Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Mallorca > Sa Coma > Aparthotel Protur Safari Park****

Aparthotel Protur Safari Park****
302 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Aparthotel Protur Safari Park****

Algemene waardering8,4
Ligging8,0
Service8,1
Eten7,5
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid8,8
Prijs/kwaliteit8,0

Heeft u Protur Safari Park**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Tophotel!
Carlo
2013 augustus - 2013 augustus
met jonge kinderen
1 september 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Echt een super vakantie gehad in Protur Safari Park. Kamers, eten en complex allemaal perfect en schoon en dan ook nog eens een echte uitschieter voor het hotel is de Animatie van Cosmo. Wat een gave shows maar vooral de animatie voor de kinderen is helemaal super geregeld en de nederlandstalige animatie is echt een pluspunt voor dit hotel. Lauren,Tessa, Niels, Robin en de Zweeds/spaanse Juan Pablo zijn voor onze kinderen de hoogtepunten geweest voor de vakantie. Wij kunnen niet anders zeggen dat wij hier echt één van de leukste vakanties hebben gehad met het gezin.
Op de laatste dag van de vakantie gingen wij pas in de avond weg en in tegenstelling tot wat er wordt aangegeven in de voorwaarden ( tot 12.00 uur) was het geen probleem dat wij nog de hele dag en avond gebruik maakte van de all-inclusive faciliteiten. Eten is goed en gevarieerd.

Is er een lift aanwezig?
Marianne van Rooijen vraagt:
5 augustus 2013

Is er een lift aanwezig?

Plattegrond
Esther vraagt:
14 juli 2013

Heeft er iemand een plattegrond van het resort? groet, Esther.

alleen geschikt voor gezinnen met kinderen
NJ
2013 juni - 2013 juli
met partner
12 juli 2013
Ligging: 6
Service: 7
Eten: 3
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Mooi hotel met mooie kamers maar het hotel is volledig afgestemd op gezinnen met kinderen. Voor koppels is er niks te beleven. Animatie is er heel leuk voor kinderen maar niet voor koppels. Het eten was heel flauw, alles volledig uitgebakken, vis was kurkdroog, dikwijls niet warm genoeg. Het ontbijt was goed en niks op aan te merken. De thema restaurants boeken was een ramp, je moet een uur op voorhand aan de deur staan wil je nog een plaatsje hebben. Het gratis ter beschikking stellen van fietsen is dan weer een pluspunt. Rond het zwembad is het heel druk maar er zijn wel voldoende bedjes beschikbaar zodat je altijd wel een plekje vindt. De bediening aan de bars is goed en gaat heel vlot. Al bij al een dure vakantie voor hetgeen we hebben gekregen.

Super voor de kids!!!
Rianne
2013 mei - 2013 mei
met jonge kinderen
30 mei 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij hebben al veel van de wereld gezien en vaak logeren we in luxere hotels, wanneer de kinderen niet mee gaan.
Afgelopen mei hebben we een weekje dit Hotel geboekt, met onze twee kinderen (7 en 4 jr).
Meestal valt ons een All in vaak tegen.
Maar dit keer niet! We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het hele hotel erg schoon, incl zwembad. Goed eten, iedere dag gevarieerd. Voor iedereen wat wils! Goede service! Veel te doen voor de kids, leuke animatie team (Lauren uit NL). Echt een aanrader dus!

ervaringen in Mei
John vraagt:
23 december 2012

Hallo,

Wij hebben een optie genomen op dit hotel voor de Mei vakantie van 2013. Wij willen hier dan met onze dan 1 jarige dochter heen gaan. Heeft er nog iemand op of aanmerkingen waar we aan moeten denken. Zijn er nog ervaringen betreffende een auto huren en het eiland verkennen. Alvast bedankt.

Marjolein antwoordt:
11 april 2013

Wij gaan ook in mei naar dit hotel. Onze dochter is dan ook net 1 jaar. We zijn benieuwd hoe ons dit gaat bevallen.

Groetjes!

Heel groot en druk
2012 juli - 2012 augustus
met jonge kinderen
19 augustus 2012
Ligging: 7
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Door de drukte, niet persoonlijk. Te weinig personeel. Tevens service niet top, moesten betalen voor een fles water, terwijl we all-inn hadden

Fijne vakantie
Fam Loogman
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
29 juli 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Fijne vakantie gehad , mooi Hotel en vriendelijke mensen daar .

middagdutje kindje
Debby vraagt:
27 juli 2012

Hallo,

Wij gaan in sept met ons 1 jarig dochtertje naar dit park.
Nu slaapt onze dochter tussen half 1 en half 4, en zou het prettig vinden als zij niet aan een drukke kant van het hotel ligt tijdens haar dutje. Heeft iemand tips om welke hotelkamerapp. Ik het beste kan vragen als dit Mogelijk is. Dankje!!

Ilse antwoordt:
13 augustus 2012

Hoi Debby.

Wij zijn hier 4 keer geweest en de beste kant om te zitten is met uitzicht op de mini bootjes en de midgetgolfbaan. WIj willen altijd zo hoog mogelijk zitten omdat je dan de schuivende stoelen van je bovenburen niet hoort op de tegels.

Groet,
Ilse

topper
2012 - 2012
met jonge kinderen
25 juli 2012
 

Super vakantie!
Samen met mijn vrouw en de twee dochters: De oudste is 3,5j en de jongste wordt in september 2.
De 1ste dag lijkt het complex gigantisch en word je een beetje overrompeld. Maar op dag 2 ben je al helemaal wegwijs en valt de puzzel in elkaar.
2 grote zwembaden incl. 2 plonsbaden van max. 60 cm diep. Ook nog 2 aparte kleine ronde kinderbadjes, max. 30 cm diep.
Grenzend aan het hotel is er Paradis Park met een super leuk zwembad voor kinderen van +/- 1 t.e.m. 10 j. + speeltuin, etc.
Met grotere kids zul je naar La reserva moeten (overkant van het straatje), maar dit is niet incl.
Het restaurant is zondermeer goed. Druk, maar dat is tijdens het hoogseizoen overal. Er zijn genoeg kinderstoeltjes. Deze zijn proper en gemakkelijk.
Italiaans restaurant ook een aanrader.
Mini-disco om 20.30 uur. Proty de mascotte valt in de smaak bij de kindjes.
Ze spreken er nu nog van.

Geef hier uw beoordeling van Aparthotel Protur Safari Park****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Aparthotel Protur Safari Park****

Het weer vandaag in Sa Coma:

min: 16 °C

max: 21 °C

Wind: ZO-4

14 daagse weersverwachting

Foto's Aparthotel Protur Safari Park****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-28 03:41:08
0.184 sec

*