Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Mallorca > Calas de Mallorca > Aparthotel Club Cala Romani***

Aparthotel Club Cala Romani***
192 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Aparthotel Club Cala Romani***

Algemene waardering7,2
Ligging7,2
Service6,9
Eten6,5
Kamers6,2
Kindvriendelijkheid7,9
Prijs/kwaliteit7,2

Heeft u Club Cala Romani*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Niets voor ons
Gilles en amy
2012 september - 2012 september
met jonge kinderen
13 oktober 2012
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 4
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
5

Dringend aan verniewing toe!
Eten niet lekker. 3 dagen op de pot gezeten + overgeven.
Veel te ver van palma. Uur met de bus als je geluk hebt dat je aan geen 5 andere hotels moet stoppen,Want dan is het al vlug en uur en half.Op 2 min wandelen heb je wel een klein winkelcentrum maar op een uur ben je daar ook rond.er is ook niets om te wandelen,geen zeedijk of mooie wandelweg. 600meter van strand? Ja ok zeg wel niet welke steile hellingen je op en af moet.Met kinderwagen niet te doen! Op strand 8euro om een stoel te huren vor 1 dag zonder parasol want dat was nog extra betalen. Schandalig vind ik dat. Ons zien ze daar zeker niet meer terug.

Proper en groot hotel
sarah
2012 juni - 2012 juni
met jonge kinderen
20 juni 2012
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij zijn van 10-17 juni 2012 hier geweest en het was een leuke vakantie.
Hotel is groot en mooi,ze kuisen de kamer elke dag alsook het hotel.
Het strand ligt 600m ver, mss te ver om elke dag te doen maar het loont wel de moeite. Mooi strand en de zee is prachtig. Je moet wel betalen voor de stoelen, maar dat valt mee.
Het eten was lekker, afwisselend.
De kamers zijn niet zo groot en simpel, maar ze waren proper en dat is het belangrijkste.
De animatie in het hotel is goed, elke dag voorzien ze wel iets voor jong en oud.
Ik zou zeker terug naar Mallorca gaan, maar dichter bij Palma dan. In de buurt van het hotel is een shoppingcenter met verschillende winkels en daar kan je vanalles vinden. Zeker de markten doen, deze liggen wel 20 min van het hotel ofwel 40 minuten, maar het was de moeite!

graag wat info
fam billiet vraagt:
25 augustus 2011

Wij vertrekken binnen paar weken naar Cala Romani.
is er een handdoekenservice?
wat is de prijs voor een safe?
zijn er plaatselijke kantoren voor excursies?
bedankt voor je antwoordje !!

janssen antwoordt:
1 september 2011

Er zijn elke dag handdoeken op de kamer, voor de ligstoelen moet je zelf handdoeken meebrengen. Een kluis kost ongeveer 15 euro voor een week. Je kan plaatselijk makkelijk excursies boeken. Er is geen airco maar op elke kamer hangt aan het plafond een grote molen (ventilator).

geert antwoordt:
1 september 2011

hallo fam janssen
bedankt voor de info

ventilator
caroline vraagt:
22 augustus 2011

kost het veel om een ventilator te huren?is er wifi?

ventilator
caroline vraagt:
22 augustus 2011

Wuj gaan in september naar Cala romani.Kost het veel om een ventilator te huren?

goed hotel voor de prijs
holvoet
2011 mei - 2011 juni
met partner
6 juni 2011
Ligging: 7
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

we zijn net terug van weekje in cala romani
akkoord kamers zijn wat verouderd maar je gaat niet op vakantie om op kamer te zitten
eten was goed altijd keuze uit vis en vlees en altijd pasta te krijgen zeer mooi zwembad jammer dat gasten hun lege bekers laten liggen zijn nochtans voldoende vuilbakken.
zeer goede prijs kaliteit

Goede prijs kwamiteit,
Uit Geel
2010 augustus - 2010 augustus
met oudere kinderen
25 oktober 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn voor de 2de keer naar Cala Romani geweest, vorig jaar een 4sterren en natuurlijk was dit beter. Maar we wisten wat we konden verwachten en liever dit hotel in lastminute dan eentje dat we niet kenden.Niet zo veel variatie in het eten, maar we hebben alle dagen wel iets gevonden dat lekker was. Spijtig dat het ontbijt altijd hetzelfde was! Het grote minpunt vonden we de hotelgasten. Je moest eens zien wat ze allemaal onder hun bedje achterlieten van bekers e.d. als ze naar hun kamer verdwenen! Je zou voor minder nors rondlopen als je de vetzakkerij van een ander steeds moet opruimen! Er waren zelfs mensen die hier voor de derde keer terugkwamen, omdat de prijs/kwaliteit zo goed ligt. Dus niet zeuren mensen je krijgt waarvoor je betaald en wil je beter dan moet je maar 4 sterren boeken! Een aanrader voor wie goed en goedkoop op vakantie wil!

Had veel beter gekund !!
Jong gezin
2010 september - 2010 september
met jonge kinderen
6 oktober 2010
Ligging: 8
Service: 6
Eten: 4
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Het ligt centraal, dicht bij klein winkelcentrum, en strand, stand is geweldig.
Eten is erg het zelfde, en niet gevarieerd en niks voor kleine kinderen, je moet s'avonds lang wachten bij de bar voor een drankje !!
Kamers zijn verouderd.

hier zien ze ons niet meer terug !
dobbelaere mortier
2010 augustus - 2010 september
met partner
13 september 2010
Ligging: 7
Service: 4
Eten: 2
Kamers: 5
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

hier hebben wij echt geen fijne tijd beleefd !
om de situatie eens kort te schetsen. het eten was werkelijk slecht, rotte bananen, in het vet zwemmende frieten enz... hotel lag er vuil en smerig bij, overal rond het zwembad lege bekertjes met restanten van cola, wat natuurlijk tot een vloedgolf van bijen/ wepsen leidt... heel aangenaam ! personeel onvriendelijk... neen ons zien ze daar zeker niet meer terug !!!

Bijna op vakantie
Annelore vraagt:
8 september 2010

We zijn vorig jaar als eens in de plaatsje geweest, mooi, maar nu naar Cala Romani, kan iemand mij vertellen of ze kinderstoelen hebben in het restaurant ?

Geef hier uw beoordeling van Aparthotel Club Cala Romani***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Aparthotel Club Cala Romani***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-02 00:29:16
1.912 sec
vakantie