Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****

Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****
42 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****

Algemene waardering8,3
Ligging8,0
Service8,2
Eten8,2
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid8,2
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Rixos Sharm El Sheikh***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
25 april 2015

Super excursies, goedkoop en met de beste service en nog eens volledig verzekerd ook bij calamiteiten. Vooral de prive excursies worden zeer gewaardeerd door onze klanten, wilt u eens het echte Egypte leren kennen, kijk dan eens bij ons op de website completetravel.nl
Alvast een fijne vakantie en wie weet zien we jullie snel

voor herhaling vatbaar
3 april 2015
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

zijn juist terug van 12 dagen verblijf; Hadden een junior kamer geboekt, wat een luxe! Het verblijf is ons reuze bevallen met heel vriendelijke en behulpzame mensen op alle vlakken. Het eten is echt heerlijk en afwisselend. Het animatieteam doet zijn best alhoewel ook veel mensen liever gerust gelaten worden. Er zijn zeer veel controle punten en security is alom aanwezig. Ze zijn als de dood wat gebeurde in Tunis. ze hebben gevraagd om Sharm el Sheikh aan te prijzen. Het is er echt veilig als je maar in deze regio blijft. Het is een groot en prachtig domein. Ook een spa is aan te raden; maar je zeker onderhandelen! Wie meer wil weten mailt me maar.

sharm of hurghada
Inge vraagt:
27 maart 2015

We twijfelen tussen Rixos Sharm of Jaz Aquamarine in Hurghade.
Iemand raad?
Groeten

super ...
cartreul
21 april 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

mooie ruime familiekamers, lekker eten idd niet te vergelijken met rixos bodrum/belek maar elke dag andere keuze ... super vriendelijk en behulpzaam personeel. In het hoofdrestaurant super snelle en vriendelijke bediening ... leuke kinderclub

Discotheek
Eline vraagt:
12 februari 2013

Op de foto's en op de site zien we dat er een discotheek aanwezig is. Is deze te betalen of niet?

joris De Waele antwoordt:
24 maart 2013

de disco is gratis, maar toen wij er waren enkel 2 dagen per week

mooi hotel.
claudia duthler
8 februari 2013
Ligging: 9
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Mooi hotel. Goede service, behalve in het hoofd buffetrestaurant.
Hier vonden wij het echt minder zitten; zelf drinken halen, te weinig personeel. Vaak vragen om bestek. Te ongeregeld. Chaotisch. A la carte super bediening. Mooie zeer ruime kamers.1 verwarmd zwembad. In de andere zwembaden was t te koud om te zwemmen. Besteden veel tijd aan t groen en alles goed onderhouden. Dokter in hotel: 10 mnt binnen; 150 euro afrekenen; minder. Al met al, voor egyptische begrippen een super goed hotel. Echter was t eten/drinken (coctails) niet te vergelijken met rixos bodrum turkye.

Goed hotel
25 januari 2013
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

dit hotel is een heel goed hotel naar Egyptische normen zeker kan je dit hotel niet vergelijken met de rixos belek of bodrum maar toch hebben wij genoten van onze reis daar. Eten heel lekker zeker en raar eigelijk het resto waar de kids in mogen meer keuze dan het adults only resto. Thema resto ok lekker chinees en vis. Voor de rest een goed hotel alleen veel RUSSEN en onbeleefde.

Heerlijk relaxed
Monique
27 december 2012
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij zijn in september 2011 naar Royal Grand Azure geweest. Wij hadden een juniorsuite geboekt, wij zaten recht tegenover het grote buffetrestaurant en keken ook uit op de zee en het zwembad (dicht bij zee). De kamer was erg ruim en werd keurig schoongemaakt. Wij hebben veel bij het achterste zwembad gelegen, deze was vrij rustig, genoeg ruimte voor ligbedjes, voldoende parasolletjes.. Het eten is prima, voldoende keus. Wij hadden juniorsuite, dus konden ook in de executive lounge eten,ook dit was lekker. We hebben hier een heerlijke vakantie gehad, vriendelijk personeel, schoon en mooi weer!

Buiten eten
Els vraagt:
4 december 2012

Hallo, wij zijn fervente liefhebbers van buiten eten.Dat vinden wij pas vakantie.Kan je hier zowel ontbijt,lunch en diner buiten gebruiken?Bedankt

Hans antwoordt:
6 december 2012

Ja, lunch buiten aan zee is geweldig. Wij hebben verder ook iedere ochtend en avond op het terras gegeten in het restaurant voor volwassenen. Was helemaal super!

Vergelijking ander hotel
Els vraagt:
2 december 2012

Hallo,wij zijn al naar de Magic life geweest en vonden dit super.Kan iemand dit hotel daarmee vergelijken?
Bedankt

leen antwoordt:
25 januari 2013

Wij zijn in beide hoetels geweest magic life wel over 8jaar en nu in januari 2013 in rixos moet toegeven rixos is een tikkeltje mooier naar onze mening zijn magic life ook gaan bezoeken dit hotel ligt er vlak langs is wel verbeterd tegenover 8jaar terug moest ik kiezen zou gewoon het beste koop nemen indien erveel verschil was in prijs. Voor de rest niet veel verschil

Joris antwoordt:
24 maart 2013

Beste,

wij zijn gevlucht uit de magic life egypte. een vuil kiezig kot. (mensen worden betaald op straat om goede beoordeling te geven erover)

rixos is een paar klasse's hoger. (hebben magic life griekenland gedaan, wat goed was)

zeker een aanrader en voor mij het beste hotel in egypte, zeker weten

Geef hier uw beoordeling van Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Rixos Sharm El Sheikh*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-04-26 01:17:37
0.433 sec

*