Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Titanic Beach Resort*****

Hotel Titanic Beach Resort*****
1069 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Titanic Beach Resort*****

Algemene waardering8,9
Ligging8,0
Service8,6
Eten8,6
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Titanic Beach Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
winter
ilse vraagt:
12 augustus 2015

Weet iemand of dit hotel met de periode van kerst en oud/nieuw leuk is? Organiseren ze bijv. een feest of iets dergelijks?

Alvast bedankt :)

TOP!
alyssa
16 juli 2015
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Algemene waardering
10

Net terug van een 10 daagse Titanic Beach Hotel! Wat heb ik genoten en wat vloog de tijd snel! Het is een erg luxe hotel! Je geniet elke dag weer van het eten! Geen koud eten geen lange rijen.. genoeg keus.. ik kan niks slechts zeggen! Je word daar als een koning behandeld! Vragen over het hotel? Ik beantword ze graag voor je! :) (zover het lukt)

Kamer vraagje
Deborrtje vraagt:
6 juli 2015

Wij willen graag weer naar de Titanic, dat zou dan de 9e keer worden. Vorig jaar ook geweest met een kind, toen hadden we een hotelkamer met campingbedje erop.
Nu hebben we inmiddels 2 kinderen en vragen wij ons af wat we moeten boeken?
Hoe zien de kamers in het bijgebouw eruit? (eventueel foto's? en anders een omschrijving?) zouden jullie dit adviseren of met zn 4en op een hotelkamer?

heeeel erg bedankt alvast!!!

Vraag
alyssa vraagt:
8 juni 2015

Hebben ze in het hotel baklava? en Turkse pizza/pide?

ypne antwoordt:
12 juni 2015

Nou en of ze dat hebben

Ingeborg Knoops antwoordt:
17 juni 2015

Het is een geweldig hotel!
Boek dit hotel nu maar, Alyssa, je krijgt er geen spijt van!

Lees nog 2 antwoorden
Gasten in hotel
Familie Noé vraagt:
24 april 2015

Beste,
wij hebben slechte ervaring met Russen in Turkse 5* hotels.
Hoe zit het in de Titanic??

Annette in't Hout antwoordt:
8 juni 2015

weinig russen ze zijn er wel maar niet veel

Voor mij delphin diva première!!!!
Telnekes
26 juli 2014
Ligging: 9
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
8

4 jaar na delphin diva première geweest en na verhalen van vrienden over de titanic toch besloten om dit jaar na de titanic te gaan,
Mooi hotel en alles netjes schoon kamers zeker mooi.
Alleen onvriendelijke personeel, geen snelle bediening van drinken of de tafels afruimen met smerige vaat van de vorige eters , miniclub voor ons 7 jarige dochter was niet zo als in delphin ,nee voor ons volgend jaar gewoon weer delphin diva première

Wifi
Gina vraagt:
8 juli 2014

Ik was hier al 2x, waarvan de laatste maal 4 jaar geleden, maar kan het mij niet meer herinneren, werkt de Wifi daar goed? En moet je hiervoor nog steeds betalen?

Geweldig mooi hotel
25 juni 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Ik ben net terug van 8 dagen Titanic.
Geweldige 8 dagen gehad.
Alles was top, goed eten vriendelijk personeel.
Er was 's avonds genoeg te doen, met leuke shows voor jong en oud.
Je hebt alleen een slechte wifi verbinding bij het zwembad.

a la cart
benny vraagt:
17 juni 2014

Hoi

Had een vraag? Zijn er ook a la cart restaurants waar je s middags kunt lunchen?

zwembaden
,,toby vraagt:
18 mei 2014

weet er iemand of de zwembaden verwarmd zijn zodat je er in april in kan zwemmen ?

benny antwoordt:
17 juni 2014

Weet iemand of er a la cart restaurants zijn waar je kan lunchen

Geef hier uw beoordeling van Hotel Titanic Beach Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Titanic Beach Resort*****



Andere Hotels in Antalya / Lara / Kundu met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-09-04 16:29:30
0.757 sec

*