Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Puerto Rico > Hotel RIU VistaMar****

Hotel RIU VistaMar****
277 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel RIU VistaMar****

Algemene waardering8,4
Ligging8,0
Service8,8
Eten8,5
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid9,2
Prijs/kwaliteit8,3
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor RIU VistaMar**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Een perfecte keuze dit **** HOTEL
2011 - 2011
met partner
25 november 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Voor de 5e keer 12 dec.2011 tot 2 januari 2012 zijn we weer GAST in VISTA MAR.
Zeker met Kerst een uitstekende keuze. Niets dan lof in ieder opzicht.
Uitgebreide informatie en foto's GRATIS ter beschikking op aanvraag.
Jammer van de soms negatieve reacties die dit Hotel echt NIET verdient.
Graag tot je dienst met de info en foto's.
Truus en Karel

Aangenaam verblijf
Nathalie
2011 september - 2011 september
met partner
19 september 2011
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Net aangekomen van een weekje Riu Vistamar. Wij zijn algemeen wel tevreden over dit hotel. De ligging is inderdaad minder (zeer stijl) maar dit wisten we op voorhand.(taxi's en bussen in overvloed dus geen probleem) Verder zeer vriendelijke personeelsleden en lekker eten + drank!! Een minpuntje was toch de kamer zelf: zeer minimaal geïsoleerd, je hoorde alles van de andere kamers.
Maar algemeen; aangename vakantie gehad!

temperatuur
Debbie vraagt:
29 augustus 2011

Graag wil ik weten hoe de temperatuur er sávonds is? is er veel wind?
kun je sávonds in korte mouwen rond lopen of heb je een vest(je) nodig

SPIJTIGE KEUZE
DE BRUYN PAUL
2011 augustus - 2011 augustus
met partner
23 augustus 2011
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

dit hotel is zeer goed met mensen met kinderen.
singels of koppels zonder kind blijven er beter weg voor een 4 ster hotel is het eten zeer goed. sevice perfect. animatie savonds tot 10 uur voor de kinderen dan 45 minuten voor volwassen en nadien kan je gaan slapen.kamers verouderd meer dan 20 jaar oud

Zeer goed hotel, zeker 4* waardig
Franssen
2011 juli - 2011 juli
met jonge kinderen
31 juli 2011
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Zeer goed hotel, kan bijna tippen aan een 5* hotel, vriendelijk personeel, animatie niet opdringerig,avondshows hoog niveau (mag wel meer in Nederlands vertaald worden, overwegend Spaans, Duits, Engels), ontbijt + avondeten héél lekker, minder variatie maar keuze genoeg,dranken minder kwaliteit (ligt eraan wat je neemt, Sangria niet lekker), mooie ruime kamers, adembenemend uitzicht (zonsondergang),hygiëne dik in orde,veel trappen, strand met grote hotelbus, zeer stipt (9:30-17:45u)Taxi 1euro/km.
Minpunten: harde ligstoelen,late check out duur: 50 euro, bepaalde alcohol. dranken niet lekker, barbeque geen aanrader, weinig mogelijkheden voor buiten te zitten 's avonds

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor RIU VistaMar**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Prima hotel
Frans en Carla Albers
2011 - 2011
met oudere kinderen
27 juni 2011
 

Wij zijn er van 17-06-2011 t/m 26-06-2011 geweest.
Prima hotel met een perfect uitzicht over zee. Het animatie team onder leiding van Lars was top. Wat vermaken ze de gasten van s’morgens vroeg tot laat in de avond.
Onze complimenten voor dit team.
Het eten was zeer gevarieerd, iedere dag andere gerechten.
Het hele complex ziet er netjes en verzorgd uit.

gaat er savonds ook een shuttlebus naar strand
odink vraagt:
17 januari 2011

voor diegene die er geweest zijn:

gaat er alleen overdag of savonds ook een shuttle-bus naar het strand?
is het te doen om lopend naar het strand te gaan of is het te stijl.

zijn er winkeltjes in de buurt, soort boulevard

H.O. antwoordt:
4 maart 2011

sAvonds gewoon taxi pakken
Het is goed te doen om naar het strand te lopen , berg af. terug weg naar hotel kan ook maar is een hele klim, niet echt leuk om elke dag te ondernemen

diana schellevis antwoordt:
22 juni 2011

savonds gaat er geen shuttlebus naar het strand , en als je winkeltjes wil zien moet je een taxi nemen van een paar euro naar porto rico super leuk en heel gezellig

Nooit meer is de naam RIU NIET waard
Annie Van der Sypt
2010 januari - 2010 januari
met partner
8 januari 2011
Ligging: 5
Service: 8
Eten: 2
Kamers: 4
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
4

Het eten en drinken beneden alle peil.
Alleen OK als er een Riu-controle is.
Bij ontbijt zelfs "rotte kiwi's". Deze keuken zijn we niet gewoon van de Riu keten.

Riu-fabriek
Petra en ivo
2010 - 2010
met partner
10 oktober 2010
 

Werkzaam als manager van reisbureau: Wij zijn net terug van Riu Vistamar. Je kan hier beter een goed 3sterren hotel van maken! Wij vonden het geen 4sterren waardig.
Plussen en minnen op een rijtje:
- grandioos uitzicht over zee in alle kamers
- lekkere cocktails in de salonbar
- genoeg bedjes bij het zwembad (alleen zijn deze keihard en zonder matrasjes!!)
- goede bedden
- de liften zijn veel te traag!
- nederlands sprekende receptie
- te eenvoudige inrichting
- de eetzaal is echt te massaal en je kunt niet buiten eten. het is erg warm binnen!
- variatie van eten is matig, kwaliteit wel goed
- je kan NIET buiten eten (behalve in een terras met plastic stoeltjes bij het zwembad!)
- de herbruikbare plastic bekers bij de zwembadbar (bah!)
- avondshows matige kwaliteit
Kortom: stel je weinig eisen aan inrichting,hou je van drukte en massa dan kun je dit hotel gerust boeken!

" Wat een topper"
2010 september - 2010 september
met partner
1 oktober 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Werkelijk een heel mooie vakantie gehad !! we maken graag uitstappen en er was werkelijk van alles mogelijk...
Voor een RIU hotel **** is dit werkelijk een topper

Geef hier uw beoordeling van Hotel RIU VistaMar****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel RIU VistaMar****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-16 18:23:48
0.224 sec
vakantie