Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****

Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****
42 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****

Algemene waardering8,3
Ligging8,0
Service8,2
Eten8,2
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Rixos Sharm El Sheikh***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
super ...
cartreul
2013 april - 2013 april
met jonge kinderen
21 april 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

mooie ruime familiekamers, lekker eten idd niet te vergelijken met rixos bodrum/belek maar elke dag andere keuze ... super vriendelijk en behulpzaam personeel. In het hoofdrestaurant super snelle en vriendelijke bediening ... leuke kinderclub

Discotheek
Eline vraagt:
12 februari 2013

Op de foto's en op de site zien we dat er een discotheek aanwezig is. Is deze te betalen of niet?

joris De Waele antwoordt:
24 maart 2013

de disco is gratis, maar toen wij er waren enkel 2 dagen per week

mooi hotel.
claudia duthler
2013 januari - 2013 februari
met partner
8 februari 2013
Ligging: 9
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Mooi hotel. Goede service, behalve in het hoofd buffetrestaurant.
Hier vonden wij het echt minder zitten; zelf drinken halen, te weinig personeel. Vaak vragen om bestek. Te ongeregeld. Chaotisch. A la carte super bediening. Mooie zeer ruime kamers.1 verwarmd zwembad. In de andere zwembaden was t te koud om te zwemmen. Besteden veel tijd aan t groen en alles goed onderhouden. Dokter in hotel: 10 mnt binnen; 150 euro afrekenen; minder. Al met al, voor egyptische begrippen een super goed hotel. Echter was t eten/drinken (coctails) niet te vergelijken met rixos bodrum turkye.

Goed hotel
2013 - 2013
met partner
25 januari 2013
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

dit hotel is een heel goed hotel naar Egyptische normen zeker kan je dit hotel niet vergelijken met de rixos belek of bodrum maar toch hebben wij genoten van onze reis daar. Eten heel lekker zeker en raar eigelijk het resto waar de kids in mogen meer keuze dan het adults only resto. Thema resto ok lekker chinees en vis. Voor de rest een goed hotel alleen veel RUSSEN en onbeleefde.

Heerlijk relaxed
Monique
2011 september - 2011 september
met partner
27 december 2012
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij zijn in september 2011 naar Royal Grand Azure geweest. Wij hadden een juniorsuite geboekt, wij zaten recht tegenover het grote buffetrestaurant en keken ook uit op de zee en het zwembad (dicht bij zee). De kamer was erg ruim en werd keurig schoongemaakt. Wij hebben veel bij het achterste zwembad gelegen, deze was vrij rustig, genoeg ruimte voor ligbedjes, voldoende parasolletjes.. Het eten is prima, voldoende keus. Wij hadden juniorsuite, dus konden ook in de executive lounge eten,ook dit was lekker. We hebben hier een heerlijke vakantie gehad, vriendelijk personeel, schoon en mooi weer!

Buiten eten
Els vraagt:
4 december 2012

Hallo, wij zijn fervente liefhebbers van buiten eten.Dat vinden wij pas vakantie.Kan je hier zowel ontbijt,lunch en diner buiten gebruiken?Bedankt

Hans antwoordt:
6 december 2012

Ja, lunch buiten aan zee is geweldig. Wij hebben verder ook iedere ochtend en avond op het terras gegeten in het restaurant voor volwassenen. Was helemaal super!

Vergelijking ander hotel
Els vraagt:
2 december 2012

Hallo,wij zijn al naar de Magic life geweest en vonden dit super.Kan iemand dit hotel daarmee vergelijken?
Bedankt

leen antwoordt:
25 januari 2013

Wij zijn in beide hoetels geweest magic life wel over 8jaar en nu in januari 2013 in rixos moet toegeven rixos is een tikkeltje mooier naar onze mening zijn magic life ook gaan bezoeken dit hotel ligt er vlak langs is wel verbeterd tegenover 8jaar terug moest ik kiezen zou gewoon het beste koop nemen indien erveel verschil was in prijs. Voor de rest niet veel verschil

Joris antwoordt:
24 maart 2013

Beste,

wij zijn gevlucht uit de magic life egypte. een vuil kiezig kot. (mensen worden betaald op straat om goede beoordeling te geven erover)

rixos is een paar klasse's hoger. (hebben magic life griekenland gedaan, wat goed was)

zeker een aanrader en voor mij het beste hotel in egypte, zeker weten

Superhotel
Hans
2012 november - 2012 november
met partner
25 november 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Algemene waardering
9

Het hotel is sinds 1 oktober Rixos, een keten die garant staat voor service en kwaliteit. Prachtig hotel, hele ruime kamers en heel schoon! De service was uitstekend. Aanrader is het (nieuwe) à la carte lunchrestaurant aan zee, wat 's-avonds tot een heel sfeervol visrestaurant wordt omgetoverd (heerlijk gegeten). Het hotel heeft een buffetrestaurant voor boven de 12 jaar met een heel mooi terras waar je rustig en gezellig kunt eten. Tijdens ons verblijf is het hoofdterras, waar 's-avonds shows worden opgevoerd, drie keer zo groot gemaakt met hele gezellige loungesitjes.
Specialiteitenrestaurants: fantastisch eten, maar absoluut niet sfeervol (behalve vis).
Gezellige strandbar, waar je ook 's-avonds aan het strand nog iets kunt drinken. Wifi is traag, maar wordt nog verbeterd. Wij gaan zeker terug, alleen al om het eindresultaat te zien van alle verbeteringen die Rixos doorvoert.

Toppie
2012 november - 2012 november
met partner
21 november 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

er is op dit hotel werkelijk niets aan te merken.
alles is prima tot in de puntjes geregeld.
het eten de bediening alles top.
wel veel russen maar weinig last van gehad.
dit hotel is zeker een aanrader alles proper alleen weinig gelegenheid om naar een openbaar toilet te gaan bij de zwembaden.
verder top top top,en zeker voor herhaling vatbaar.

top vakantie
wij 2tjes
2012 april - 2012 mei
met partner
13 mei 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

super groot en prachtig hotel
juniorsuite zeker z'n extra waard
geweldig mooi strand met pier over het koraalrif
pootje baden is toegestaan maar over het koraal lopen niet,wat niet meer dan normaal is.
prachtige vissen vanop de pier te zien
eten zeer gevarieerd en super lekker
we gaan zeker terug en prijzen het voor iedereen aan

Geef hier uw beoordeling van Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-30 16:11:00
0.099 sec

*