Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Golden Taurus Park***
170 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Golden Taurus Park***

Algemene waardering8,6
Ligging8,5
Service8,6
Eten8,2
Kamers8,3
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,8

Heeft u Golden Taurus Park*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Golden Taurus Park*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

top hotel
2013 juli - 2013 juli
met jonge kinderen
31 juli 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad. Ben al vaak in spanje geweest maar dit hotel is nog het beste wat ik heb mee gemaakt.De kamers zijn prima en schoon.Het eten is erg goed en dat je soms 5 minuten moet wachten dat is omdat je een tafel krijgt aan gewezen en soms veel mensen tegelijkertijd komen. De animatie is top voor de kleintjes en de ouderen er is zelfs een mini zoo. Dit hotel is echt een aanrader!

geweldig hotel met veel faciliteiten
Jaco en Elly
2013 juni - 2013 juni
met partner
19 juni 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Onze ervaring: met Golden Taurus Park Resort
Hoewel het een groot hotel is, loopt alles op rolletjes. (We hebben het weleens anders meegemaakt)
De kamers worden keurig schoongemaakt elke dag.
In het restaurant kan het soms druk zijn als alle gasten tegelijk aan tafel willen. Is elke dag rond een bepaalde tijd. Eerder of later gaan eten is een optie. Voldoende aanbod, alles wordt steeds vers aangevuld. Veel keuze en live cooking, 3X per dag
Je wordt door de chef José persoonlijk naar een gereedgemaakte tafel begeleid.
Het personeel is bijzonder vriendelijk, en als je iets vraagt, alles kan of wordt geregeld. SUPER!!!!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

All inclusieve
nelissen-claesen vraagt:
30 december 2012

Willen graag in de zomer van 2013 naar dit hotel op vakantie gaan met de all inclusieve formule. iemand ervaring hiermee en zijn er dingen waar we moeten op letten die niet inbegrepen zijn ? Ik hoor het graag van jullie.

shotterke antwoordt:
28 maart 2013

Er staat duidelijk aangegeven wat er bij all inclusive is toegestaan, frisdank en spaans bier, cocktails van de dag zijn ook inbegrepen en bepaalde soorten ijs

Is er veel animatie voor jong en oud?
isabelle vraagt:
27 december 2012

Ik zou graag willen weten wat soort animatie men kan vinden in dit hotel? Is er animatie voor jong en oud? Is er ook s'avonds iets te doen?
We zouden graag volgend jaar in augustus gaan met een kind van 7 jaar. Bij het lezen van alle commentaren lijkt het mij een tof hotel.

jip antwoordt:
29 december 2012

beste animatie van costa brave ook savonds mooie shows. snel wezen , want hotel zit vlug vol

diana antwoordt:
16 maart 2013

Beste isabelle

wij zijn er in mei 2011 geweest, we hebben het geweldig naar ons zin gehad. Maar denk ook dat dat per animatie team verschillend is.

Lees nog 2 antwoorden
fantastisch familiehotel
Willy
2012 augustus - 2012 augustus
met oudere kinderen
7 november 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

We komen al 7 jaar naar dit hotel en de prijs/service/kwaliteit is nog steeds goed.
sinds dit jaar ****
zeer vriendelijk personeel, lekker eten. Diverse vakantiegasten zien we elk jaar weer terug.Ook het animatieteam elk jaar perfekt zowel voor klein als voor groot
al met al, voor ons een perfekte vakantie.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Golden Taurus Park*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Echte aanrader.Tophotel
William
2012 augustus - 2012 augustus
met jonge kinderen
1 september 2012
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

We zijn net terug van Golden Taurus Park in Pineda de Mar. We hebben echt een topvakantie gehad. Het personeel was heel behulpzaam en zeer vriendelijk en het eten was echt geweldig, net zoals de zwembaden en de animatie.Kamers waren proper.We komen zeker nog terug.

toffe vakantie
carine
2012 juli - 2012 juli
met partner
2 augustus 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

net terug van weekje vakantie in golden taurus park
deze was de tweede keer goed animatie team zeer vriendelijk zowel voor oud als jong ,zeer vriendelijk personeel ook de manager van het restaurant jose ,zeer probere kamers ,goed eten en variatie,frigo en safe op de kamer mits betaling voor de safe, keren zekers nog terug naar dat hotel

wedstrijdtickets voor fc barcelona
Jurgen vraagt:
16 juli 2012

Is er ook een mogelijkheid om via het hotel aan kaartjes voor barcelona te komen.
Ik ga in september naar dit hotel ,maar wou graag ook wedstrijd zien

J. Verstrenge antwoordt:
8 september 2012

Elk weekend worden wedstrijden aangeboden à 120€ veel plezier Jeffrey vanuit Golden Taurus Hotel Pineda de Mar

super hotel
pierre de jager
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
11 juli 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

zijn net thuis super vakantie gehad
kindvriendelijk hotel
personeeel zeer vriendelijk
eten uitmuntend veel uitzoek en variatie
we hadden familie kamer geen last van lawaai

gehorige kamers
frank vraagt:
16 juni 2012

hoi,
weet iemand of de kamers gehorig zijn?
wij willen nl met ons zoontje naar daar gaan maar hij slaapt niet echt vast, dus had ik graag geweten of je de buren kon horen vanuit de kamer
alvast bedankt

Riatoo antwoordt:
16 juni 2012

Hallo Frank, de kamers zijn wel gehorig, wij hoorden de buren snurken. Probeer de bovenste verdieping te boeken want als met schuift met spullen hoor je dat heel goed vanwege de tegels op de vloer.

AW & VS antwoordt:
18 juli 2012

Over het algemeen niet zozeer horige kamers. Enkel het verschuiven van bedden/stoelen/enzovoort hoor je wel bij de bovenverdieping. Over het algemeen erg weinig last van lawaai!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Golden Taurus Park***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Golden Taurus Park***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-22 05:07:03
0.231 sec

*