Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Hurghada > Hotel Sunny Days El Palacio Resort & Spa****

Hotel Sunny Days El Palacio Resort & Spa****
459 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Sunny Days El Palacio Resort & Spa****

Algemene waardering7,4
Ligging8,0
Service7,2
Eten4,7
Kamers7,1
Kindvriendelijkheid6,6
Prijs/kwaliteit7,0

Heeft u Sunny Days El Palacio Resort & Spa**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sunny Days El Palacio Resort & Spa**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Dat het nog verkocht word!!!!!!!!!!
À veerman
2012 augustus - 2012 augustus
met partner
31 augustus 2012
Ligging: 6
Service: 2
Eten: 1
Kamers: 1
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
4

ben hier 2augstus met man geweest. We kwamen om 4uur 's,nachts in onze kamer. Nog nooit zoiets smerigs gezien of meegemaakt. De kamer en de bedden waren niet schoongemaakt ,over de badkamer nog maar te zwijgen. Echt vies ,haren van de vorige mensen ,schimmel in de voegen ,niet normaal zo ransig. Het eten was slecht ,weinig keuze en niet op Europese touristen berekend. Ik heb nog nooit honger gehad op vakantie maar nu wel.Neem het maar van ons aan NIET HIERHEEN GAAN. Er waren nog meer nederlanders die hadden dezelfde klachten. Ook 9 van de10 waren ziek geworden ,diaree .Dus mensen niet aan beginnen ZONDE VAN U GELD. mevr Veerman uit Volendam

niet aan te raden
sd
2012 juli - 2012 juli
met partner
8 augustus 2012
Ligging: 8
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
4

eten onvoldoende gekoeld
onvoldoende plaats om te eten, het is vaak zoeken naar een tafel
geen variatie in het eten

hygiëne in de eetzaal laat te wensen over

drank aan de bar vaak op of niet gekoeld

onvriendelijk personeel

spijtig van al deze gebreken want het hotel heeft een uitstekende ligging met een prachtig strand

geboekt met het reisbureau, ook zeker geen aanrader
ze vragen 25euro voor een visum terwijl een visum slechts 17 euro kost

Gewoon doen
2012 maart - 2012 april
met vrienden
11 juni 2012
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Met zes verschillende karakters een heel leuke vakantie gehad,het hotel is prachtig vooral buiten ,prachtige lagune,lekker verwarmd zwembad,en als je de moeite neemt om het koraal te onderzoeken kom je genoeg tegen.Het eten is prima,veel verse producten en vaak genoeg een ander thema,voor de avondwandeling zijn er genoeg winkeltjes in de buurt,de russen,ach ja,je kan het ook als vermaak zien en bedenken dat ze uit een andere cultuur komen,onze club van zes zou zo weer terug gaan,en mensen
,voor de prijs waar het voor aangeboden wordt,zon zee en vriendelijkheid,wat wil je eigenlijk nog meer.

Goed resort voor je geld
Elly Lindeman
2012 januari - 2012 februari
met partner
4 februari 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

zijn net terug van 8dagen in dit resort, had er een geen goed gevoel bij omdat de beoordelingen niet goed waren.Het is ontzettend mee gevallen, sommige mensen gaven het eten een onvoldoende,maar het eten was goed.Er stonden elke middag en avond koks buiten om gerechten klaar te maken, daar moest je soms in de rij staan.Het personeel is heel aardig, altijd in voor een praatje, vooral als ze wisten dat je uit nederland kwam.Dus mensen kijk niet te veel naar de beoordelingen.Er waren wel veel russen en japaners en egytenaren. Je had meer last van de egytenaren dan van de russen.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sunny Days El Palacio Resort & Spa**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Nooit meer
Trijnie
2012 - 2012
met partner
1 januari 2012
 

Een hotel waar 99% van Russische afkomst zijn en dit is heel bepalend voor de sfeer. s Morgens beginnen ze met drank en dat gaat de hele dag door tot vechtend en schreeuwend in de nacht. Het hotel ligt prachtig, leuk personeel die graag een praatje maken met de Nederlanders. Het eten is zeer matig.

2x geweest word steeds slechter.
zonzoeker
2011 september - 2011 oktober
met vrienden
18 oktober 2011
Ligging: 8
Service: 3
Eten: 2
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
5

eten rond uit slecht,veel russen asos. personeel alleen oog voor de dames uit rusland . nee niet meer jammer was oke toen het nog de andere eigenaar had /

voor mij nooit meer
maaike van boxtel
2011 augustus - 2011 augustus
met partner
19 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 3
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 5
 

Kamers schoon en mooi! Ligging ook goed, mooie lagune en mooi strand! Eten afschuwelijk, veel keus maar vaak niet goed gaar, glazen, kopjes, borden en bestek niet schoon! Laatste dag een voedselvergiftiging opgelopen waardoor ik de gehele terugvluucht op de wc heb gezeten! Personeel chaggerijnig en totaal niet vriendelijk of behulpzaam. Veel associale Russ Kortom dit hotel is geen 4 sterren waard!

gewoon doen heerlijk
Hennie Mattijs
2011 juni - 2011 juni
alleenreizend
9 augustus 2011
Ligging: 7
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

het hotel ligt heerlijk rustig van de weg af het stuk aan de zee is heerlijk met een lekkere wind gewoon heerlijk, en ja je heb altijd mensen die nooit tevreden zijn tegen die zeg ik ga in het Oberoi voor 800 dollar per nacht das vas beter

Strand ook aan open zee?
Sandra van Lierop vraagt:
21 februari 2011

Kan mij aub iemand vertellen of er ook echt een strand met open zee is bij dit hotel? En zo ja, is het ook daar mooi om te snorkelen?

ron antwoordt:
9 maart 2011

ja is prachtig daar ,,, wij zijn er vorig jaar geweest en gaan binnenkort weer alleen te hopen op minder russen ,,maar ja dat nemen we maar voor lief

Geef hier uw beoordeling van Hotel Sunny Days El Palacio Resort & Spa****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Sunny Days El Palacio Resort & Spa****

Het weer vandaag in Hurghada:

min: 28 °C

max: 37 °C

Wind: N-7

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Sunny Days El Palacio Resort & Spa****



Andere Hotels in Hurghada met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-01 23:00:58
0.316 sec

*