Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Corfu > Dassia > Hotel Magna Graecia****

Hotel Magna Graecia****
32 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Magna Graecia****

Algemene waardering6,6
Ligging6,9
Service6,4
Eten6,0
Kamers6,3
Kindvriendelijkheid5,0
Prijs/kwaliteit5,9
Het was zeer goed!!!
joris
2010 augustus - 2011 augustus
met partner
21 maart 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

magna gracia was zeker voor herhaling vatbaar, Als je het hotel nog ergens kon boeken.
Het eten was inderdaad vrij het zelfde, al dat er wel veel keuze was. maar het was anders ook heel lekker!!
een prachtig zwembad! met een prachtige bar!
Iedereen was er zeer vriendelijk , een leuke sfeer! zeer goeie ligging! wat wil je nog meer.

tegen gevallen
Jeroen
met partner
5 augustus 2008
Ligging: 7
Service: 3
Eten: 5
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
6

Dit hotel is geen 4* waard alleen al om het onvriendelijke personeel. Vroeger zal dit best een luxe hotel zijn geweest als je al kijkt naar de verouderede telefoontoestellen op de kamers. Het eten is veel van hetzelfde en zeker als je all-in ontbijt en lunch meemaakt is daar niet of nauwelijks afwisseling in. Verder is de ligging prima, je bent zo op het ietwat kleine strand maar daarvoor moet je wel een drukke verkeersweg oversteken (zebrapaden hebben zij nog nooit van gehoord). De zwembaden zijn ook prima alleen wel jammer dat je bijna nergens schaduw hebt (te weinig parasollen) Airco op de kamer (weet niet of dat standaard is) is ook wel fijn en de kamer werd iedere dag keurig schoongemaakt. Badkamer viel me mee soort bad-douche combinatie. Vakantie is verder leuk geweest al kom ik liever niet meer terug op Corfu óf in dit hotel.

goed hotel.niets voor kindreen.
john.fijneman
met jonge kinderen
3 augustus 2008
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
8

ik vond het best wel een goed hotel.alleen voor de kinderen is er te weinig te doen.geen animatie team voor de kinderen.over al waar je naar toe moest moet je trappen lopen.eten was goed.geen handdoekje liggen bij het zwembad was fijn.geen wacht rijen bij het drinken was fijn

marieke
met vrienden
1 januari 2008
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 5
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Ik heb het er prima naar mijn zin gehad en vond ze ook zeker erg klantvriendelijk. Het eten was iets minder en de kamers mogen dan niet zo luxe zijn als je in NL gewend bent, maar als je op vakantie bent, zit je als het goed is niet de hele dag op je kamer. Ik vond het er fantastisch.

pia
met partner
23 september 2007
Ligging: 6
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

net terug uit korfu.prachtig mooi groen eiland.alleen naar magna graecia gaan wij dus nooit meer.vergane glorie werd hier al verteld,maar wel proper.klopt,er werd elke goed en fatsoenlijk schoongemaakt.eten vonden wij vreselijk.hele week `t zelfde,lauwarme of koude soep,pasta een dag met rode saus en de ander met witte en ga zo door,geen variatie en niet veel grieks aan.elke dag dezelfde salades, engels ontbijt verwacht ik niet in griekenland.personeel was niet echt vriendelijk,behalve de poetsvrouwen en de heren van de poolbar.hotel is zeker geen 4* waard.

margreet
met vrienden
25 juli 2007
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 7
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Vakantie van 13 dagen; juni/juli
Hebben 12 nachten doorgebracht in bijgebouw (plavuizenvloer in hotelkamer). luxe kamers met vloerbedekking). betaal je meer voor en je heb weinig luxe extra. Verder goede ligging van het hotel. Super zwembad (ook nog een zwembad bij het bijgebouw). Eten weinig variatie. Wel zeer uitgebreid voorgerecht met koude salades etc, saladebuffet, nagerecht met toetjes, vers fruit en schepijs. Het hoofdgerecht veranderde af en toe eens, maar daar vaak ook het zelfde. Het plaatsje Gouvia raad ik iedereen aan. Is vlak bij en heel veel taverna's en winkeltjes. Eén groot nadeel van dit hotel is, dat de sloten zeer inbraakgevoelig zijn. (hebben daar een inbraak meegemaakt, dus weten er alles van) en de politie daar ter plaatse heeft het zelf aangegeven). Dit moet zeker vananderd worden.

tine
15 maart 2007
Ligging: 9
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
4

Vergane glorie...

Kamers waren wel proper.

Ik ga altijd naar vier en vijf sterren hotels. Dit hotel hadden we in een impulsieve bui geboekt omdat bijna alles volzet was. We hadden toch beter op voorhand nagegaan of het zijn vier sterren waard is. Want het is zeker en vast zijn vier sterren niet waard!

Maurice en José
29 januari 2007
Ligging: 6
Service: 5
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
6

Bij aankomst lijkt het een leuk gezellig en sfeervol hotel. Maar gezellig was het niet en de sfeer was ook ver te zoeken. Het eten 'all inclusive' was erg magertjes, na een dag waren wij er al klaar mee. Verder jammer van het eiland want dat vonden wij erg mooi. Buiten het hotel om kan je prima eten voor een aardige prijs.

Maurits & Conny
31 juli 2006
Ligging: 6
Service: 5
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Proper complex zonder meer. De kamers worden goed schoongemaakt. De All-In formule valt tegen. Glazen worden aan de bar amper proper gemaakt en later op de avond heb je enkel coctails in plastic-bekers omdat er te weinig glazen zijn. Het feit dat men zowel in het restaurant (waar men verwacht dat je met lange broek aanschuift)als in de All-In bar witte en rode wijn uit bidons van 10 liter schenkt vind ik echt "not done". Het eten heb je na enkele dagen ook wel gehad wegens te weinig afwisseling.De positieve noot aan dit hotel is zeker en vast het rustige karakter en het prima zwembad. Van de hoofdweg even verderop hebben we geen last gehad, wel van de ophaling van de vuile was naast onze kamer(elke ochtend om 07.45u).Al bij al hadden we een leuke tijd in Magna Graecia.Huur een auto om het eiland te verkennen. Bromfietsen op Corfu is gevaarlijk wegens het slechte wegdek.

hans leeflang
5 oktober 2005
Ligging: 5
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

de prijs-kwaliteit verhouding was ok.
kamers zijn erg donker en oud met vieze vloerbedekking. na onze opmerking hierover kregen we een keurig appartement. vriendelijk personeel, er wordt goed schoongemaakt, 4 sterren is er een teveel. eten was redelijk.
drukke weg waardoor overdag veel overlast van verkeerslawaai bij het zwembad.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Magna Graecia****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-29 12:40:52
0.157 sec
vakantie