Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Anabel****
76 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Anabel****

Algemene waardering8,7
Ligging8,2
Service8,6
Eten8,1
Kamers8,2
Kindvriendelijkheid8,2
Prijs/kwaliteit8,6
Goed hotel
Greet Verhoeve
2013 mei - 2013 mei
met jonge kinderen
16 juni 2013
Ligging: 6
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Zijn in mei 2013 10dagen geweest naar dit hotel en alles is goed geweest maar hebben al beter gehad in Lloret de mar het kan er in de nacht soms er luid aan toe gaan vind dit een min punt dat er niets te doen is voor kinderen maar voor de rest was alles wel ok

Heel goed hotel
isaalesyeuxbleus
2012 augustus - 2012 augustus
met jonge kinderen
21 augustus 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

We zijn juist terug van 10 dagen hotel Anabel. Heel goed meegevallen. De kamer was heel ruim en proper. Het personeel was echt vriendelijk. Er was niet zoveel keuze bij het eten maar er was meer dan genoeg en altijd gevarieerd wat het hoofdgerecht betreft. We hadden bovenburen die echt lawaai maakten en de mensen aan de receptie hebben hun best gedaan om het te stoppen (spijtig genoeg niet gelukt maar het was hun fout niet). Het enige minpunt was voor ons de animatie. Niet genoeg en vaak hetzelfde. Maar we hebben toch veel plezier gehad in hotel Anabel

Airco kapot
Debby Dendas
2012 juli - 2012 juli
met partner
30 juli 2012
Ligging: 7
Service: 3
Eten: 7
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Alles is goed geweest hier in anabel juist een minpunt op onze kamer was de Airco stuk bij gevolg dat onze kamer goed warm was voor de rest was alles best ok

Goed Hotel
Kim
2012 juli - 2012 juli
met jonge kinderen
30 juli 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Zijn net terug van Hotel Anabel alles is goed geweest s'avonds heb je wel wat geluids overlast van de uitgaande jeugd maar dat is normaal in julie en augustus maar het is een goed hotel en ga zeker nog eens terug maar niet in de druke periode

geweldig
nathalie
2012 juli - 2012 juli
met jonge kinderen
15 juli 2012
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

super vakantie gehad! Proper onderhouden hotel. Zeer lekker eten, prijzen ok! Zeer vriendelijke bediening. Rustige ligging, ong. 10 min van strand, gezellige winkeltjes onderweg! Iets te kleine kamer voor 4, maar je bent er enkel om te slapen dus geen probleem! Animatie is Vlaams, super voor kids! Shows ok in de avond! Gezellig tussen al die Belgen!

Anabel
Fanco
2012 juni - 2012 juni
met jonge kinderen
2 juli 2012
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

zijn in juni 10 dagen geweest en alles is goed verlopen min punt is dat er veel lawaai is s'avonds eten is goed en nadeel is dat dat er niet zoveel s'avonds tedoen was in het hotel

goed verzorgd hotelletje
maes francine
2012 juni - 2012 juni
met partner
2 juli 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

pas terug van een weekje Lloret...hotel Anabel. goed gelegen hotel. iedereen heel vriendelijk en doet zijn uiterste best om nederlands te praten. Dag van vertrek (om 6.30u) stond ons ontbijt al klaar zodat we niet met een lege maag moesten vertrekken. onderhoud van kamers en andere...tip top in orde. kinderanimatie hebben we daar niet veel gezien. Voor de rest supergezellig hotelletje....maaltijden niet erg uitgebreid maar wel lekker ! gaan zeker nog terug !

Leuk hotel
2012 juni - 2012 juni
met partner
11 juni 2012
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Pas terug van een weekje Anabel.
Leuk hotel, kraaknet van receptie over zwembad tot de kamers. Sypervriendelijk en men probeert zelfs wat Nederlands te praten. Erg redelijke prijzen in restaurant voor wijn en drank in het algemeen. De enige opmerking die we maken, de maaltijden zijn vrij eentonig en er is geen showcooking. Voor ons een goede 3 sterren zeker waard, maar 4 lijkt ons net wat teveel.

eten
vivi vraagt:
6 juni 2012

Ik heb half pension geboekt , kan ik s middags in het hotel eten en hoeveel bedraagt de prijs

SD antwoordt:
8 juni 2012

Ik denk 11 euro maar ben er niet zeker van.
Stuur anders een mailtje naar het hotel.

Een pluim voor het personeel !
L Vandeloock
2012 mei - 2012 juni
met partner
1 juni 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Werkelijk iedereen is hier super-vriendelijk en behulpzaam.
Zeer netjes : badkamer nieuwe tegels en er wordt zeer goed gepoetst.
Hotel rolstoel-vriendelijk.
Met een goede kaart kan je alle uithoeken van Lloret bezoeken en dat zijn er veel !
Voor ons maar 1 minpuntje : je kan niet buiten eten alleen iets drinken op het terras.
Nog geen animatie overdag dus het is hier rustig vertoeven.
Hier komen zowel groepen jongeren als bussen met gepensioneerden.
Ze staan op facebook !

Geef hier uw beoordeling van Hotel Anabel****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Anabel****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-20 20:30:32
0.286 sec

*