beneden

Net terug - tophotel !
Jean
2013 augustus - 2013 september
met jonge kinderen
1 september 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Goede ligging, propere kamers, mooie verzorgde zwembaden en lekker gevarieerd eten

super al 3 keer geweest
peter
2012 - 2013
met partner
25 augustus 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Een van de betere hotels in antalya, alles goed, een minpunt is de wifi duur , en slecht , voor de rest geen enkel minpunt

GOED HOTEL
CAROLINE
2013 augustus - 2013 augustus
met jonge kinderen
24 augustus 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We zijn net terug van 8 dagen titanic beach resort. het hotel op zijn eigen is goed. pluspunten: goeie shows, veel plaats aan het zwembad,goed animatieteam, leuke glijbanen, kamers zijn verzorgd
minpunten:lang wachten aan de liften, eten weinig afwisseling, dessertenbuffet niet wauw
voor deze prijs zijn er inderdaad betere hotels, maar al bij al wel een leuke vakantie gehad

Titanic is zeker een aanrader !!!
Kurt
2013 juli - 2013 augustus
met partner
7 augustus 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
9

Ik ben juist thuis deze nacht geland van een super leuke vakantie in Titanic met mijn gezin.
Titanic Beach is een heel goed hotel , kamers zijn zeer ruim en weinig lawaai op de kamers een echt pluspunt.
De liften liggen alle 5 op dezelfde plaats dat is wel niet praktisch soms is er echt veel volk en zit de lift helemaal vol dat is iets minder maar ja.
Het eten is 1 van de beste hotels het is echt heel goed en veel keuze (we hebben al 11hotels in turkije gedaan).
De zwembaden zijn echt goed en proper en ook aan de grote kant. De bediening aan de bar is snel behalve de bar aan het theater die is wat trager (meer mensen gaan daar).
Het snack restaurant buiten naast de zee is echt TOP het is geen buffet maar je word bedient niet van de gewoonte maar het is heel goed.
Daardoor is al het eten heel warm en lekker.
Titanic is een heel goed hotel boek het zeker je zal gaan spijt hebben.

Vraagje
Kirichen vraagt:
26 juli 2013

Zijn er ook overdag bij het zwembad lekkere gepofte aardappelen verkrijgbaar?

Ingrid antwoordt:
29 juli 2013

Ja vanaf half 5

Maria antwoordt:
17 april 2014

was vroeger vlakbij het zwembad,nu stukje na het strand lopen maar de gepofte aardappels zijn er nog hoor!

lange broek
kurt vraagt:
29 juni 2013

dag moet je avonds als je gaat eten een lange broek aan doen of is een deftige geklede korte broek ook goed. En het eten smiddags aan het zwembad of strand wat is er zoal zijn er frietjes hamburgers pizza's durum en spaghetti

fam steenkamer antwoordt:
13 juli 2013

Korte broek mag alles wat je vraagt is er pasta,pizza,friet,enz wij vinden het erg goed

Geef hier uw beoordeling van Hotel Titanic Beach Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Titanic Beach Resort*****



Andere Hotels in Antalya / Lara / Kundu met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-23 18:57:11
0.411 sec
vakantie