Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Tenerife > Costa Adeje > Hotel Jacaranda****

Hotel Jacaranda****
363 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Jacaranda****

Algemene waardering8,2
Ligging8,1
Service8,2
Eten7,9
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid8,3
Prijs/kwaliteit8,2
Nooit meer, massahotel
Reiziger
2013 oktober - 2013 oktober
met oudere kinderen
27 oktober 2013
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
4

Wij zijn 8 dagen geweest in oktober 2013. Zeer groot hotel waar je verdwaald. Voor mensen die slechter ter been zijn zeer af te raden. Avondeten in 2 sessies vanwege drukte, enorme eetzaal. Zwembad grotendeels in schaduw door grote gebouw. Volwassen-zwembad niet verwarmd. Allemaal rotzooi op bodem en mensen met oorontsteking. In bed mini kleine zwarte beestjes. Gehorig gebouw. Animatie onder de maat. Vergane glorie, maximaal 3 sterren waard. Wij gaan nooit meer! Onbegrijpelijk de hoge waardering hier. Voor dit geld kan je een beter hotel boeken. Je moet overal voor bijbetalen, kluisje, internet etc. Van de drankkaart is slechts 10% van de all-inclusive-module. Ijsjes niet te eten. Het enige wat voor een massahotel goed was, was het avondeten.

Goed hotel
Miranda
2013 juli - 2013 juli
met oudere kinderen
23 juli 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Terug van 10 dagen vakantie in Jacaranda kunnen we tot de conclusie komen dat het een fijn hotel is. De ligging is perfect, wij hadden een kamer aan de voorkant van het hotel en hebben geen geluidsoverlast gehad. Ook geen last gehad van aangrenzende kamers. Kamer was ruim en netjes. Genoeg bedjes aan het zwembad (vooral bij het zwembad op de 5e verdieping). Er was ook voldoende variatie in het eten. All-in formule was voor ons voldoende wat drank betreft. Kortom we hebben genoten van een leuke vakantie in dit hotel.

kinderen 15 jaar nederlands
frank hermans vraagt:
22 juli 2013

hallo
wij gaan van 18 augustus tot 28 augustus
naar dit hotel kan er ons iemand wat tips geven
zijn nederlands talige animators in dit hotel

Jelis antwoordt:
25 juli 2013

Hoi Frank,
verleden jaar zijn wij daar ook geweest, en gaan dit jaar ook weer!
Er zijn geen Nederlandstalige animators in het hotel maar alles is goed duidelijk en spreekt voor zich! hebben er verleden jaar een super vakantie gehad en daarom dit jaar nog maar eens proberen!

dirk antwoordt:
10 augustus 2013

Wij gaan van 16 tot 23 augustus , hopen er nog limburgers te ontmoeten

zijn er nog nederlandstalige kinderen aawezig
christiaens stephan vraagt:
29 juni 2013

zijn er nog begen of nederlanders die op 1 juli naar jacaranda gaan met kinderen rond 10jaar , wij hebben een zoontje van 10

Gaat het hotel door de jaren heen achteruit?
G.Schellevis vraagt:
24 februari 2013

Als wij afgaan op de recenties dan zie je de waardering van het hotel door de jaren heen afnemen. Kan iemand mij vertellen of het gemiddelde cijfer daarom voor dit hotel nog wel klopt?

Wij zijn van plan te boeken naar Hotel Jacaranda
G.Schellevis vraagt:
24 februari 2013

Standaard staat de site op een kamertype 3S (voordelig). Kan iemand mij vertellen of dit de kamers aan de straatkant zijn (gehorig). Tevens zou ik graag willen weten of een extra bed op de kamer een volwaardig bed is of een gammele vertoning. Ik wil namelijk dat mijn dochter van 16 ook goed kan slapen. We gaan van eind mei tot 10 juni kan iemand mij vertellen of het er dan enorm druk is?

Goed hotel.
Marijke
2012 december - 2012 december
met partner
17 december 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 5
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Het is een groot hotel in het begin een doolhof.De zwembaden zijn goed en er zijn voldoende stoelen.Eten was ook goed, ruime eetzaal(avond 2 diner tijden)Naar het strand was te doen (trappen of heuvel af)maar dan nog terug!! Service en schoonmaak goed.Alleen het meubilair in de ruime kamer is sterk verouderd.AI staat op een Speciale kaart wat wel en niet te halen is.Keuze uit 3 soorten cocktails,paar soorten koffie,goedkopere soorten sterke drank. Cappuccino/slagroom bv. bijbetalen € 1,00 dus niet alles is AI. Strandlakens tegen borg van € 10.00 kan je regelmatig wisselen voor schone.

topper
2012 augustus - 2012 augustus
met oudere kinderen
1 september 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Super vakantie gehad mooie kamer goede airco.Heerlijk eten goede bediening vrolijke animatie.Leuke dingen doen vriendelijk personeel goede reisleiding.Alle kritiek is onterecht heb het geweldig gehad ga zeker terug. Bedankt allemaal een heerlijke vakantie gehad.Probeer het zelf alleen geen biefstuk elke dag maar dat eet ik thuis ook niet elke dag.

Kamers
Britt vraagt:
1 september 2012

Wij zijn met 2 volwassen en 2 kinderen van 14 en 16 jaar, wat is dan de beste kamer? Een familiekamer of superiorkamer, zijn het 4 volwaardige bedden of opklapbedden,en zijn het twee kamers of lig je met zijn allen in een kamer?

super!
Job van Rookhuizen
2012 juli - 2012 juli
met een groep
27 juli 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

hotel jacaranda is echt een super leuk hotel met perfecte ligging en perfect eten en perfecte kamers en ga zo nog maar even door.
het eten is zeer gevarieerd en in 5 minuten ben je op het strand.
op weg naar het strand kom je langs 10-tallen winkeltjes waar ze van alles verkopen.
zeker een aanrader!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Jacaranda****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Jacaranda****



Andere Hotels in Costa Adeje met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-21 18:41:26
0.16 sec

*