Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh - Naama Bay > Hotel Stella di Mare Sharm Beach & Spa*****

Hotel Stella di Mare Sharm Beach & Spa*****
6 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Stella di Mare Sharm Beach & Spa*****

Algemene waardering7,8
Ligging7,7
Service9,5
Eten6,8
Kamers9,0
Kindvriendelijkheid10
Prijs/kwaliteit7,5

Heeft u Stella di Mare Sharm Beach & Spa***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Service is hier het beste
2012 juni - 2012 juni
met partner
30 juni 2012
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

In dit hotel is de service heel goed; de kamer super deluxe. Het hotel is redelijk nieuw en mooi.
Min punten men kan er niet langs het strand wandelen; het huisrif is al uitgeleefd; de cocktails worden gemaakt met plaatselijke drank en zijn dus niet lekker. Bij het eten is de keuze niet erg groot en ook niet echt lekker. Wij vonden het ontbijt nog het beste als het brood tenminste vers was.

Dit hotel zou ik min vrienden niet aanraden.
2012 april - 2012 april
met partner
30 april 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 6
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Relatief nieuw hotel(2009), dus alles werkt goed in de kamer. Het hotel heeft niet voor niets de sterren. Kamer (deluxe) ruim genoeg,faciliteiten prima, zeer attent en behulpzaam personeel (ook zonder fooitje). Maar het eten is eentonig van smaak en dat gaat snel vervelen. Het huisrif is ook niet om over naar huis te schrijven. Al met al vonden wij de prijs-kwaliteit verhouding niet goed. Entertainment 's avonds zo luid (en matig van kwaliteit) dat je op je balkon geen boek kunt lezen of een gesprek voeren. Zelfs in de kamer heb je er last van. we zijn dus na een paar dagen verhuisd naar een andere kamer en dat werd bij de receptie soepel. geregeld.

Zeer netjes en perfecte service
Serge & Nounou
2012 april - 2012 april
met partner
29 april 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 5
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Mooi en zeer goed onderhouden hotel, enkel het eten is beneden alle pijl, geen variatie en de kok doet zijn kruidenkast op slot denken we.
Wel 90% oostblok toeristen, maar geen last van gehad.
Cocktails niet aan te raden met (plaatselijke) sterke drank gemaakt, bij all inn indien groot glas water gewild, bijbetalen!!!!

Strand
Aileen vraagt:
20 april 2012

Wij willen samen met mijn partner en baby op vakantie naar stella di mare.. maar ik zie niet echt een zandstrand waar je direct in kunt.. of zie ik dat verkeerd op de foto's? ik zou als ik hiernaar toe ga dit toch wel willen weten..kun je direct lopend het water in of is er toch sprake van een klein rotsachtige plateau?

Doornbos antwoordt:
24 april 2012

Hallo,

Hier is idd geen echt strand.
De ondergrond is beton met daar een laag zand overheen zodat het strand lijkt.
Er is een pier gemaakt waar je overheen moet lopen om zo het water in te kunnen.
Je kunt daar niet staan want het is erg diep en prachtig om te snorkelen.
De zwembaden zijn mooi en het kinderzwembadje is ook goed.
Het is een prachtig hotel met hele mooie kamers en zeer schoon.
Half uurtje lopen van Naámy Bay maar het busje rijdt vele keren per dag daarheen.
Ik hoop dat ik je goed heb kunnen inlichten en veel plezier.

zeer prachtig hotel
vergroten
2011 december - 2011 december
met vrienden
19 april 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

prachtig luxe hotel service is top soms wat overdreven eten lekker alleen jammer dat er geen frietjes zijn in het hoofdrestaurant
kamers heel mooi en proper
zeer vriendelijk personeel
een hotel om zeker nog terug te komen

Super Hotel
Doornbos
2012 februari - 2012 maart
met partner
15 maart 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Zeer vriendelijk personeel.
Schoon hotel en grote kamers die elke dag worden schoongemaakt.
Heerlijke bedden.
Het personeel op het strand ziet je komen en heeft al de handdoeken op je strandbedje gelegd.
Ze maken zelfs je zonnebril schoon en komen steeds met water langs, soms iets te overdreven.
Het eten is goed maar aan de lauwe kant, de toetjes zijn overweldigend.
De locatie had wat gunstiger kunnen liggen maar met het hotelbusje kun je zeker wel 7 x per dag naar Naama Bay worden gebracht, als je wilt lopen dan doe je er een half uurtje over.
Al met al een heerlijk hotel om lekker bij te kunnen tanken.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Stella di Mare Sharm Beach & Spa*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Stella di Mare Sharm Beach & Spa*****

Het weer vandaag in Sharm el Sheikh - Naama Bay:

min: 28 °C

max: 40 °C

Wind: N-4

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-17 05:29:12
0.407 sec

*