Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Transit*
11 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 5.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Transit*

Algemene waardering5,7
Ligging7,1
Service6,3
Eten1,0
Kamers5,7
Kindvriendelijkheid4,1
Prijs/kwaliteit6,0
Comfortabel
carlos
2011 augustus - 2011 augustus
alleenreizend
24 augustus 2011
Ligging: 7
Service: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Service, elke dag schoon linnen / geluidsisolatie wanden beroerd; geroezemoes uit aansluitende kamers hoorbaar.

Goed genoeg
Mirjam
met oudere kinderen
20 augustus 2009
Ligging: 8
Service: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Ik ben in augustus 2009 met mijn zoon (14) geweest.
Prima hotel voor 1 ster, personeel zeer vriendelijk, goede ligging bij het openbaar vervoer, schoon.
Inderdaad erg gehorig en geen fantastisch uitzicht.
De buurt nodigt niet uit om in het donker naar buiten te gaan? Wat een onzin, ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld als hier, er liepen oude mannetjes en vrouwtjes op straat, terrassen stonden buiten, veel mensen op straat.

Goed voor deze lage prijs
esther berends
met partner
4 mei 2009
Ligging: 8
Service: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Ja, het is wat gehorig. Maar wij zijn er om te slapen. Overdag waren wij de niet. Prima service en de bedden sliepen heerlijk.
Een aanrader voor weinig geld.

Robin Struik
met vrienden
19 september 2007
Ligging: 4
Service: 4
Eten: 1
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
3

Zeer eenvoudig hotel!
Had het idee dat er inderdaad kamers per uur verhuurd werden.
De overlast s'nachts heeft mij tot diep in de nacht wakker gehouden.
Als de bovenburen naar het toilet moesten had ik het idee dat de wc-pot naast m'n bed stond, zo gehorig!
Al met al... als je een paar dagen in Barcelona vertoeft, is het nog wel te doen, maar als ik twee weken in dit hotel had moeten slapen had ik waarschijnlijk toch m'n koffer gepakt en een ander hotel gezocht.

wieger arts
met vrienden
10 september 2007
Ligging: 7
Service: 6
Kamers: 2
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
4

Klein kamertje, uitzicht op de lichtschacht, okee, ik kom niet om hier te zitten...
Maar in een hotel kom ik wel om te slapen en dat is hier niet ongestoord mogelijk. Een ongelofelijk gehorig hotel met meerpersoonskamers: lawaai door vallende flessen, slaande deuren, geschreeuw, gelal voor het vertrek naar de stad en bij terugkomst is het nog een graadje erger en gaan ze nog bezopen vrijen ook... NIET DOEN DUS ( behalve als je dit leuk vindt om dit soort dingen zelf te doen; dan is het een aanrader!)

Susan
31 maart 2007
Ligging: 8
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Prima hotel! Zoals hiervoor ook al geschreven wordt, je komt niet in Barcelona om op je hotelkamer te zitten.

De ligging is perfect, een eindje verderop in de straat een erg leuk adresje om 's ochtends je koffie met een broodje te nuttigen.

De kamer was schoon, het bed werd elke dag opgemaakt. Iedere dag schone handdoeken. Prima hotel voor die prijs!

Philippos
1 maart 2007
Ligging: 7
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Voor een 1 ster hotel een prima keus. Kamer groot genoeg (je gaat niet naar Barcelona om in je kamer te blijven zitten). Badkamer verrasend groot (voor Bercelonaanse begrippen). Het was er erg schoon, zo schoon dat je de eerste dag duidelijk de schoonmaakmiddelen nog kon ruiken. De kamer werd elke dag schoon gemaakt.
Bereikbaarheid perfect: Om de hoek aan de ene kant Metro station Tarragona van Linea 3 (groene lijn, binnen 10 minuten op Plaça Catalunya). Schuin tegenover een van de grootste trein stations van Barcelona, Estacio Sants (met 2 metro lijnen en trein bestemmingen naar de rest van Spanje).
Vriendelijk personeel, een van de baliemedewerkers spreekt heel goed NL.
Buurt is niet slecht (zoals een eerdere bericht aangeeft), achter het hotel nette kantoorpanden en banken, drukke verkeersweg dus genoeg mensen). Amsterdam Z-O is enger (voor mensen uit een dorp of klein stadje).

Tanja
23 februari 2007
Ligging: 6
Service: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

Geweest in begin december 2006. Erg kleine kamer gekregen die bovendien ontzettend smerig was, vol stof, bruine muren (die oorspronkelijk blauw waren), ranzig douchegordijn en ruimte waar je je kont nog niet kon keren. Na enig aandringen kamer aan de voorzijde gekregen, die was iets ruimer maar even goed niet schoon. Zelden zo'n slechte overnachting gehad. Menig pension is stukken goedkoper en stukken schoner. Het mag dan idd budget hotel zijn waar je neit veel van hoeft te verwachten maar naar mijn mening mag ik op zijn minst verwachten dat het schoon is, helaas.
Bereikbaarheid wel erg goed, metro bijna om de hoek, lekkere restaurantjes/eetgelegenheden in de buurt.

janine
10 januari 2007
Ligging: 9
Service: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
4

Erg goed bereikbaar, 2 minuten lopen vanaf het (metro) station. Een Barcelona kaart is zeer aan te raden!

Het was er schoon, wij kwamen er alleen om te slapen, meer kun je er ook niet van verwachten.
Het was inderdaad zeer gehorig, ik heb dan ook verschillende mannen gehoord die bij onze 'buurvrouw' op bezoek kwamen.

Gelukkig van Barcelona zeer genoten...

W. Achterberg
16 november 2005
Ligging: 8
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Een ideaal hotel voor een low budget stedentrip naar Barcelona. Het zijn kleine maar schone kamers. Iedere dag werd de kamer goed schoongemaakt. Het personeel was vriendelijk.

Het hotel ligt op zo'n 5 minuten lopen van het (trein)station Sants als het metrostation Tarragona. Zeer goed bereikbaar dus.

Genoeg restaurants/winkels in de buurt.
De buurt kwam op ons zeker niet slecht over, vooral niet als je beseft dat Barcelona toch een grote stad is. Er waren tot 's avonds laat mensen op straat, dat heb ik liever dan dat het uitgestorven is.

Hou je van meer luxe, kies dan vooral een ander hotel. Dit hotel is zeer geschikt voor mensen die bij een stedentrip weinig eisen aan hun hotel stellen. Hier krijg je voor weinig geld een goede, schone accomodatie.

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-31 13:41:29
0.131 sec

*