Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Puerto Rico > Hotel RIU VistaMar****

Hotel RIU VistaMar****
278 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel RIU VistaMar****

Algemene waardering8,4
Ligging8,0
Service8,8
Eten8,5
Kamers8,3
Kindvriendelijkheid9,3
Prijs/kwaliteit8,3
Mooi maar wat verouderd hotel
Eddy
30 november 2014
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij hebben dit hotel bezocht in September.
De hotelinfrastructuur is wel wat verouderd maar hiermee was voor mij het grootste gebrek gemeld. Verder niks dan lof.
Personeel héél vriendelijk, doen alles voor jou, van kamermeisjes tot directeur(lijkt normaal maar ik heb het al anders geweten).
Ook bij het passeren van de receptie altijd een welgemeende "buonos dias"
Eten goed verzorgd en lekker. Door het eten in 2 shiften te delen is het goed doenbaar in het restaurant. Wij hadden gelukkig de laatste shift.
Het animatieteam geeft hele professionele shows die ook druk en worden bijgewoond.
Aan het zwembad was het (te) rustig. Een beetje muziek of animatie zou hier wel mogen maar dat is persoonlijk.
Ik had ook enkele dagen een auto gehuurd en mocht die gratis in de garage parkeren! Mooi!
Ondanks de enkele minpuntjes is dit hotel ZEKER een aanrader.

Een perfecte keuze dit **** HOTEL
25 november 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Voor de 5e keer 12 dec.2011 tot 2 januari 2012 zijn we weer GAST in VISTA MAR.
Zeker met Kerst een uitstekende keuze. Niets dan lof in ieder opzicht.
Uitgebreide informatie en foto's GRATIS ter beschikking op aanvraag.
Jammer van de soms negatieve reacties die dit Hotel echt NIET verdient.
Graag tot je dienst met de info en foto's.
Truus en Karel

Aangenaam verblijf
Nathalie
18 september 2011
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Net aangekomen van een weekje Riu Vistamar. Wij zijn algemeen wel tevreden over dit hotel. De ligging is inderdaad minder (zeer stijl) maar dit wisten we op voorhand.(taxi's en bussen in overvloed dus geen probleem) Verder zeer vriendelijke personeelsleden en lekker eten + drank!! Een minpuntje was toch de kamer zelf: zeer minimaal geïsoleerd, je hoorde alles van de andere kamers.
Maar algemeen; aangename vakantie gehad!

temperatuur
Debbie vraagt:
29 augustus 2011

Graag wil ik weten hoe de temperatuur er sávonds is? is er veel wind?
kun je sávonds in korte mouwen rond lopen of heb je een vest(je) nodig

SPIJTIGE KEUZE
DE BRUYN PAUL
23 augustus 2011
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

dit hotel is zeer goed met mensen met kinderen.
singels of koppels zonder kind blijven er beter weg voor een 4 ster hotel is het eten zeer goed. sevice perfect. animatie savonds tot 10 uur voor de kinderen dan 45 minuten voor volwassen en nadien kan je gaan slapen.kamers verouderd meer dan 20 jaar oud

Zeer goed hotel, zeker 4* waardig
Franssen
31 juli 2011
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Zeer goed hotel, kan bijna tippen aan een 5* hotel, vriendelijk personeel, animatie niet opdringerig,avondshows hoog niveau (mag wel meer in Nederlands vertaald worden, overwegend Spaans, Duits, Engels), ontbijt + avondeten héél lekker, minder variatie maar keuze genoeg,dranken minder kwaliteit (ligt eraan wat je neemt, Sangria niet lekker), mooie ruime kamers, adembenemend uitzicht (zonsondergang),hygiëne dik in orde,veel trappen, strand met grote hotelbus, zeer stipt (9:30-17:45u)Taxi 1euro/km.
Minpunten: harde ligstoelen,late check out duur: 50 euro, bepaalde alcohol. dranken niet lekker, barbeque geen aanrader, weinig mogelijkheden voor buiten te zitten 's avonds

gaat er savonds ook een shuttlebus naar strand
odink vraagt:
17 januari 2011

voor diegene die er geweest zijn:

gaat er alleen overdag of savonds ook een shuttle-bus naar het strand?
is het te doen om lopend naar het strand te gaan of is het te stijl.

zijn er winkeltjes in de buurt, soort boulevard

H.O. antwoordt:
4 maart 2011

sAvonds gewoon taxi pakken
Het is goed te doen om naar het strand te lopen , berg af. terug weg naar hotel kan ook maar is een hele klim, niet echt leuk om elke dag te ondernemen

diana schellevis antwoordt:
22 juni 2011

savonds gaat er geen shuttlebus naar het strand , en als je winkeltjes wil zien moet je een taxi nemen van een paar euro naar porto rico super leuk en heel gezellig

Nooit meer is de naam RIU NIET waard
Annie Van der Sypt
8 januari 2011
Ligging: 5
Service: 8
Eten: 2
Kamers: 4
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
4

Het eten en drinken beneden alle peil.
Alleen OK als er een Riu-controle is.
Bij ontbijt zelfs "rotte kiwi's". Deze keuken zijn we niet gewoon van de Riu keten.

" Wat een topper"
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Werkelijk een heel mooie vakantie gehad !! we maken graag uitstappen en er was werkelijk van alles mogelijk...
Voor een RIU hotel **** is dit werkelijk een topper

Geweldig!
Renske
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Super mooi hotel.
Vriendelijke service en ook heel goed eten.
Ik snap de klachten over het eten dan ook echt niet. Er zou te weinig keuze zijn.....

Zwembaden heerlijk! We zijn een aantal keer pas rond 11 uur bij het zwembad gekomen en altijd volop bedjes.

De bar 's avonds is ook prima.
Voor rokers, direct grenzend aan de bar een enorm overdekt terras dus je kan altijd droog en warm roken.
Ook is er een open terras.
Ik las ergens een klacht over roken, dat daar geen plek voor zou zijn (?!) vandaar deze info.

Lang verhaal kort, alles prima!!

Geef hier uw beoordeling van Hotel RIU VistaMar****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel RIU VistaMar****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-01-27 17:52:40
0.289 sec

*