Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) > Salou > Hotel California Garden***

Hotel California Garden***
108 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel California Garden***

Algemene waardering7,2
Ligging7,2
Service6,9
Eten6,2
Kamers7,3
Kindvriendelijkheid6,8
Prijs/kwaliteit7,2

Heeft u California Garden*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
WIFI
nieuwenhof vraagt:
1 maart 2012

mijn dochter van 13 vraagt of er WIFI is,we gaan in juli2012

Lajla antwoordt:
23 juli 2012

Er is wifi, maar daarvoor moet je betalen. Verder kan je door heel Salou op gratis wifi punten terecht. Betalen is dus zonde van je geld

koelkast
van den bosch vraagt:
6 oktober 2011

zit er een koelkast in de keuken

supervakantie
Lore
28 september 2011
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

We hadden dit hotel als last-minute geboekt en we stelden ons vragen of het hotel wel in orde zou zijn omdat het zo goedkoop was. Een beetje sceptis arriveerden we aan het hotel en het was een aangename verrassing. De kamer was zeer mooi gerenoveerd. Er was ook een ruim terras. De receptie was vriendelijk, ... Bij het ontbijt is er genoeg keuze. Ook het avondeten vonden we gevarieerd genoeg. Er is elke dag een andere pasta/paella , er zijn slaatjes als voorgerecht, er is soep, er is keuze tussen vis en vlees, er zijn altijd frieten, maar ook gewone aardappelen. Alleen de desserten vonden we wat minder, tot we ontdekten dat men ook stukken fruit en ijsjes kon krijgen. Dus kortom, we vonden het een zeer goed hotel. Meer moest het niet zijn.

glutenvrij
theo vraagt:
12 juni 2011

kan je hier ook goed terrecht als je glutenvrij moet eten?mail me even als u wilt bedankt

17 juni 2011... Wie gaat??
Marloes vraagt:
25 mei 2011

Hallo,

Ik vroeg mij af of er mensen naar dit hotel gaan op 17 juni? Ik en mijn vriend gaan 10 dagen op vakantie naar salou en slapen in dit hotel. We stappen op in bergen op zoom

Ellen antwoordt:
6 juni 2011

Mijn vriend en ik zijn dan ook in dit hotel. Het was het laatste hotel dat vrij was, ik ben benieuwd want mijn zus is een paar jaar geleden ook geweest en vond het absoluut niet goed. Hope for some change :-)
Wij zijn er vanaf de 15de

Super hotel
nadine
12 maart 2011
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

wij gaan dit jaar voor de 3de keer naar hotel California Garden. het hotel is super.
mooie gerenoveerde kamers. personeel is vriendelijk en behulpzaam vooral de medewerkers van de receptie!
het hotel heeft een prima ligging ten opzichte van het centrum en het water/pretpark Portaventura. het treinstacion is een stuk lopen er rijden genoeg stadsbussen voor weinig geld die u ook naar het stacion brengen.

vanuit hier kunt u makkelijk een dagtocht maken naar Taragona of Barcelona. deze steden moet u zeker eens bezocht hebben.

verder is er in Salou voor ieder wat wils voor jong en oud.

een aanrader!!!

wat een super hotel
Mariska van Delft
15 december 2010
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij waren voor het eerst met vriendinnen op vakantie, en kozen dit hotel door het eten wat inbegrepen was, nou, wat een super hotel! het complex bestaat uit 2 gebouwen, appartementen en hotel. appartementen zien er mooi uit, gewoon normaal. super schoon, elke dag schone handdoeken en werd er schoongemaakt. onze schoonmaakster 'lola' was altijd vrolijk. als je het hotel binnenkomt is je eerste reactie, WAUW! volgens mij is het net gerenoveerd, want het was echt splinternieuw. echt de kamers waren ook echt super luxe. het eten was gevarieerd. elke dag maakte de kok waar de gasten zelf bij waren verschillende soorten vlees en vis. wel was de bediening echt super chagerijnig. soms werd ons bord opgehaald, terwijl we nog niet eens klaar waren met eten. dicht bij het strand, afstand uitgaansgebied viel tegen! kortom, super hotel!

uitgaan
Y.Poppelaars vraagt:
7 september 2010

Wat is er in Salou nog te doen na 17 September??? Of is dan alles gesloten en uit gestorven?? En wat is er dan nog in het Hotel te doen??

mirella antwoordt:
4 september 2011

nee het is dan zeker niet uitgestorven,winkels zijn nog gewoon open en het is ook nog wel lekker weer! in de hotels is nog vanalles te doen, gewoon een normale vakantie in een hotel!

Zijn er handdoeken aanwezig?
Gerda vraagt:
7 september 2010

Zijn er handdoeken aanwezig in het hotel?

schneider j c antwoordt:
11 maart 2011

wij gaan regelmatig na de 17 september in salou alles is nor open de winkels de attractie park en it is nor a good weer veel volk hotel goed gevul alles gaat minder aleen na de15 oktober

middelmatig
Mart
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Het was zo wel een mooi hotel, alleen personeel was erg onvriendelijk, hadden ook een vierpersoons kamer en twee van ons sliepen op een krak-bed.
het eten was ook niet egt zoo geweldig..
verder was het wel een gezellige vakantie!

Geef hier uw beoordeling van Hotel California Garden***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel California Garden***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-22 00:53:44
0.271 sec

*