Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Marmaris > Hotel Blue Bay Platinum****

Hotel Blue Bay Platinum****
466 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Blue Bay Platinum****

Algemene waardering7,3
Ligging7,9
Service7,0
Eten6,3
Kamers6,7
Kindvriendelijkheid7,0
Prijs/kwaliteit7,0

Heeft u Blue Bay Platinum**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Blue Bay Platinum**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Kom met ons mee op excursie
Denise vraagt:
24 juli 2014

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

vraagje
Michelle
2014 - 2014
met oudere kinderen
24 juli 2014
 

Iemand ervaring met familie kamer?
Wij vertrekken 19aug met 5pers

volgens de Touroperator een 5*, dit is het zeker n
Vakantiegangers 7 personen
2014 april - 2014 april
met oudere kinderen
28 april 2014
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Met 7 personen hier in April 10 dagen verbleven. Zeer vriendelijk personeel, animatie is heel actief mocht je daar van houden. Kamers zijn nog geen 2 jaar oud schat ik, daarom zie het er keurig uit, maar in de 10 dagen is geen ene keer de douche eens lekker geboend. Wel iedere dag schone handdoeken. Eten is lauw, maar dat kan haas ook niet goed warm zijn in de bakken, iedere keer gaan die bakken open en verdwijn de warmte van het eten, ook vond ik het eten weinig variatie, ben beter gewend in All In hotels. Wij zijn veel uit eten savonds gegaan, een aanrader is in Marmaris een Italiaan Pina, die overheelijke pastas serveert. Aan de overkant van het hotel ook goede restaurants. En heb je trek in een bitterbal is Jan de Wit er nog in Marmaris met nederlands sprekend personeel. Wat ik zeker een plus . vond in het hotel, de Wifi, tot in de kamers, gratis!

top
Angie
2013 juli - 2014
met oudere kinderen
6 maart 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij gaan er voor het vierde jaar weer heen...
Kamers schoon...
Personeel vriendelijk..
Idd te weinig ligbedden je moet er vroeg bij zijn.
Kortom klasse hotel

Nieuwe naam Chicken Bay
2013 september - 2013 september
met partner
28 september 2013
Ligging: 8
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 4
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
3

Verleden jaar blue bay classic 4 sterren dit hotel is geen 5 sterren waard maar 2 : geen organisatie onvriendelijk personeel eten altijd kip te weinig variatie ontbijtbuffet steeds hetzelde stormloop bij het eten lange wachtrij, obers onvriendelijk dus vergeleken met classic is dit gewoon ondermaats !!!!!!ps:voor 2 personen geboekt kamer voor vier maar anderen kregen geen kleerkast bij waren met drie!!! geen organisatie
Geen enkele belg was tevreden Service touroperator daarentegen in orde

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Blue Bay Platinum**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

onder maats
2013 september - 2013 september
met partner
28 september 2013
Ligging: 7
Service: 1
Eten: 1
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
2

Dit nooit meer,onvriendelijke personeel,om 11.15 krijg ik als vrouw geen drankje meer,alhoewel all in tot half 12.Kapper staat te zuchten en te blazen ,flirt alleen graag met de jonge meisjes.Ondermaats,geen 5 sterren waard, hooguit een 2.Bah ,hier zien ze mij nooit meer!!!

echt een mooi hotel maar?
2013 september - 2013 september
met partner
14 september 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

mooi hotel wij waren er 1september naar toe 8dagen er geweest personeel vriendelijk maar bij de bar bij het zwembad minder vriendelijk kamers mooi ruim netjes zwembad groot genoeg een aanrader ga niet een kamer nemen bij het zwembad veel lawaai dat is minder je hoort alles neem dan een kamer aan de straatkant oja matras is hard het eten heerlijk toppie gevarieerd voor ieder wat wils animatie erg goed elke avond weer wat nieuws voor de kids ook leuk wij wilde wat meer rust daarom zoeken wij verder als we weer gaan waren ook teveel vind aan mensen in het hotel.

kan je er op je gemak zijn?
Stressy vraagt:
26 juli 2013

Ik ga er binnenkort naar toe en nu hoor ik als blond type dat de turken je er wel kunnen lastig vallen? Iemand enige ervaring mee?

Geen 5***** hotel
Miriam
2013 mei - 2013 juni
met partner
8 juni 2013
 

We zijn 10 dagen hier geweest. Wat het uiterlijk en interieur betreft is het super mooi, maar het is beslist geen 5 sterren waard. Ik heb al 10 hotels in Turkije gehad waaronder 4 en 5 sterren, dus ik kan het goed vergelijken. Pluspunten zijn dat het goede beden had, een goede ligging had, de minpunten zijn; lange wachttijden aan de poolbar en aan de binnenbar ' A vonds.
Te weinig glazen, te weinig personeel aan de bar. In de binnenbar lauwe rosé.het personeel m.u.v. de receptie kon geen goed Engels, waardoor de communicatie zeer slecht was. Het eten was in tegenstelling met andere 5 sterren hotels eenzijdig.
Ik heb een fijne vakantie gehad, maar ik zou er nooit meer terug gaan, dat heb ik van meerdere mensen gehoord die daar ook waren. Het moest ook achteruit zijn gegaan in vergelijking met vorig jaar heb ik ook van verschillende mensen die vorig jaar waren geweest horen zeggen.

vragen wij gaan in sept er heen
theo vraagt:
22 mei 2013

wij gaan in sept er naar ik wil weet of de bedden lekker zijn en of de stad er ver van dan is
en of het zwembad groot is en of het strand ook ver is

ik hoor graag van jullie

alvast bedankt

Johan antwoordt:
24 mei 2013

Bedden zijn kei hard ik heb 3 nachten wakker gelegen! Het zwembad is van normaal formaat maar helemaal vol met mensen, animatieteam houdt waterpolo en dansjes (je moet er van houden) het strand is te voet te bereiken via de achterdeur van het zwembad naar blue bay classic lopen. Hou er rekening mee dat de verkopers je niet met rust zullen laten en vrijwel te verplichten drank te kopen.. Zo niet dan vragen ze een cigarette of iets anders wat je op dat moment bij je hebt. Geen aanrader

Anne antwoordt:
24 mei 2013

Zie foto's ->

Lees nog 1 antwoord

Geef hier uw beoordeling van Hotel Blue Bay Platinum****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Blue Bay Platinum****



Andere Hotels in Marmaris met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-24 21:24:50
0.458 sec
vakantie