Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Kreta > Rethymnon (Platanes) > Hotel Minos***

Hotel Minos***
109 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Minos***

Algemene waardering8,1
Ligging7,7
Service8,4
Eten8,2
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid7,2
Prijs/kwaliteit8,0
Fantastisch Hotel
Wolffenbuttel
2012 juni - 2012 juni
met partner
3 juli 2012
Ligging: 10
Service: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Fantastich hotel. Naar Kreta altijd Hotel Minos! Begrijp de negatieve reacties helemaal niet.Wij zijn positief op vakantie gegaan.

Absoluut een aanrader!
Laura
2012 mei - 2012 mei
alleenreizend
21 mei 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Net terug van een klein weekje op Kreta, hotel Minos. Ik heb een prima verblijf gehad. Hulpvaardige mensen, ondanks dat ik alleen was heb ik me geen moment alleen gevoeld.
In het hele hotel is Free wifi beschikbaar met een uitstekende verbinding op de kamers en de algemene ruimtes en het zwembad.
Het eten is s avonds in buffetvorm. Altijd vis en vlees. Totaal zo'n twaalf warme gerechten (frietjes, pasta, warme groentes, etc.) daarnaast ook een saladebar, soep en toetjesbuffet. Aardig personeel, spreken allemaal goed Engels.
Afstand naar strand en boulevard is slechts een minuut lopen. Supermarkt (spar) tegenover hotel. Naar oude centrum is ongeveer 20 tot 30 minuten wandelen langs de boulevard.

eten
huguette vraagt:
29 april 2012

is er bij het avond eten iedere dag kuese uit vis en vlees

top hotel
Natasja
2011 augustus - 2011 september
met partner
17 september 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

wij waren hier 2 weken en het was echt top!!
schone kamers, 2 zwembaden waar altijd wel plek was, 1 minuut lopen en je was op het strand, vriendelijk personeel, ontbijt werd goed aangevuld en ruime keuze!!

net hotel, dicht bij het strand
Marieke
2011 - 2011
met partner
26 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prima hotel:netjes en het personeel is hulpvaardig.Schone kamer,bedden aan harde kant.Het buffet wordt goed schoongehouden en bijgevuld.Rethymnon is een leuke plaats, vooral als je vanaf de boulevard doorloopt naar de oude haven en het oude centrum. Met alle winkels, straatjes vol restaurants en cafes erg gezellig. Tip als je auto huurt:kourna lake per waterfiets

heerlijk hotel met vriendelijk personeel
W.S.
2011 juni - 2011 juli
met een groep
17 augustus 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Meerdere malen hebben wij Minos bezocht. Hiervoor hebben wij ook enkele andere hotels in Rethymnon bezocht. Minos heeft m.i. de beste prijs/kwaliteit verhouding. Attent personeel, goed zwembad, goed eten (halfpension), prima entertainment. Altijd een erg welkom gevoel gehad. Ik lees enkele opmerkingen over de airco, deze werkt wél het gehele jaar, echter niet wanneer de balkondeur geopend is (geweest). De airco moet dan opnieuw worden aangezet. Volgend jaar zonder twijfel weer Minos!

Een fijn verblijf
Anka & Mark
2011 juli - 2011 augustus
met partner
2 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn net terug van 11 dagen Kreta. Minos is een schoon en net hotel. Het heeft voor een klein zwembad en achter een groter zwembad. Toen wij er waren was er altijd wel een ligplekje, maar het verschilt per dag. Ontbijt heeft best veel keus maar niet alles is even lekker. Elke dag hadden we schone handdoeken en beddengoed. wat wij het grootste nadeel vonden was onze 'airco'. we zaten aan de zonzijde en het was 's avonds en 'snachts veel te warm. ondanks dat de 'airco' aan stond. Naar het strand of de boulevard is 1 minuutje lopen en ook de moeite waard. Op het strand zijn wel hier en daar kiezels en keien. 2 stoelen en een parasol kost ong 6 a 7 euro. Ook wij zijn naar het restaurant Paggliacco geweest en dat is zeker een echte aanrader! Heerlijk eten en een goede bediening! Ook helemaal verderop bij het fort bovenin zit een mooi restaurantje. Wij hebben een positieve ervaring gehad.

Zeer goed hotel
Roy en Dorian
2010 - 2010
met partner
16 augustus 2010
 

Wij hebben twee weken in Hotel Minos overnacht. Zeer goed en schoon hotel.
Wij hadden een superieur kamer geboekt. De kamer was klein, maar van alle gemakken voorzien. Op de site staat dat er alleen airco is van 16.00 uur tot 08.00 uur. Wij hadden de hele dag airco! Ontbijt was uitgebreid. Elke dag genoeg soorten broodjes, vers fruit en beleg. Van het zwembad hebben wij minimaal gebruik gemaakt. De keren dat we aan het zwembad lagen, haalde housekeeping na 10.00 uur de handdoeken die op de lege bedjes lagen weg. Erg goed, want zo hadden andere gasten die op een bedje wachten, plek. Voor het strand hoef je maar 25m te lopen en je komt bij een mooi, lang zandstrand. Twee bedjes met parasol voor €7,00. Aanrader. Waar je zeker een keer moet gaan eten is de Italiaan Pagliaccio! Je komt het vanzelf tegen als je naar het centrum loopt. Super personeel en eten! Wij komen zeker nog eens terug.

Nooit meer!
Gaby
2010 juli - 2010 augustus
met oudere kinderen
3 augustus 2010
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
6

Kamer oké, m.u.v. douche waar je rare kapriolen uit moet halen en de temperatuur van het water nauwelijks te regelen valt. Airco maakt veel lawaai en een irritante lichtflits van de brandmelder.Onvriendelijk personeel. Koffie bij het ontbijt is net slootwater!Koop verse jus bij supermarkt en neem deze mee voor bij het ontbijt.Het vlees/vis vaak aan de droge kant. Variatie van het eten is voldoende. Prijzen van de drankjes zijn abnormaal hoog. gelukkig is de supermarkt op de hoek.zwembad klein met allerlei bedjes achter elkaar die 's morgens in alle vroegte al gereserveerd zijn. hoewel veel gasten zich hierover hebben beklaagd doet men er niets aan. Op de dag van vertrek een giga kakkerlak op de gang achter de receptie. Geen 4 sterren waard in elk geval.aan het strand bedjes huren kost 7 euro per dag voor 2 bedjes met parasol.Het lekkerste ijs ooit bij Vienna a.d. boulevard gegeten!!!

Goed hotel .
j doelman
met oudere kinderen
26 juli 2010
Ligging: 9
Service: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Mijn algehele indruk is dat het een goed hotel is op alle fronten. Ik heb echter geen ervaring met het avondeten. Een minpuntje kan ik maar aangeven en dat is het balkon van de driepersoonskamer 608 (veel te klein) drie stoeltjes en een tafeltje en het balkon is helemaal vol. Dit was overigens het kleinste balkon van het hotel. Toch geef ik het hotel ruim een 8.

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Minos***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-01 11:48:17
0.246 sec
vakantie