Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük > Hotel Marti Myra Holiday Village*****

Hotel Marti Myra Holiday Village*****
235 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Marti Myra Holiday Village*****

Algemene waardering8,9
Ligging8,8
Service8,6
Eten8,7
Kamers7,7
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,7

Heeft u Marti Myra Holiday Village***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Marti Myra Holiday Village***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

amazing.........
2012 mei - 2012 mei
met vrienden
16 juli 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
9

eerste maal in dit hotel maar gewoon super hotel kende animatie team van vorig hotel dus alles was super ik keer terug in september zeker weten en zal weer fun hebben zoals altijd ....thank you marti myra i love you all .......

Nog steeds een superhotel!
Jolien Laenen
2012 mei - 2012 mei
met partner
16 mei 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Ongeveer 15 jaar geleden ging ik als kind naar dit hotel en droomde vaak om nog eens terug te gaan.
Vorige week was het zover en ik zou direct terug willen...
Niks slecht te melden over dit hotel: grote kamer met badkamer die alle luxe heeft, zeer goed onderhouden zwembaden en domein, groot buffet zowel ontbijt, middag- en avondmaal, voor de actievelingen veel animatie, prima service (het is niet omdat je op vakantie bent dat je geen manieren moet hebben en vriendelijk kunt zijn tegen het personeel, het loont). Er zijn veel russen en dit was onze grootste vrees op voorhand maar laat hen gerust en je hebt er zelf geen last van!
Dit hotel is zeker de moeite, ook met kinderen.

dit is gewoon een SUPER CLUB
2011 mei - 2011 juni
met partner
13 juli 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

het is reeds voor de achtste maal na elkaar dat ik in deze mooie CLUB kom en het valt steeds beter en beter mee. Zeker nu dat de kamers helemaal vernieuwd worden. het is een aanrader en vooral dat er nu veel minder russen erop af komen.

Fantastisch hotel
Samyn
met partner
18 juli 2010
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij hebben een super vakantie gehad. Het domein van het hotel is supermooi, mooie onderhouden tuinen en veel palmbomen en bananenbomen. Het zwembad is zeer mooi, groot en goed onderhouden. Marti Myra heeft een super animatieteam, die hun naam zeker en vast waardig is! Je kunt er tal van sporten beoefenen: waterpolo, aquagym, step aerobic, zotte poolgame,...
Het eten is lekker, zeer groot aanbod en elke dat gevarieerd. Gezellige tafeltjes om aan te eten buiten.
De kamers zijn wat verouderd, maar elke dag goed gepoetst, verse handdoeken, lakens, schampoo, ...

Zeker voor herhaling vatbaar.

2de maar GEEN 3de keer !!!
Chantal
met partner
31 mei 2010
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Zojuist terug van 10 dagen Marti Myra; 3 jaar geleden ook al ginder geweest en toen heel tevreden. Dit jaar zeer sterk verouderde en slecht onderhouden kamer; nooit deftig gepoetst tijdens ons verblijf en zelfs 3 x gewoonweg niet op de kamer geweest; bijgevolg geen verse handdoeken ! Wel nog steeds prachtig onderhouden domein. Het eten is zeer lekker, veel variatie maar zeer spijtig dat ALLES steeds koud is ! De service laat zeker te wensen over. Absoluut geen 5* meer waardig. Wij gaan altijd naar Marti La Perla 4* en krijgen ginder prima service en zeer propere kamers.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Marti Myra Holiday Village***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Super
fam van Nuland
met jonge kinderen
17 maart 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

We zijn met de familie geweest, en een jaar later met ons eigen gezinnetje. Mei 2008 en mei 2009. Helemaal goed, niets te klagen. Echt vakantie.
Super leuk animatieteam.
wij zijn daar echt verwend !!!
Gaan zeker nog eens terug.

"Dit nooit meer"
met partner
5 oktober 2009
Ligging: 6
Service: 4
Eten: 3
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
8

90percent bestaat uit russen.Kamer is in onze periode geen 1 keer gepoetst.Dagen dat we gewoon geen handdoeken hadden,geen lakens op het bed,airco en haardroger stuk dit heeft 3dagen geduurd.Het eten was koud.
Het domein is wel prachtig.Veel personeel maar weinig werkers.WE gaan al 8jaar naar turkijen dit was wel het slechtste hotel ooit,tenzij je een russisch pas had dan was je er koning.Mvg Renata

Geen 5 sterren waard
Marina
met oudere kinderen
3 september 2009
Ligging: 6
Service: 2
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

75 % van de hotelgasten waren Russen, geen probleem.Hotelpersoneel kan enkel Russisch en Turks, één enkele amper een beetje Engels.Niet enkel in het restaurant en de bar, maar ook aan de receptie en de animatoren.Het personeel aan de watersporten probeert uit alles geld te slagen.Ze zijn niet bereid je te helpen als je geen Russisch of Turks spreekt.Kwaliteit van het eten is goed, maar heel weinig variatie.'s Middags en 's avonds altijd hetzelfde buffet.Om in de à la carte restaurants te eten, moet je elke keer 4 euro per persoon bijbetalen.Dit is toch een all inclusive.Hotelkamer is ruim en goed onderhouden.Badkamer is echt aan renovatie toe.Animatie is zeer pover.Er is enkel animatie voorzien voor de kleintjes (mini-club).Voor de jongeren is er totaal niets voorzien.Wij hebben reeds heel wat all inclusive hotels in verschillende landen bezocht, dit was toch wel het minst goede.

mooi hotel
fam.van gestel
met jonge kinderen
16 augustus 2009
Ligging: 5
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
9

Wij zijn 2 weken in marti myra geweest prima hotel,mooie zwembaden mooie tuinen,eten is goed.
Geen gedoe met handoekken leggen smorgens aan het zwembad.
Het strand is niet ideaal ivm stenen de zee zelf is heerlijk mooi helder.
Buiten het hotel is weinig te beleven het centrum is wel op loopafstand maar enkel een paar winkeltjes.
De winkeltjes bij het hotel zijn peper duur.
De animatie is goed zeker voor kinderen er is iedere dag genoeg te doen en ook echt leuk.
En de russen tja er zijn er veel maar ook wel andere nationaliteiten en het personeel vind het geweldig dat je uit nederland komt.
Iedere avond is er ook genoeg te doen leuke shows(die ze inhuren)en ook door het animatie team verzorgt.
Aan de poolbar werkt yilmaz dat is een van de leukste barmannen.En van het animatie team georgio.

top hotel
Mirella
met jonge kinderen
10 augustus 2009
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Zijn in veel hotels geweest en erg kieskeurig maar dit is een hotel met een super prijs-kwaliteit verhouding. We zijn vorig jaar onderandere in het Rixos Tekirova en Amara Wing (waar we zijn vertrokken na twee dagen) en verschillende Riu hotels (oa palace) geweest maar qua prijs kwaliteit is dit veruit een toppertje.

Het eten vinden wij wat minder, maar verwende eters als we zijn vinden we dat in geen enkel all inclusive hotel erg lekker. Je kunt nou eenmaal niet lekker koken voor honderden mensen.

Kinderen hebben leuke andere Nederlandse kinderen ontmoet en alle verhalen over russen, wij hebben er geen last van gehad. Ze scheppen idd veel eten op maar eten het over het algemeen wel op en daar gaat het toch om.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Marti Myra Holiday Village*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Marti Myra Holiday Village*****

Het weer vandaag in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük:

min: 16 °C

max: 31 °C

Wind: Z-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Marti Myra Holiday Village*****



Andere Hotels in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-02 02:17:46
0.625 sec

*